Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Čustva in občutja te potegnejo v vrtinec. Zameglijo ti pogled. Enkrat vidiš rdeče, drugič črno. Vmesna barva ne obstaja.

Skrivnosti ne pustiš na plan in to se imenuje počasno umiranje.

Vendar samo še on ti daje moč, da preživiš. Vse kar delaš, počneš zanj. Maksimalno se trudiš, iz dneva v dan postajaš boljši, samo zaradi njega. Vsako jutro se prebudiš, upajoč, da ti danes, ravno tebi, nameni svoj briljantno hladno/ topli modri pogled; da ga vsrkaš celega, da vsrkaš njegove besede, da lahko v življenje odneseš del njega, ki te bo spremljal večno. Da odneseš tisti del, ki je v tebi pustil neizbrisljiv pečat za celo življenje.

Najhuje je, ko ne moreš jokati. Iz sebe moraš spraviti vso bolečino, ki te duši in ti megli pogled, vendar ne gre. V teh trenutkih lahko samo čakaš odrešitev biserov, ki jih rodi bolečina.

Po glavi se mi mota samo eno vprašanje: Naj mu povem?? :sori:

Should I scream and shout, let my feelings out?

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Deli na socialnih omrežjih

Čustva in občutja te potegnejo v vrtinec. Zameglijo ti pogled. Enkrat vidiš rdeče, drugič črno. Vmesna barva ne obstaja.

Skrivnosti ne pustiš na plan in to se imenuje počasno umiranje.

To se imenuje modrost. Čas bo prinesel pravi prostor in situacijo.

Če se bo takrat še kaj dalo čutit x:)x

Če se pa ne boš več čutila, boš pa hvaležna sebi, da si bila dovolj modra , da se nisi prenaglila v navalu strasti. xrainbowx xrainbowx xrainbowx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia, hvala za tole xsrcx ampak.... Ne, to ni naval srasti, ali pač, vse to traja namreč že približno leto in pol :sori: Zato to pač imenujem počasno umiranje :o|o: Očitno se bom morala še malo pogovoriti sama s sabo x:o)x

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Oh, saj vem, da se bom temu čez par let smejala, takrat, ko bom še malo 'zrasla' x:Ix Vem, ampak, kaj ko smo ljudje navajeni poveličevati svoje težave :o|o:

Recimo, bi ti povedala človeku, ki ga vidiš vsak dan, da ti je neizmerno všeč že od samega začetka? Ampak trik je v tem, da to ne bi bilo pametno povedati, saj obstaja nevarnost, da se ves vajin dober odnos poruši... morda bi se odmaknila drug od drugega ipd.

Nekako se mi zdi vse skupaj groteskno- na misel mi je prišel stavek: Spregovori zdaj ali molči za vedno :eek:

(mislim, da bo pri meni obveljala druga možnost :inocent: )

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

lahko vam,,,,

xsuperx ja res je...nam je lahko....pa še lahkotneje bo , čist malo še pa bomo poleteli v nebo

dober film ti lahko spremeni zivljenje...

x:Dx x:px a si gledala Cigani letijo v nebo x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xsuperx ja res je...nam je lahko....pa še lahkotneje bo , čist malo še pa bomo poleteli v nebo

x:Dx x:px a si gledala Cigani letijo v nebo x;)x

ja sem gledala...bil je zelo SUPER...

in kaj mi hoces povedat ce ni sakrivnost... xrolleyesx

:o|o: nič, sam misel trenutka

****polomljena drevesa,bukove veje razklane, sneg,oblaki,razklano nebo,veter, hitrost 180 na avtocesti, črta smrti,poslavljanja, murina moška obleka, Amsterdam in izložbe mesa, garažne hiše polne biciklov in vas Edam raj na zemlji :2src:

let there be light...

x:px

xcivx

x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

biti s hribou doma, še ne pomeni ne znati šteti do pet.. x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

zakaj tekoči račun x?x

zato, da gre lahko ljubezen skozi :eek: x:Dx x:px

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...