lia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 To ourselves in every place consignedour own felicity we make or find (pozabil kdo) Opozarjal sem jo, da je nevarno, kar počne;na nočnih vlakih so lopovi, nasilneži,vse vrste čudaki! Bila mi je všeč in iskreno me je skrbelo,ona pa je prešerno zaloputnila vrata kupeja.Saj sva sama, je rekla in si brezbrižno sezula čevlje,potem se je zleknila na svoj sedež in zaprla oči,speča princesa, njena nepazljivost je bila nemogoča,in zgrožen sem jo pričel tresti,ni se moč tako vesti ob polnoči na na Simplion expresumed Milanom in Bologno!Ona pa se je le oklenila moje roke,kot bi bil njen zaščitnik,čeprav sem jo poznal komaj dve uri.Videl sem, da ni pomoči, da si nimam kaj očitati.Previdno sem ji vzel denarnico iz torbe,potem sem ji snel zapestnico in uhane.Ko sem končal z ogrlico, sem ji odgrnil kriloter z nemirom, ki sem ga dobro poznal,gledal njene lepe noge, ki jih je srebrila mesečina.Počasi sem se sklanjal k njenim bokom,potem je vlak začel zavirati zaradi postaje.Oddahnil sem se...... ..se izmuznil iz kupeja. (Alojz Ihan) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Opozarjal sem jo, da je nevarno, kar počne;na nočnih vlakih so lopovi, nasilneži,vse vrste čudaki! Bila mi je všeč in iskreno me je skrbelo,ona pa je prešerno zaloputnila vrata kupeja.Saj sva sama, je rekla in si brezbrižno sezula čevlje,potem se je zleknila na svoj sedež in zaprla oči,speča princesa, njena nepazljivost je bila nemogoča,in zgrožen sem jo pričel tresti,ni se moč tako vesti ob polnoči na na Simplion expresumed Milanom in Bologno!Ona pa se je le oklenila moje roke,kot bi bil njen zaščitnik,čeprav sem jo poznal komaj dve uri.Videl sem, da ni pomoči, da si nimam kaj očitati.Previdno sem ji vzel denarnico iz torbe,potem sem ji snel zapestnico in uhane.Ko sem končal z ogrlico, sem ji odgrnil kriloter z nemirom, ki sem ga dobro poznal,gledal njene lepe noge, ki jih je srebrila mesečina.Počasi sem se sklanjal k njenim bokom,potem je vlak začel zavirati zaradi postaje.Oddahnil sem se...... ..se izmuznil iz kupeja. (Alojz Ihan) Temu Ihanu je pa dogajal. Amapak men je Ovid boljši. Šah mat v eni potezi: Wheteher a pretty woman grants or withholds her favours,she always likes to be asked for them. Ovid, Ars amatoria Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Punca iz avtobusa, tretji sedež levo,vsi jo poznate, ker jo vsak dan počakate pred kinom Šiška, postavite se za njo in že steče prvi kader.Po malem se potite in spreminjateritem dihanja, vrhunec sledi navadnopred semaforjem za Šubičevo,kajti pri Drami izstopi, vsa gibka in čila, čeprav jo je ta dan že najmanj sto mimoidočih podrlo v kopice svojih sanjskih senikov in je morala vsakemuposebej razpirati noge in sopstina čisto njemu ljub način. (Alojz Ihan) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Punca iz avtobusa, tretji sedež levo,vsi jo poznate, ker jo vsak dan počakate pred kinom Šiška, postavite se za njo in že steče prvi kader.Po malem se potite in spreminjateritem dihanja, vrhunec sledi navadnopred semaforjem za Šubičevo,kajti pri Drami izstopi, vsa gibka in čila, čeprav jo je ta dan že najmanj sto mimoidočih podrlo v kopice svojih sanjskih senikov in je morala vsakemuposebej razpirati noge in sopstina čisto njemu ljub način.(Alojz Ihan) Pacek... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 misel trenutka...bolna pa v solo ju3... :xx!: pa se pisemo... :xx!: in celo noc ne bom spala in potem naj pisem kontrolno? :xx!: :xx!: :xx!: mislm halo :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 sam tud dobra volja ti ne prnese dore babe.. prej probleme : / unis..čist btw..full te rada berem..Zanimivo čtivo si... Pogrelo me je sonce, ker me ni hotel nihče drug. Prepihal me je veter,ker me ni hotel nihče drug.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Prepihal me je veter,ker me ni hotel nihče drug.. Vsi govorijo o vremenu, nihče pa nič ne ukrene v zvezi z njim. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 ...mislim nate in čisto nič ne morem proti temu, rada te imam kot sončen topel dan, kot tih majski večer obdan s kresnicami, kot bosonogo hojo po jutranji rosi, kot brodenje po plitvini sipin toplega morja, misel nate mi boža telo.... misel v čast sv. Valentinu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Nositi črno pomeni žalovati za izgubo barvnega spektra. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 kdor poje zlo ne misli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 ...mislim nate in čisto nič ne morem proti temu, rada te imam kot sončen topel dan, kot tih majski večer obdan s kresnicami, kot bosonogo hojo po jutranji rosi, kot brodenje po plitvini sipin toplega morja, misel nate mi boža telo.... misel v čast sv. Valentinu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Odločil sem se...pojdem na visoko čilsko planoto,in si vzamem vračevo hči za ženo Ommmmm... Sveti N. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 čist si boš znucal podplate, boš zatajil svoje slovanske prakorenine, išči raje Perunovo nevesto ... se vidi da še nisi videl čilskih domačink tisti ki so jih, jim je slovanska lepota lepša Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Ja, sej... bom mal pogledu, če kej kakšna slovanka kej naokol blodi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Ni vsak, ki je zebro lovil, zebro ujel. Tisti , ki jo je ujel, jo je tudi lovil. (afriški pregovor) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 kdor lovi...je lovec...in zebra ni vedno plen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 delam po navodilih... tko k zmeri in se držim naslova teme in napišem kae rečejo karkoli Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Nositi črno pomeni žalovati za izgubo barvnega spektra. ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 mocno cutit nevideno... brez prestanka... brez bolecine... brez opozorila... odletet prosto v narocje, kot drget svezih za kancek ponavljajocih se sanj, iz katerih se ne zbudim... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Ni vsak, ki je zebro lovil, zebro ujel. Tisti , ki jo je ujel, jo je tudi lovil. (afriški pregovor) Glede na to, da se z global warmingom stvari postavljajo na glavo se zna nardit, da skoči kakšna zebra levu direkt v gobec. (slovanski) Še je upanje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 bemu genski inženiring, še zebre niso več kar so bile Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 In the silence of your night I call your name Kali yuga avathara...kok fajn komad Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 mislit je nic vedeti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Cogito ergo sum Imam na voljo... sem in nič ne vem ali nisem in vem... ker ne morem nebiti in vedeti sledi, da misliti je vedeti Viiijjjuuuuuuu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Cogito ergo sum Imam na voljo... sem in nič ne vem ali nisem in vem... ker ne morem nebiti in vedeti sledi, da misliti je vedeti Viiijjjuuuuuuu OK BOY...IMAS PRAV IN NE PRAV... Viiijjjuuuuuuu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.