emmzi 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 s sirom se žura s sirom se rola s sirom je ql Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Sem hotel biti pameten, pa pogruntal, da neumnost izpade pametnejša. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 plese mi se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ko sem prišel na bojno polje v polni opravi, pa nisem mogel najti nasprotnika. Tak, da je vse prestavljeno za en teden. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Skupno se spremeni v obupno, ko hrupno postane strogo zaupno..in zaupno dolgočasno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Geografija se je razspasla po celem svetu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Optimiste in pesimiste ločiš po temu, ali se jim zdi mapa OS pol polna ali pol prazna. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ni lepsega kot biti na hitrem motorju...uhuhuh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 sej je u bistvu vse od samega sebe odvisno Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 sej ne da se mi je ves svet zameru k so me na krvavcu do mrtvega umavzal...pa kr konc pocitnc bo ze :OO!: :OO!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Študiral bi, pa mam čist rdeče oči... Reductio ad absurdum Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Kako lahko besede razložijo moje občutke Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Kako lahko besede razložijo moje občutke Preprosto... dej mi povej pa ti bom jst napisu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Kako lahko besede razložijo moje občutke Ja kje si pa ti bila? Welcome back. Pa še misel trenutka: Lahko berem misli. Še posebno, če so kje zapisane. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ....................................................................................................................................................utrujena.............................................................. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 vsebi dala da bi bila sedaj v raketi...skratka v VESOLJU... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 jst sm rajš kr lepo na naši (ne)lepi zemli ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 vsebi dala da bi bila sedaj v raketi...skratka v VESOLJU...ja pol pa use dej... pol boš pa že vidla... mogoč pa boš u vesolju Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 ja pol pa use dej... pol boš pa že vidla... mogoč pa boš u vesolju saj bi ce bi to bolo kar tko... kva ti se pa bojis kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 BRAINSTORMING Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Kaj sem jaz? Atomi. Kaj so atomi? Prazen prostor in točke svetlobe. Kolikšno hitrost doseže svetloba? Tristotisoč kilometrov na sekundo. Kaj je sekunda? Odvisno od tega na katerem planetu si naravnaš uro. Naj zlezem izpod sveta, ki sem si ga sama ustvarila. Ne potrebuje me več. Tudi jaz ga ne potrebujem. Ne potrebujem teže. Naj gre. Malo se še obotavljam in žal mi je, vendar- naj gre. Zgodbo želim povedati znova. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Lia, ti nisi atomi. Mi pa tudi ne. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 eni pravijo....da smo svetlobna bitja drugi seveda pravijo....da nismo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 saj bi ce bi to bolo kar tko... kva ti se pa bojis kaj? ti samo bod kr si...pa se bo prej al slej najdu en francl al pa aljoša..., k te bo objeu... pa pobožou... pa boš kr nekak vedla, da boža središče vesolja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.