Antigona 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ko prideš in greš in ni me strah Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Modrost je že v meni. Le prisluhniti moram. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ima me,da bi te ubila močno v krvi,ne verjamem,da bi umrl,ljubil bi me dalje.Ima me,da bi te zadavila(tako te ljubim)si pripravila večerjo in ustnice spravila v hladilnikza zajtrk. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ima me,da bi te ubila močno v krvi,ne verjamem,da bi umrl,ljubil bi me dalje.Ima me,da bi te zadavila(tako te ljubim)si pripravila večerjo in ustnice spravila v hladilnikza zajtrk. uff Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 uff Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 a trenutka..kje so bejbe.modra glih ni..sam bi bil res že cajt. ponavad me takle čas vedno kakšna stensta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Kam drvi ta svet ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Daj mačice na moje nežne tačice Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Življenje je plamen..zato živim od nevidnega sončka v sebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janez5 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 na svetu je 6 milijard ljudi. Ali je Zemlja kaj težja zaradi tega ? Npr. od takrat, ko jih je bilo samo milijarda ? Če bi se vsi preselili v Slovenijo, bi ozemlje Slovenije z večjo težo pritiskalo na sredino planeta, to je jasno. Ampak, ali je sam planet zaradi tega kaj težji ? Ne. Če odmislimo vesoljske smeti (komete, meteorje,....), ki padajo na planet, ima Zemlja isto težo od samega nastanka. Potem torej velja "iz praha si nastal, v prah se povrneš", ali kako že gre ? Kaj pa, ko so po Zemlji tacali nekaj ton težki dinozavri in ljudi (menda) sploh še ni bilo ? Najmanjši del neke snovi je atom, ane ? Nimam kemije dobro naštudirane. Recimo, da je. Ali se lahko uniči ? Ne vem. Recimo, da se ne more. Torej, ko je meteor (menda) pobil vse dinozavre, kam so šli atomi vode, iz katere so bila sestavljena njihova telesa ? Verjetno nekaj v zemljo, nekaj pa kot para na nebo in potem kot dež spet na/v zemljo. Če je atom neuničljiv, pomeni, da je v naših telesih voda, ki je lahko sestavljena iz točno tistih atomov, ki so bili nekoč sestavni del dinozavrov ? Keltov, Rimljanov, Hitlerja ? Nekje sem prebral, da ima voda možnost spomina, da si zapomni informacijo. Je torej možno, da pijemo informirano vodo, ki je bila nekoč sestavni del največjih genijev, dobrotnikov, zločincev ? Recimo, da je povprečna teža človeka 45kg. 2 milijona Slovencev * 45 = 90 tisoč ton. Če bi vsi Slovenci naenkrat umrli, bi bil planet zaradi tega lažji za 90.000 ton ? Ne, ker nas ne bi odneslo v vesolje. Ko smo že pri vesolju, v katerem vlada absolutni vakuum - v kaj se opre potisna moč raketnega motorja, če v vesolju ni nič ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Dan je drugačen kot vsi... :xx!: Dlan mi po tebi diši Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Predvsem ponoči, v kakšni vetrovni, hladni noči, ko se ko otrok zazrem v črno zvezdnato nebo in iščem razne konstelacije, se čutim polno... na mestu... eno... Takrat še predobro razumem znano Kantovo misel: Zwei Dinge Erfühlen das Gemut mit immer neue und zunehmende Bewunderung und Ehrfürht je öfter und anhaltender sich das Nachdenken damit beschäftigt: Der bestirnte Himmel über mir und das moralische Gesetz in mir!!! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 a se lahko prosim neha prikazovat nemogoče...sanje ...vizije.... bemu tole zvezdno nebo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Razblinja se želja dveh, ki si želita biti eno, a strah je močnejši Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 vem da sem tu, torej me ni ob tebi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 sem najsrečnejši človek, ker se zavedam, da se vse dogaja s svojim namenom in vse imam v svojih rokah Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 kapo dol, če je to res.... men se pa zdi vse totalni nesmisel... kko bi bilo vse drugače, če tistega vročega junijskega jutra, ne bi zamudila na avtobus.... rana ura slovenskih fantov grob, kasna ura pa deklet Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Akhm... kje sem ostal aha... globoko vdihni in kliči OoooooooooooooooMmmmmmmmmmmmm Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ehhh čaki zaj to bo ....pozitivno treba mislit.....evo zdaj bom vidla krasn bicikl Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 kdo bi tebe zastopu, ljubi bog, cel dan molila in prosila, ti pa pol dvakrat okol obrneš pa mi takole veselje pripraviš tole temno polnočno uro, naj te hvalijo moja usta vse dni mojega življenja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ima me,da bi te ubila močno v krvi,ne verjamem,da bi umrl,ljubil bi me dalje.Ima me,da bi te zadavila(tako te ljubim)si pripravila večerjo in ustnice spravila v hladilnikza zajtrk. Scorpio love. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 kdo bi tebe zastopu, ljubi bog, cel dan molila in prosila, ti pa pol dvakrat okol obrneš pa mi takole veselje pripraviš tole temno polnočno uro, naj te hvalijo moja usta vse dni mojega življenja itak da si vse uniču, mamicu ti vidim, a me ne morš vsaj 24 ur pustit v blaženi iluziji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Moraš znati biti sam, da si lahko z nekom. Ja? 1 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Moraš znati biti sam, da si lahko z nekom. Ja? Poznam to! Med vrsticami pa to pomen, morš se znat soočt s preteklostjo in gradit prihodnost, ne živet u preteklih zablodah! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 bemu...pa saj to je problem, samega sebe nosit z drugimi obdelaš...zmeraj so boljši zunanji sovražniki z notranjimi nikad , da pometeš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.