Lolita Lempicka 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Čustva in občutja te potegnejo v vrtinec. Zameglijo ti pogled. Enkrat vidiš rdeče, drugič črno. Vmesna barva ne obstaja.Skrivnosti ne pustiš na plan in to se imenuje počasno umiranje. Vendar samo še on ti daje moč, da preživiš. Vse kar delaš, počneš zanj. Maksimalno se trudiš, iz dneva v dan postajaš boljši, samo zaradi njega. Vsako jutro se prebudiš, upajoč, da ti danes, ravno tebi, nameni svoj briljantno hladno/ topli modri pogled; da ga vsrkaš celega, da vsrkaš njegove besede, da lahko v življenje odneseš del njega, ki te bo spremljal večno. Da odneseš tisti del, ki je v tebi pustil neizbrisljiv pečat za celo življenje. Najhuje je, ko ne moreš jokati. Iz sebe moraš spraviti vso bolečino, ki te duši in ti megli pogled, vendar ne gre. V teh trenutkih lahko samo čakaš odrešitev biserov, ki jih rodi bolečina. Po glavi se mi mota samo eno vprašanje: Naj mu povem?? Should I scream and shout, let my feelings out? Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Čustva in občutja te potegnejo v vrtinec. Zameglijo ti pogled. Enkrat vidiš rdeče, drugič črno. Vmesna barva ne obstaja.Skrivnosti ne pustiš na plan in to se imenuje počasno umiranje. To se imenuje modrost. Čas bo prinesel pravi prostor in situacijo.Če se bo takrat še kaj dalo čutit Če se pa ne boš več čutila, boš pa hvaležna sebi, da si bila dovolj modra , da se nisi prenaglila v navalu strasti. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Lia, hvala za tole ampak.... Ne, to ni naval srasti, ali pač, vse to traja namreč že približno leto in pol Zato to pač imenujem počasno umiranje Očitno se bom morala še malo pogovoriti sama s sabo Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 kaj je eno leto proti tridesetim ali pa štirideset skupnega življenja think pink Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Oh, saj vem, da se bom temu čez par let smejala, takrat, ko bom še malo 'zrasla' Vem, ampak, kaj ko smo ljudje navajeni poveličevati svoje težave Recimo, bi ti povedala človeku, ki ga vidiš vsak dan, da ti je neizmerno všeč že od samega začetka? Ampak trik je v tem, da to ne bi bilo pametno povedati, saj obstaja nevarnost, da se ves vajin dober odnos poruši... morda bi se odmaknila drug od drugega ipd. Nekako se mi zdi vse skupaj groteskno- na misel mi je prišel stavek: Spregovori zdaj ali molči za vedno (mislim, da bo pri meni obveljala druga možnost ) Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Pogled pove več kot tisoč besed..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 lahko vam,,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 dober film ti lahko spremeni zivljenje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 lahko vam,,,, ja res je...nam je lahko....pa še lahkotneje bo , čist malo še pa bomo poleteli v nebo dober film ti lahko spremeni zivljenje... a si gledala Cigani letijo v nebo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Vsako leto nam ukradejo eno uro, pa nikdar jih ne dobijo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Vsakdo ima možnost izkoristiti svoj čas brez izgube - življenje je kot mavrica, ki nam lahko da celo sliko ali pa samo pol...Zato živimo življenje in nam naj izgubljena ura ne kvari lepih trenutkov. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 danes bom šla pogledat tisto rožo, drugače je letos ne bom videla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ja res je...nam je lahko....pa še lahkotneje bo , čist malo še pa bomo poleteli v nebo a si gledala Cigani letijo v nebo ja sem gledala...bil je zelo SUPER...in kaj mi hoces povedat ce ni sakrivnost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 nič, sam misel trenutka ****polomljena drevesa,bukove veje razklane, sneg,oblaki,razklano nebo,veter, hitrost 180 na avtocesti, črta smrti,poslavljanja, murina moška obleka, Amsterdam in izložbe mesa, garažne hiše polne biciklov in vas Edam raj na zemlji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 let there be light... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 lako je skrenut sa puta a LJUBAV je igra bez kraja i puta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 tišina in samota... novodobni luksuz Tišina je lahko v hrupu zelo prisotna, ker mnogi ostajajo osamljeni Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 biti v srediscu pozornosti se ni dokaz da si najboljsi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 biti s hribou doma, še ne pomeni ne znati šteti do pet.. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 živeti polno...ne iskati bistvo...živeti BISTVO. xrosex Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 vrnitev odpisanih ali kako smo pisali razkritja, se spraševali ,kaj je pravzaprav bistveno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Pogrešam te Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 zakaj tekoči račun zato, da gre lahko ljubezen skozi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ce nekje obstaja sijaj potem je v tvojih oceh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 "Ko človek naredi nekaj popolnoma bedastega, to navadno stori iz najbolj plemenitih vzgibov." - Oscar Wilde Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.