Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

draga...kdaj boš končno skapirala...da vse in nič....je enost bivanja...nedeljivega....na vse in nič x:Dx

Mako : pri Ekonomiki žal vse ni nič in nič ni vse....sorry x:o)x ma itak je treba vse znat zračunat.....važno da moje delnice rastejo :palec: dragi x:)x

Deli na socialnih omrežjih

joj...draga...smo egocentrični....sem hotel samo povedati...da če ne bi bilo ekonomike....in nenehnega preračunavanja...bi imeli vsi dovolj...vsega...kar bi rabili...ups moja mala iluzija ekonomista x:Dx

Kdo si ti , da bi o meni sodil in mojih podatkih in o rezultatu?

Jaz obljubim a ne obljubljam.

Živim tukaj in zdaj...počasi grem med rjuhe... x:Dx

Brez žene je moški surov, grob in osamljen, ne bi pozna miline, ki jo daje le smehljaj ljubezni.

Žena obda moža s cvetlicami življenja, kot tiste vrste ovijalk, ki v gozdu obdajo hrastovo deblo z dišečim vencem.

...imeti rad, pomeni sprejemati v rahločutnih dotikih nekoga ali nekaj v vsej različnosti , pisanosti odtenkov mavrice in v vsej odsotnosti barv,tudi v črnini teme , z nežno naklonjenostjo razumevanja

tudi sebe v vseh svojih razvojnih oblikah xrainbowx xyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Brez žene je moški surov, grob in osamljen, ne bi pozna miline, ki jo daje le smehljaj ljubezni.

Žena obda moža s cvetlicami življenja, kot tiste vrste ovijalk, ki v gozdu obdajo hrastovo deblo z dišečim vencem.

na poti do nirvane....smo moški zgubljeni brez žensk..in ženske brez moških...na koncu poti...ugotovimo...da smo...vse...samo mi

in kaj...naj bi bila definicija raja x:)x

Ko bom, če bom v raju, oziroma raj v meni, takrat na žalost ti nega ne boš mogel vedeti, ker te ne bo zraven, hehehe, menda ja ne misliš, da bi kaj takega prakticiral? :eek: xDDx xDDx xDDx

Ok, se hecam, da ne bom vedno resen in bo še izpadlo, da sem en zamorjenec, hehehe...

Definicija raja je lastna le vsakemu posamezniku, kajti glede na tezo, da je raj v nas, torej ne pride v poštev nikakršna definicija, razen vsaka zase, v nekaterih primerih pa tudi dveh ali več definicij, identičnih, vkolikor lahko govorimo o identičnosti, kar je pa spet relativno in nakazuje nadaljnje ugotovitve...

Rajši si preberi, kaj ti je Aarwen napisala x:)x

:o|o: kakor gor, tako dol

zapisano v zvezdah, kakor globoko v rajska občutja, tako globoko v peklenska

vmes je mlačnost in postana mlakuža

ali i to nije loše ako ti je Pluton u drugi kuči, onda si žaba u bunaru x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: kakor gor, tako dol

zapisano v zvezdah, kakor globoko v rajska občutja, tako globoko v peklenska

vmes je mlačnost in postana mlakuža

ali i to nije loše ako ti je Pluton u drugi kuči, onda si žaba u bunaru x:o)x

Hermes zgoraj, hermetično spodaj

Hermes v smaragdni plošči, mlakuža pa je reka, katera ne teče x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...