FixMinze 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Žalost neobstoječa Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Lia, ti nisi atomi. Mi pa tudi ne. Vi že veste sem brala kaj ste pisal , tam pod temo mojca-reza moja zgodba,ej, grem kr med puščavnike boljš kojotom za hrano, kakor vam v zobe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Vi že veste sem brala kaj ste pisal , tam pod temo mojca-reza moja zgodba,ej, grem kr med puščavnike boljš kojotom za hrano, kakor vam v zobe ko da ne vemo, da skos neki nakladaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Vi že veste sem brala kaj ste pisal , tam pod temo mojca-reza moja zgodba,ej, grem kr med puščavnike boljš kojotom za hrano, kakor vam v zobe Lia, jaz nisem tja napisal prav nič. Si mi pa dala idejo... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 opa kašno pa če smem prašat??? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ljubiti in biti ljubljen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Ko ne moreš pomagati, vsaj nagajaj.Najvažneje je sodelovati. *** Če verjameš, da je najboljša pot do moškega srca skozi želodec, ciljaš previsoko. Lia, jaz nisem tja napisal prav nič. Si mi pa dala idejo... še malo idej Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 be what you are.. * Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ko da ne vemo, da skos neki nakladaš ampak sliš se pa fajn... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Moški bi manj lagali, če bi ženske postavljale manj vprašanj. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Moški bi manj lagali, če bi ženske postavljale manj vprašanj.in ženske več vrjele, če bi moški manj govorili Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Baje je v antični Grčiji živel mislec, ki ga je Resnica tako vznemirjala, da je neprestano pogledoval proti nebu... in tako hudo "zarinil" v vodnjak... lokalne bejbe so ga seveda zasmehovale Pozabil ime... sicer... Nič... grem zvezde gledat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Zemlja ima lastni ritem, ko se ohlajain reka ne potrebuje drugega kot čas,da se izlije v morje Alojz Ihan v zbirki Salsa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 zivim dali je to zivot..........sanjam dali su to snovi............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 žou tole zdej ne bo misel...nisem dorasu stvarem, v kere vrjamem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 žou tole zdej ne bo misel...nisem dorasu stvarem, v kere vrjamem Prebudi se malo Ni treba,da za vedno,samo za zdaj. En korak na mehkem krilu Nebabi bil dovolj. Prebudi se , ljubi moj.Bodi prijazen s svojim spečim srcem.Pelji ga ven, na širna polja Svetlobein mu dovoli, da zadiha. Reci,"Ljubezen,vrni mi moja krila.Dvigni me, dvigni me bliže." Reci soncu in luni! "Zdaj te bom popeljal, Ljubljeni,na tisti čudoviti Ples, ki si ga obljubil!" Hafis Zapleši z menoj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Nobena stvar me ne prevzame tako kot delo: cele ure ga lahko opazujem Prebudi se malo Ni treba,da za vedno,samo za zdaj. En korak na mehkem krilu Nebabi bil dovolj. Prebudi se , ljubi moj.Bodi prijazen s svojim spečim srcem.Pelji ga ven, na širna polja Svetlobein mu dovoli, da zadiha. Reci,"Ljubezen,vrni mi moja krila.Dvigni me, dvigni me bliže." Reci soncu in luni! "Zdaj te bom popeljal, Ljubljeni,na tisti čudoviti Ples, ki si ga obljubil!" Hafis Zapleši z menoj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 'proljece bo a u meni nemir....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 zzZZzz... ne grem spat..zzZZzz... :S Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 sad sad sad...but happy happy happy... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Einsteinova končna teorija: It is perfectly logical and clearly insane. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Einsteinova končna teorija: It is perfectly logical and clearly insane.zato pa je bil genij...ko je znal dva extrema....v eno združit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ta svet se mora očitno najprej sesut... ker tole je ena sama revščina... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 CILJ VSAKE REVOLUCIJE JE PODRETI VSE STARO.CILJ SEXUALNE REVOLUCIJE PA JE PODRETI VSE MLADO Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 V bistvu razmišljam, da tok hočemo od ljudi, da so do nas iskreni, pol mamo pa sami take težave pri tem. Npr. sploh pri odnosih...furamo trmo, ponos in boh ne dej, da bi povedal, kaj nam leži na duši. Butli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.