Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Možnost in dejanskost... uresničljivost... manifestacija... fenomen... čutenje...

Čutenje x:px

I'm going to take a walk... that's the most natural thing to do for a man in my position x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

You put a spell on me, my brother x:Dx

Now I really go for a walk x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

...od nekod se poznamo, kot da smo se že srečali, čisto bežno, sredi noči...

vendar je moralo biti

že zelo , zelo davno, da je vse izginilo,

se vse razkadilo in zdaj le še z drobcem krivde, skritim v nerodnem

molku, čutimo: od nekod se poznamo....

(Alojz Ihan)

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

to imas prav...ampak mislim da se tu pa tam najde tudi to?

kot pravijo - LJUBEZEN je vsemogocna?

Ljubezen je tisto, kar narava ugrabi družbi.

Unis, odlična misel. Me spomni na dijaška leta.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

ljubezen je kot ptica v ogromnimi krili. Ko te enkrat ugrabi, ne moreš več dol, lahko le občuduješ njena krila
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

...od nekod se poznamo, kot da smo se že srečali, čisto bežno, sredi noči...

vendar je moralo biti

že zelo , zelo davno, da je vse izginilo,

se vse razkadilo in zdaj le še z drobcem krivde, skritim v nerodnem

molku, čutimo: od nekod se poznamo....

(Alojz Ihan)

:palec:

Ammmmmm...

zelo zelo davno

x:Dx

Fernando Pessoa

Pogrelo me je sonce, ker me ni hotel nihče drug. x8Dx

x^x dve samoti nista dovolj za srečanje in telesa, ki jih zanese v bližino, se brez zaustavljanja spet oddaljijo....

in tudi mraz ne zagotavlja , da se telesa zatečejo v tople objeme...zato postavljamo katedrale z masivnimi oboki, ki koreninijo globoko v podzemni magmi, ganljivo krhki zvoniki pa se nemočno stegujejo proti nebu kot proseče roke, ki se s konicami nohtov trudijo, da bi dosegle vsaj miljoninko poti do sonca :vio:

(Alojz Ihan)

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x^x dve samoti nista dovolj za srečanje in telesa, ki jih zanese v bližino, se brez zaustavljanja spet oddaljijo....

in tudi mraz ne zagotavlja , da se telesa zatečejo v tople objeme...zato postavljamo katedrale z masivnimi oboki, ki koreninijo globoko v podzemni magmi, ganljivo krhki zvoniki pa se nemočno stegujejo proti nebu kot proseče roke, ki se s konicami nohtov trudijo, da bi dosegle vsaj miljoninko poti do sonca :vio:

(Alojz Ihan)

:vio:

To ourselves in every place consigned

our own felicity we make or find x^x

(pozabil kdo)

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...