*Zarya* 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Življenje je kot samopostrežna restavracija. Imaš le tisto, kar si vzameš. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 vcasih ni niti to dovolj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Nekateri očitno mislijo, da jaz nisem človek.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Sledim modi - vedno sem za njo. Ante...tale je dobra Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 An apple a day keeps doctor away.An onion a dey keeps everyone away. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Možnost in dejanskost... uresničljivost... manifestacija... fenomen... čutenje... Čutenje I'm going to take a walk... that's the most natural thing to do for a man in my position Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 preden odideš naj plamen zgori, popotni pesek na podplatu je prikazen odklenjenih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 I'm going to take a walk... that's the most natural thing to do for a man in my position I call your walk and raise you a sit-down Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 You put a spell on me, my brother Now I really go for a walk Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 ...od nekod se poznamo, kot da smo se že srečali, čisto bežno, sredi noči... vendar je moralo bitiže zelo , zelo davno, da je vse izginilo,se vse razkadilo in zdaj le še z drobcem krivde, skritim v nerodnemmolku, čutimo: od nekod se poznamo.... (Alojz Ihan) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 med ljubeznijo in sovrastvom ni razlike...pri obeh je obcutek ist... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 med ljubeznijo in sovrastvom ni razlike...pri obeh je obcutek ist...Pih. No way. Samo ljubezni več ne poznamo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Pih. No way. Samo ljubezni več ne poznamo.to imas prav...ampak mislim da se tu pa tam najde tudi to?kot pravijo - LJUBEZEN je vsemogocna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 to imas prav...ampak mislim da se tu pa tam najde tudi to?kot pravijo - LJUBEZEN je vsemogocna?Ljubezen je tisto, kar narava ugrabi družbi. Unis, odlična misel. Me spomni na dijaška leta. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ljubezen je kot ptica v ogromnimi krili. Ko te enkrat ugrabi, ne moreš več dol, lahko le občuduješ njena krila Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ...od nekod se poznamo, kot da smo se že srečali, čisto bežno, sredi noči... vendar je moralo bitiže zelo , zelo davno, da je vse izginilo,se vse razkadilo in zdaj le še z drobcem krivde, skritim v nerodnemmolku, čutimo: od nekod se poznamo.... (Alojz Ihan) Ammmmmm... zelo zelo davno Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 v ljubezni in vojni je dovoljeno vse... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Dokler ne dojameš lekcije, se ti bed stvari vračajo in ponavljajo! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Strašno sovražim Romea in Julijo... :xx!: Vse stvari mi smrdijo na prevaro.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 men se pa dopadeta ROMEO IN JULIJA ker sta bila legendi LJUBEZNI... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 značajno je razumjeti prošlost...razumjeti prošlost znači razumjeti trenutak Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 dobra volja je najbolja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Pogrelo me je sonce, ker me ni hotel nihče drug. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Pogrelo me je sonce, ker me ni hotel nihče drug. dve samoti nista dovolj za srečanje in telesa, ki jih zanese v bližino, se brez zaustavljanja spet oddaljijo.... in tudi mraz ne zagotavlja , da se telesa zatečejo v tople objeme...zato postavljamo katedrale z masivnimi oboki, ki koreninijo globoko v podzemni magmi, ganljivo krhki zvoniki pa se nemočno stegujejo proti nebu kot proseče roke, ki se s konicami nohtov trudijo, da bi dosegle vsaj miljoninko poti do sonca (Alojz Ihan) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 dve samoti nista dovolj za srečanje in telesa, ki jih zanese v bližino, se brez zaustavljanja spet oddaljijo.... in tudi mraz ne zagotavlja , da se telesa zatečejo v tople objeme...zato postavljamo katedrale z masivnimi oboki, ki koreninijo globoko v podzemni magmi, ganljivo krhki zvoniki pa se nemočno stegujejo proti nebu kot proseče roke, ki se s konicami nohtov trudijo, da bi dosegle vsaj miljoninko poti do sonca (Alojz Ihan) To ourselves in every place consignedour own felicity we make or find (pozabil kdo) Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.