Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Iz glasbe prihaja čar, ob katerem izginjajo vse skrbi in vse bolečine srca.............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Pes brez glave nima ksihta. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Pes brez glave nima ksihta. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Lačnemu se srat upira lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ide mi , u životu ide mi..... niz brdo brzo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Nikoli ni prepozno, da se zaveš svojih napak in potreb! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Tudi za srečno otroštvo ni nikoli prepozno. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 pajade, če je zažgano je zažgano..... bemu da sta si pa diamant pa saje kemijsko tak podobna,,,,taka malenkost pa bi lahko ratal diamnt, bemu zaj pa sam črne saje :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Vztrajala bom,ker zmagovalci vztrajajo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Bogati pogrebnik drvi po avtocesti s športnim furgonom. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Čutim sončne žarke,čeprav so nad mano temni oblaki. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Čutim sončne žarke,čeprav so nad mano temni oblaki. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Čutim sončne žarke,čeprav so nad mano temni oblaki. Prav dobro je, da se je to peklensko sonce malo skrilo. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Prav dobro je, da se je to peklensko sonce malo skrilo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kje si kdo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 ej, nosorog ob tvojih izjavah sem se pa prav prešerno nasmejala ! dobro to ! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Tisto srečo sem našla veš,še je v tvojem nasmehu...in to mi je všeč... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Bolna misel mi je tebe prinesla,mene pa je vzela,da bi se lažje s teboj ujela.Pogrešam se!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 rada mam vse, ves svet bi objela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 rada mam vse, ves svet bi objela. Jaz sem prvi v vrsti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Zgodi se tisto, v kar resnično verjamem: in zgodi se prav zato, ker v to verjamem. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Tukaj sem.Tu si ti.Ponovno sama skupaj sva.Čisto tu.Srce mi spet gori. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Veličastno je nebo ... ob takih trenutkih ni težko živeti trenutka. Tako neznatna sem. In hkrati tako mogočna. P.s. - hitr ven pogledat! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Z nežnimi koraki odhajam v noč obsijano z zadnjimi rdečimi žarki skrivnostnega večera potešit svojo radovednost v nepozaben trenutek neutrudnega časa. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Česa vse sem sposobna? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.