Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 In ne ravnaj se po tem svetu, ampak se preobrazi z obnovo svojega mišljenja. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 boljsh zhejen chez vodo....kokr s trdim skos kurbishche zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BoraBora 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Pamet mi je pobegnila... In zdaj čakam in čakam... In še kar verjamem, da pride nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Srce ki ljubi, je vedno mlado. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Samota v množici ubija - samota v samoti sprošča in poživlja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Vem ,da je življenje čudovito...samo tega v tem trenutko sploh ne občutim.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 a sem sploh lahko jaz? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 a sem sploh lahko jaz? Sanjaj,o čemer želiš sanjati.Pojdi kamor želiš iti.Bodi to ,kar želiš biti! ...............zato,ker imaš le eno življenje!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Sanjaj,o čemer želiš sanjati.Pojdi kamor želiš iti.Bodi to ,kar želiš biti!...............zato,ker imaš le eno življenje!! Oz.:Svobodno sanjaj in bodi kar si. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ARE YOU A BITCH? Some friends were sitting at the bar talking abouttheir professions. The first guy says "I'm a YUPPIE, you know...Young, Urban, Professional, Peaceful, Intelligent, Ecologist" The second guy says "I'm a DINK, .... Double Income, No Kids." The third guy says, "I'm a RUB, you know... Rich, Urban, Biker." They turn to one of the women and ask her, "What are you?"She replies: "I'm a WIFE, you know.... Wash, Iron, Fuck, Etc." The second woman answers before being asked -"BITCH.""What exactly is a BITCH?!?", they ask in unison."Babe In Total Control of Herself."So ladies, next time somebody calls you "Bitch" - SMILE... and say Thank You!!" Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 vrjeti v BOGA je nekaj najlepsega.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ljubezen...je ta trenutek edina misel, ki te nežno bega in igra na violino tvojega srca. melodijo večnosti. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 vrjeti v BOGA je nekaj najlepsega....Lepše od tega je samo še vedeti, da je. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Uspeh je često rezultat dobre prilike in slabega namena. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Lepše od tega je samo še vedeti, da je. Najlepše od vsega je, Poznati GA.....imeti vedenje. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ...mislim samo tiste misli, ki jih seveda ne bi smela... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Nekako zabrisano je vse danes ... kot da ne bi bila v svoji koži in slutila nekaj ... ne vem Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Zakaj države kopičijo novo in novo orožje za množično uničevanje, če še starega niso porabile? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Zakaj države kopičijo novo in novo orožje za množično uničevanje, če še starega niso porabile? Veš da maš čist prou. Čeprav bi jst rajš vidla, da ga sploh ne bi mele. Zakaj so sploh te vojne na svetu? Zakaj mora umret tok ljudi, uni usrani precedniki pa živi ostanejo?!? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 nacini, oblike... jih ne primanjkujemotivv ozadju in ospredju in nekje vmes? vedno ljubezenjaz in moje:... je lahko veliko...tko veliko, da se lahkskrciinposrka praznino do dna...in je lahko majhno...tko majhno, da lahk eksplodira in objame vesolje Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 zivali so najboljsi prijatelji...nikoli te ne razocarajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Danes malce razmišljam o zdravju, ker me le-to malo daje. Lahko bi obstajal en preprost kirurški poseg, ki bi nam zagotovil zdravje - vse dele telesa bi nam lahko zamenjali z deli zdravega človeka. In to naenkrat. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 ...............zato,ker imaš le eno življenje!![/color] to se ti zdi... tihi privez v svetlih globinah z pridihom zelene svezine kjer mi odsev cokoladnih oci vanje rise podobeprepojene z mavricoinobarvane z mehkobo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Cukr mi je padu... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.