Guest mačona 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Nositi črno pomeni žalovati za izgubo barvnega spektra. zadnji teden ali nekaj takega se je nabralo toliko tvojih misli, da bi komot odprl temo "duhovita misel trenutka". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Baje zdej dobimo nevemkolkkolesne pancerje... se bomo lahk fajtal One teroriste so obsodil na 270 tisoč let ... mislem, pravniki... ajoj Oni bi rad bil guverner k se mi je na predavanjih vlekel, da sem še sam dremal... Za vse bo pa kriv Sulejman iz Srebrenice ajoj... za en let mam zdej dost Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Rada bi zlezla pod kožo ..nekomu... Vsi govorijo o vremenu, nihče pa nič ne ukrene v zvezi z njim. ma ja...folk je full čuden... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 kako si bos postlal tako bos lezal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Za Heraklita pravjo, da ko je doživel Eno, je odšel v gozd kjer je jedel travo in listje... ( ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 jok preteklosti...nam očisti...dušo prihodnosti by...me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 sanje se ti uresničijo, ko to najmanj pričakuješ Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 .....potem pa naenkrat postaneš grozljivo nevaren,lastnasenca se te mora bati in vedeti,da boš ob prvi neposlušnosti celo njobrez usmiljenja zadavil in jo natovso ohlapno odrezal od telesa.... (Alojz Ihan) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 sanje...so življenje trenutka by... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 svoboda dveh...je odvisna od obeh by...freelancer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 kaj boš počel s svobodo brez užitja bližine teles in diha, brez da občutiš ujetost , nikoli ne napolniš svojih pljuč s svobodnim zrakom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 bližina teles..je ravno največji čar svobode...uma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 tisti, ki se svobode bojijo, so brez domišljije Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 drzni se kličejo Majkl Šumi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 pravljico napisat...za svobodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ..samo en cvet, en češnjev cvet odlomi moja draga, ne veš kako tak cvet , človeku za rešetkami pomaga Karel Destovnik -Kajuh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 zivljenje je kruto svet pa se bolj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Rada bi zlezla pod kožo ..nekomu... ma ja...folk je full čuden... A ti bi pa kar pod kožo lezla? Ob takih podvigih je treba samo paziti, da osebi ne stopimo na kak živec, pa da se jeter ognemo v velikem loku. Še misel trenutka: Mislim, da sem ravnokar napisal nekaj trapastega. Za spremembo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ................................................................................................................................moje misli...0moja glava...prazna...moje obnašanje...neprimerno....posledice...POOOOOČČČIITTTNIIICCCEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Tako... jst sem naredu svoje... zdej mi je pa ravno do Tokia Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Še misel trenutka: Mislim, da sem ravnokar napisal nekaj trapastega. Za spremembo. Ima me ,da bi naredila neko veliko neumnost.....Sam ne verjamem,da bi se karkoli spremenilo... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ima me ,da bi naredila neko veliko neumnost.....Sam ne verjamem,da bi se karkoli spremenilo... Neumnostim se težko izognemo. Včasih nas celo vodijo do velikih odkritij. Sam zagovarjam tisto vejo kvantne mehanike, ki trdi, da je neumnost osnovni gradnik vesolja. Zaenkrat sem zagovornik te teorije še sam, pa tudi oblikovati jo še moram. Nekega dne pa pričakujem, da bom postavljen ob bok in kolk velikim umom tega sveta. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Kako bi zdaj skocila v morje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Zima pride v Slovenijo skoraj vsako leto. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Zima pride v Slovenijo skoraj vsako leto. vcasih pa nas malo obide.. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.