Piko 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Moj poljub je zdravilen, kadar jem prej česen Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Moj poljub je zdravilen, kadar jem prej česen Naravni antibiotik....pa še luštno je - samo malo zaudarja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 ta trenutek sem samo svoja. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 ako te ikad budem zaboravila bit ce to posljedni dan u mom zivotu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 poslednjeg dana u životu nema....ima samo danas. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Moj poljub je zdravilen, kadar jem prej česen možno, po nekaterih virih je poljub zdravilo tudi brez česna... slina pa po nekaterih virih božanski nektar tak pravijo eni pa spet da je vir vsega zla.... in okužb Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 kdo si upa trditi da prdimo?to skoz rit prepevamo! Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 brez skrivnih sifer in kodiranih resniczavitih v tancico mehke svetlobese razprostirajo obzorjavse okoli meneinv meniposuto z neznostjo hrepenenja,ki je povsod...prepletena v objemu vetra melodije...neslisnenevidne...vsekakor pa cutne,z dihom opojne svezine v zaru modrine neba,kjerse misli pocutijo varne......v molku...kaplja sladkost... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 ....le kje je tihi stok...pogled...ki ga namenjaš.... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Niče je na cajte tko kontroverzen, da bi mu najraj neki naredu... ko da hoče imeti nič, ima pa vse... no tole mi je padl v uč... »Filozofa prepoznamo po tem, da se izogiba trem bleščečim in zvenečim stvarem, slavi, vladarjem in ženskam: s čimer pa ni rečeno, da oni ne prihajajo k njemu.« Friedrich Nietzsche, H genealogiji morale In to bluzi v kritiki asketskega ideala ... I mean... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Filozofiranje pomeni učiti se umreti. Ujel v nekem filmu, avtorja pozabu....neki na Mo...evo....Montaigne Men je prehiter učiti se umreti, mam zaenkrat čist dovolj z....učiti se živeti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 ja cu tebe nocima sanjati tvoje ime necujno dozivati, ti si vizija mog sna, duso moja daleka...oci moje traze te, usne zovu te dodji molim te jer ludo VOLIM TEEEEEEEE... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Ful zanimivo, kako se vsak dan zgodi ravno dovolj veliko število novic, da vse pašejo v format časopisa. Pa da se dogajajo tudi med prazniki, ko je vse zaprto. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Ful zanimivo, kako se vsak dan zgodi ravno dovolj veliko število novic, da vse pašejo v format časopisa. Pa da se dogajajo tudi med prazniki, ko je vse zaprto. mene tut to zanima... pac teli novinarji use izvohajo... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Kdo sploh si ti?? Ti, ki to bereš, beden si totalno, me slišiš??! Glej, te že vidim, kako trzaš, bednik brezvezni. Pa ne da mi dejansko verjameš, da si beden? Ali pa nekje globoko v sebi VEŠ, da si beden? Ali to samo domnevaš, pa nisi prepričan? BEDNIK, ne maram te, ker si grd kot najgrše kar lahko izrečem. .................................... Glej, tole je bil samo hec. Upam, da ne zameriš. Saj veš, da se moram vsake toliko pohecati, nič osebnega nisem mislil. Pravzaprav mislim, da si zelo v redu oseba, človek s srcem. Človek, vreden zaupanja, na katerega se lahko zanesem. Kateremu lahko zaupam najgloblje skrivnosti. Všeč si mi. Všeč mi je tvoj smisel za humor. Všeč mi je tvoja postava. Tvoj nasmeh. Rad te imam. Si zdaj boljše volje? Ker sem te spet nalagal, bednik bedni? Ali misliš, da si boljši samo zato, ker sem ti jaz tako povedal? Mi spet vse verjameš? Pa kdo vraga si ti, da ne veš kdo si? Tak si, kot ti jaz povem, da si. Beden. Pogojen. Zdaj si pa spet žalosten ali pa jezen? Ali pa si misliš v sebi, da sem neumen. Lahko si vesel, da ti to zdaj govorim. Ne veš, kdo si. NE VEŠ! Če sem te razjezil, sem zadovoljen. Ker sem ti pokazal, kako smešen si. Če se delaš mrzlega, znotraj pa kuhaš zamero in jezo, si prav tako smešen. Kdo si vendar, povej mi že!? Čas je da izveš. In čas je, da začneš iskati sam sebe. .............................................. To je inspiracija trenutka, s katero želim vas in sebe spomniti in pokazati, kako zelo smo nekateri še pogojeni in izgubljeni. Vseeno pa nihče ni zguba, čeprav MISLITE, da je. Doživel sem že redke trenutke nepogojene ljubezni, ki je izvirala iz mene. In takrat ni bilo dvojnosti, ni bilo slabega in dobrega, takrat je bilo samo sprejemanje, vse je bilo popolno. In bilo je čudovito. In ne, nisem še doživel razsvetljenja. Verjamem, da je bilo to le bled odsev tistega, kar lahko res doživimo in trajno živimo. In TO iščemo vsi, čeprav se nekateri ne zavedajo. TO iščemo vsi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 .....Predstava je noro dobro uspela... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 jednom se radja,jednom se dise,jednom se voli i nikad vise... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lucy x 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Nič ni večno. Včasih si nekaj želiš in ob tem pozabiš na stvari, ki jih imaš. In še preden se zaveš ostaneš brez vsega Citiraj It's something beyond the world you see. Somehing you can't even say, but you can only imagine it <3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Naprave delujejo bolje, če so prikljopljene... ( ni cudno da so bili zvocniki danes kar tiho... :xx!: ) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Kdo sploh si ti??Ti, ki to bereš, beden si totalno, me slišiš??! Glej, te že vidim, kako trzaš, bednik brezvezni. Pa ne da mi dejansko verjameš, da si beden? Ali pa nekje globoko v sebi VEŠ, da si beden? Ali to samo domnevaš, pa nisi prepričan? BEDNIK, ne maram te, ker si grd kot najgrše kar lahko izrečem. .................................... Glej, tole je bil samo hec. Upam, da ne zameriš. Saj veš, da se moram vsake toliko pohecati, nič osebnega nisem mislil. Pravzaprav mislim, da si zelo v redu oseba, človek s srcem. Človek, vreden zaupanja, na katerega se lahko zanesem. Kateremu lahko zaupam najgloblje skrivnosti. Všeč si mi. Všeč mi je tvoj smisel za humor. Všeč mi je tvoja postava. Tvoj nasmeh. Rad te imam. Si zdaj boljše volje? Ker sem te spet nalagal, bednik bedni? Ali misliš, da si boljši samo zato, ker sem ti jaz tako povedal? Mi spet vse verjameš? Pa kdo vraga si ti, da ne veš kdo si? Tak si, kot ti jaz povem, da si. Beden. Pogojen. Zdaj si pa spet žalosten ali pa jezen? Ali pa si misliš v sebi, da sem neumen. Lahko si vesel, da ti to zdaj govorim. Ne veš, kdo si. NE VEŠ! Če sem te razjezil, sem zadovoljen. Ker sem ti pokazal, kako smešen si. Če se delaš mrzlega, znotraj pa kuhaš zamero in jezo, si prav tako smešen. Kdo si vendar, povej mi že!? Čas je da izveš. In čas je, da začneš iskati sam sebe. .............................................. To je inspiracija trenutka, s katero želim vas in sebe spomniti in pokazati, kako zelo smo nekateri še pogojeni in izgubljeni. Vseeno pa nihče ni zguba, čeprav MISLITE, da je. Doživel sem že redke trenutke nepogojene ljubezni, ki je izvirala iz mene. In takrat ni bilo dvojnosti, ni bilo slabega in dobrega, takrat je bilo samo sprejemanje, vse je bilo popolno. In bilo je čudovito. In ne, nisem še doživel razsvetljenja. Verjamem, da je bilo to le bled odsev tistega, kar lahko res doživimo in trajno živimo. In TO iščemo vsi, čeprav se nekateri ne zavedajo. TO iščemo vsi. o hvala, za to čudovito izpoved.....tega ne iščem... niti nočem izvedeti...škoda izgubljat čas s takimi nepotrebnimi vprašanji, bolj me zanimajo male skrivnosti velikih mojstrov zato tudi vprašam ne več...vrata ne škripajo , če jih dobro naoljiš, včasih je dovolj če jih namažeš s kosom žajfe, se pol ne cedi po pantih... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Lia, vsak opis se hitro izjalovi. Tudi ta se je. No, še ena lekcija zame. Šteje samo in res samo izkušnja, doživetje, občutek, ki te prepriča. Kako boš nekomu verjela, da je fižolova torta torta dobra, če je še nisi nikoli probala. Sliši se čudno, ampak še vedno sodiš, česar ne poznaš. Ha, pa te imam! Pusti se presenetiti. Če bo zanič, boš pa VEDELA, da je zanič. Jaz je tud še nisem probal. Ne verjamem, da nočeš izvedeti, ne verjamem...! Rad bi pa videl tvoj obraz, ko jo okušaš. Ali se bo namrščil in izpljunil vse skup ali pa bo blažen. Kaj si mislila s panti pa ne vem. Ne spomnim se, da bi govoril, da mi vrata škripljejo. Morda sem rekel, da mi sklepi škripajo? Kaj sem beden, ha ha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 nič ne mislim... sam če sem odkrita, si mi na začetku šel prav na jetra, ker si bil tok pocukran pa vljuden.... tak da , po moje bi ti sam koristilo, če še eno mičkeno sprostiš ventile Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Kaj vse leti z mene... In ja, prav maš, ventile je treba sprostit, da spontanost pride na dan. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Lahko se ti je zdelo marsikaj preveč pocukrano, vseeno pa nisi čutila, kar sem jaz čutil. Tole govorjenje itak ne pove kaj dosti. Zdaj bi objel koga, ki bi znal ta objem sprejet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 pok suhe veje sredi sna, odluscene mrvice sredi jase, me prebudijo vzaznave cutnega,kjer s svojimi barvamividim nitke, kiustvarjajo protiigro...,kjers svojimi kapljicamiohranjam hvaleznost, kise z dotikom stopi...,kjers svojim plamenomzarece ljubim umetnino, ki jotisinav dimnih valovihoblikuje...pa magari... z pihanjem... proti vetru... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ...za vse svoje težave je najlažje kriviti vse drugo in druge, najtežje se je spopasti sam s sabo... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.