Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Ima me,da bi te ubila močno v krvi,

ne verjamem,

da bi umrl,

ljubil bi me dalje.

Ima me,

da bi te zadavila

(tako te ljubim)

si pripravila večerjo in

ustnice spravila v hladilnik

za zajtrk.

x:Ix xsrcx x:o)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

Daj mačice na moje nežne tačice x:Ix x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

na svetu je 6 milijard ljudi. Ali je Zemlja kaj težja zaradi tega ? Npr. od takrat, ko jih je bilo samo milijarda ? Če bi se vsi preselili v Slovenijo, bi ozemlje Slovenije z večjo težo pritiskalo na sredino planeta, to je jasno. Ampak, ali je sam planet zaradi tega kaj težji ? Ne. Če odmislimo vesoljske smeti (komete, meteorje,....), ki padajo na planet, ima Zemlja isto težo od samega nastanka. Potem torej velja "iz praha si nastal, v prah se povrneš", ali kako že gre ? Kaj pa, ko so po Zemlji tacali nekaj ton težki dinozavri in ljudi (menda) sploh še ni bilo ? Najmanjši del neke snovi je atom, ane ? Nimam kemije dobro naštudirane. Recimo, da je. Ali se lahko uniči ? Ne vem. Recimo, da se ne more. Torej, ko je meteor (menda) pobil vse dinozavre, kam so šli atomi vode, iz katere so bila sestavljena njihova telesa ? Verjetno nekaj v zemljo, nekaj pa kot para na nebo in potem kot dež spet na/v zemljo. Če je atom neuničljiv, pomeni, da je v naših telesih voda, ki je lahko sestavljena iz točno tistih atomov, ki so bili nekoč sestavni del dinozavrov ? Keltov, Rimljanov, Hitlerja ? Nekje sem prebral, da ima voda možnost spomina, da si zapomni informacijo. Je torej možno, da pijemo informirano vodo, ki je bila nekoč sestavni del največjih genijev, dobrotnikov, zločincev ? Recimo, da je povprečna teža človeka 45kg. 2 milijona Slovencev * 45 = 90 tisoč ton. Če bi vsi Slovenci naenkrat umrli, bi bil planet zaradi tega lažji za 90.000 ton ? Ne, ker nas ne bi odneslo v vesolje. Ko smo že pri vesolju, v katerem vlada absolutni vakuum - v kaj se opre potisna moč raketnega motorja, če v vesolju ni nič ?

Predvsem ponoči, v kakšni vetrovni, hladni noči, ko se ko otrok zazrem v črno zvezdnato nebo in iščem razne konstelacije, se čutim polno... na mestu... eno... Takrat še predobro razumem znano Kantovo misel:

Zwei Dinge Erfühlen das Gemut mit immer neue und zunehmende Bewunderung und Ehrfürht je öfter und anhaltender sich das Nachdenken damit beschäftigt: Der bestirnte Himmel über mir und das moralische Gesetz in mir!!!

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:)x kapo dol, če je to res....

men se pa zdi vse totalni nesmisel...

kko bi bilo vse drugače, če tistega vročega junijskega jutra, ne bi zamudila na avtobus....

rana ura slovenskih fantov grob, kasna ura pa deklet x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Akhm... kje sem ostal x?x

aha... globoko vdihni in kliči OoooooooooooooooMmmmmmmmmmmmm

x:Dx x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:Ix kdo bi tebe zastopu, ljubi bog, cel dan molila in prosila, ti pa pol dvakrat okol obrneš pa mi takole veselje pripraviš tole temno polnočno uro, naj te hvalijo moja usta vse dni mojega življenja xrainbowx xrainbowx xrainbowx xflirtx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
Ima me,da bi te ubila močno v krvi,

ne verjamem,

da bi umrl,

ljubil bi me dalje.

Ima me,

da bi te zadavila

(tako te ljubim)

si pripravila večerjo in

ustnice spravila v hladilnik

za zajtrk.

x:Ix xsrcx x:o)x

Scorpio love. x:Dx :palec:

x:Ix kdo bi tebe zastopu, ljubi bog, cel dan molila in prosila, ti pa pol dvakrat okol obrneš pa mi takole veselje pripraviš tole temno polnočno uro, naj te hvalijo moja usta vse dni mojega življenja xrainbowx xrainbowx xrainbowx xflirtx

x^x xcivx itak da si vse uniču, mamicu ti vidim, a me ne morš vsaj 24 ur pustit v blaženi iluziji xcivx x:o)x

xcivx

Moraš znati biti sam, da si lahko z nekom.

Ja?

x^x

Poznam to! :palec: Med vrsticami pa to pomen, morš se znat soočt s preteklostjo in gradit prihodnost, ne živet u preteklih zablodah! x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

:o|o: bemu...pa saj to je problem, samega sebe nosit x;)x

xcivx z drugimi obdelaš...zmeraj so boljši zunanji sovražniki

z notranjimi nikad , da pometeš x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...