Antigona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Lahko se ti je zdelo marsikaj preveč pocukrano, vseeno pa nisi čutila, kar sem jaz čutil. Tole govorjenje itak ne pove kaj dosti. Zdaj bi objel koga, ki bi znal ta objem sprejet. kako sploh lahko čutimo, kaj čutiš TI, ON , ONA ????? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Prijatelj te pelje v reko, vendar te ne utopi... Res je, pravi prijatelj te nauči plavati ..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ...za vse svoje težave je najlažje kriviti vse drugo in druge, najtežje se je spopasti sam s sabo... Meni je pa najtežje se sprejeti z vsemi napakami, si odpustiti, in iti naprej, se imeti rad, biti iskren do sebe, tudi strog. Če bi znal (če me ne bi bilo tako strah), bi v preteklosti morda bolje ravnal. Ampak to pač ni bilo mogoče. Učim se korak za korakom. Samo zdajle se odvija moj trenutek in moja priložnost za novo izkušnjo... Stena nasproti mene me zvesto posluša in me sprejema takšnega, kot sem. Pa tako je bleda... kako sploh lahko čutimo, kaj čutiš TI, ON , ONA ????? S srcem, s "srcem", s SRCEM, s SrCeM, .... Govorim o pozitivnem čustvu, ljubezni, ki izvira iz srca. Drugače pa pravijo, da so ostala čustva (negativna) telesna reakcija na um in zato zelo pogojena, nestalna. Res je, pravi prijatelj te nauči plavati ..... Tole mi je pa všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 mesecina napolnjenaz lesketanjem odsevovin prepletena med vejami noci..boza trepet...v predsrcju vsega kar se spreminja..obsije molk...v vrtincu zrnckjer so korenineujete v prahpostanih besedzaspane v sumenjuneznih smehljajev Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Beseda je bila dana človeku, da skrije svoje misli. S srcem, s "srcem", s SRCEM, s SrCeM, .... Govorim o pozitivnem čustvu, ljubezni, ki izvira iz srca. Drugače pa pravijo, da so ostala čustva (negativna) telesna reakcija na um in zato zelo pogojena, nestalna. Tudi jaz vedno govorim o + čustvu. LJUBEZEN Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 "Izrečene besede ni mogoče priklicati nazaj." - Horacij Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Tito Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ravno razmišljam (je tale dež malo naplusknil boleče stvari), da sem se malo navezala na tale forum (čeprav ga večinoma samo berem in redko kaj napišem). Ker ko enkrat izgubiš več stvari, za katere si mislim, da so za zmerej "tvoje" se nerad navežeš na nove resnične stvari. Sem se malo navezala na vas in ko berem v Vesoljnem dnevniku NLF kako se javljajo po preživetih počitnicah, mi je kar prijetno, da vidim, da so vsi uredu in z novimi vtisi. Nč, lepo vas je brat! ( jebela cesta še 2 dni dežja, kaj bo še z mano!!) LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Dežuje tako močno, da so vsi prašiči čisti in vsi ljudje svinjski. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 bolečina se seli, povsod, razteza svoje peklenske lovke, ni ji moč ubežati...kako preprosta in enostavna postane miselkako ubežati , kako raztopiti, kako utopiti... žge, žge in peče naj pada dež in naj hladi.....naj odplakne... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 razmetanit r e n u t k iurejeni v prazninip o p o l n o s t i dihajo z mehkobov prostranosti vesoljainu t r i p a j ov ritmu lebdenjakjerz dotikomp o l j u b l j a j o nezno milino svojegao d s e v a Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Pravi prijatelji pridejo k nam, če smo srečni in če jih povabimo, a če smo nesrečni, pridejo sami. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 BITI DRUGAČEN JE PRIVILEGIJ IN NE NOČNA MORA... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 BITI DRUGAČEN JE PRIVILEGIJ IN NE NOČNA MORA... Bravo Lisbona, to je tudi moj moto življenja. Raje sem v tisi peščici čudakov, kot v sivini mnogih. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Bravo Lisbona, to je tudi moj moto življenja. Raje sem v tisi peščici čudakov, kot v sivini mnogih. Moj življenski moto pa je: Živi in pusti živeti.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 razocaranje tako zelo boli........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Moj življenski moto pa je: Živi in pusti živeti.... Moj bi bil pa: Waste not, want not. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 mrzlično iščem najlepšiodtis radosti trenutka...ne najdem oaze...premetavam slike...misel me ponese v peščen , vroč dan nekega solunskega zaliva....kako lepo...gledam lepoto in se ne morem načudit...pa v Jordanijo moram, na tist koralni greben.... pa čeprav čez dvajset let Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misha 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 ...vsaka stvar se obrača - po dežju se vedno sonce vrača... in ja: Skrivnostna so pota gospodova. ... ... ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Zakaj se pri nekaterih filmih svetuje, da si ga otroci ogledajo v družbi odraslih? -Kaj pa delata oči?-Sine, temu se reče doggy style. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Zakaj se pri nekaterih filmih svetuje, da si ga otroci ogledajo v družbi odraslih? -Kaj pa delata oči?-Sine, temu se reče doggy style. zakaj starsi tko povrsno poslusajo svoje otroke?!? v tem primeru oci sploh ni odgovoril na malckovo vprasanje... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Višje si, dalj vidiš - moja misel za danes Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Zmagovalci vzrtrajajo. Moram vztrajat,ker sem se odločla,da bom zmagala tokrat-mal za spremembo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Tisti, ki si nekaj res želi, vedno najde način kako to doseči. Tisti, ki mu je vseeno, vedno najde izgovor... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 DOBER PRIJATELJ JE LAHKO SAMO EDEN... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.