kapica 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 srkat milino iz biserovrazsvetljenih plamenov,kjertrenutki izgovarjajo svetlobotakoj, ko sestapljajo z zrcalno podoboprepleteno v zvoku ritmaprerojenih...vzdihljajev...vsakega...izdihljaja... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 tud LJUBEZEN ni vec kot je negdaj bila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Come speak to me...easy like hands on skin.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Come speak to me...easy like hands on skin.... and your hair in my hands.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 and your hair in my hands.... Are you gonna do something?Are you gonna trust me?Are you gonna take care of what I've been given??Are you?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Why worry...some people can be bad...why worry some broken harts never mind....why worry some rose never come...and some dreams can be here Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Nevem kaj bom jutri počela, mogoče se bom pri katerem pogrela, in tisti trenutek v pravljici živela... x:px Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 NOROST "Norost je, če znova in znova ponavljamo isto napačno stvar in vsakič pričakujemo drugačen rezultat." ma jebiga....eni se namo nikol naučili Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 kolegica vi govorite o definiciji norosti, delati iste stvari in pričakovati drugačne rezultate ** Moški so kot horoskop.Vedno ti pravijo kaj naredi in česa ne in ponavadi nimajo prav Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Moški so kot WC. Al so pokvarjeni al pa zasedeni. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Išči srečo v majhnih stvareh in našel jo boš, podari nasmešek in vrnjen ti bo, ljubi in ljubljen boš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Sem bruhnil v smeh, ko sem na tole naletel... Nietzsche v H genealogiji morale razlaga kako se je morala, med katero spada občutek dolžnosti, razvila ne iz potrebe po prevzemanju odgovornosti hudodelca temveč iz same jeze in želje po maščevanju prizadetih, kjer se je v končni fazi sama reakcija na hudodelstvo obrnila v kupoprodajni odnos, kjer je vse odplačljivo... vsaka kraja, vsako hudodelstvo, vsak greh. Ampak na začetku je to povezano s krvjo (ne, kot pravi Kant da so kategorični imperativi dani od Boga in kot taki fundament morale)... Kdaj je lahko prizadujoča kazen odplačljiva? Takrat, ko povzroča odiranje (rezljanje jermenov z hrbta) kaznjenca užitek No, hoče povedat, da smo zdej bolj občutljivi na bolečino, ko zapiše: " Zdi se, da krivulja človekove občutljivosti res izredno in skorajda hipoma pade, kakor hitro zapustimo gornjih deset tisoč ali deset miljonov ljudi visoke kulture; in kar se mene tiče, ne dvomim, da trpljenje vseh živali skupaj, ki so bile doslej z nožem povprašane po znanstvenih odgovorih, preprosto ni upoštevanja vredno proti eni boleči noči ene same histerične ženske." x:Dx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Ujeta v njegov led Ne vem kako naj zivim skozi ta pekelZbudim se in se vedno sem ujeta v to skoljkoZmrznejna dusa, zmrznjena do dnaZlomi naj led, ne morem vec Zmrzujemne morem se premikati vecVpijemNe slisi mojega krikaUmiram da bi zivelaJocem Ujeta sem v njegov led Kristalizirana ko izmucena lezimOci steklene gledajo naravnost v pekelOdsla sem iz globokega snaNihce ne veNihce ne slisi kaj govorim Krik iz duseUsoda, zbeganaPekel za vednoNe spusti me ta jokajoc prijemKaj je to? Tepena od usodeTesno ujeta v njegov ledNe morem se premikat, ne morem dihati Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Bijem bitko iz katere ne bom prišla takšna,kot sem vanjo stopila... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Moj bog, Lisbona, se kar podpišem pod tvoj post... Neizgovorjena beseda zastane v meni. Bojim se jo izgovoriti. Ko grem mimo tebe in se delam da te ne vidim, takrat te čutim najbolj... Korak me zaboli, ko grem mimo tebe. Gledaš me in jaz gledam tebe. Vsak pogled je le ukraden trenutek, mikrostotinka v prostranem kozmosu. Zate je to le kaplja v morje, zame pa vse svet, celo življenje... Ne dojemaš ali pa nočeš dojeti, da se vse moji misli, dejanja in čustva vrtijo okrog tebe. Ti pa tega ne opaziš ali se samo pretvarjaš. Ko bi le vedela, na kaj pomisliš, ko se najina pogleda dotakneta, pa čeprav le za stotinko. Naše življenje je sestavljeno iz premnogih čudnih naključij, dvoumnih besed in pogovorov, skritih pogledov in bolečih trenutkov. Počutim se, kot da ob tebi ne obstajam. Zate sem samo zrak, zid, prazna lupina. Pozornost mi nameniš samo takrat, ko moraš. Dobro.. res, da si si zame vzel čas, za najin pogovor. Obenem sem ti hvaležna. Takrat sem v tvojih očeh videla resnično skrb in občutek. To cenim. Obenem si me le še bolj razklal. Delaš eno, govoriš drugo. Ne vem, kaj mi je storiti. Dvomim, da bom kdaj dočakala tvoj korak. Ustrašil si se. Ne vem, morda sem res močnejša od tebe... Ko bi le vedela o čem razmišljaš, kakšni so tvoji motivi... Žal ne vem! Želim si pogovora, v katerem bi se ti izpovedala in bi razčistilča stvari. Ta pogovor bi mi služil kot blagoslov, kot končna odrešitev, da grem lahko naprej... Kajti jaz se vrtim v začaranem krogu. Obtičala sem. Samo ti si dovolj močan, da me lahko premakneš z mrtve točke. Resnično... samo Ti. Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Sem bruhnil v smeh, ko sem na tole naletel... Nietzsche v H genealogiji morale razlaga kako se je morala, med katero spada občutek dolžnosti, razvila ne iz potrebe po prevzemanju odgovornosti hudodelca temveč iz same jeze in želje po maščevanju prizadetih, kjer se je v končni fazi sama reakcija na hudodelstvo obrnila v kupoprodajni odnos, kjer je vse odplačljivo... vsaka kraja, vsako hudodelstvo, vsak greh. Ampak na začetku je to povezano s krvjo (ne, kot pravi Kant da so kategorični imperativi dani od Boga in kot taki fundament morale)... Kdaj je lahko prizadujoča kazen odplačljiva? Takrat, ko povzroča odiranje (rezljanje jermenov z hrbta) kaznjenca užitek No, hoče povedat, da smo zdej bolj občutljivi na bolečino, ko zapiše: " Zdi se, da krivulja človekove občutljivosti res izredno in skorajda hipoma pade, kakor hitro zapustimo gornjih deset tisoč ali deset miljonov ljudi visoke kulture; in kar se mene tiče, ne dvomim, da trpljenje vseh živali skupaj, ki so bile doslej z nožem povprašane po znanstvenih odgovorih, preprosto ni upoštevanja vredno proti eni boleči noči ene same histerične ženske." x:Dx jst pa ko sem prebrala ta post...v obdobju poženščenih moških, vidim več histerije pri osebkih moškega spola...enkrat zavij na kak stadion, pa si oglej možakarje kako izgubljajo prisebnost čist histerični verjetno kak veliki E v pivu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Veke mi loputajo, spat moram. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nemirni Ujetnik 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Ignorance pulls.Apostasy and apathy still rules. Citirano iz komada Futurism od Muse. Citiraj It's holding me, morphing meAnd forcing me to striveTo be endlessly cold withinAnd dreaming I'm alive http://shrani.si/files/headsmash11r0s.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 100 ljudi 100 chudi.....100 zhena 200 sisa zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Misel trenutka, ali trenutek, ko misli Akhut? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Misel trenutka, ali trenutek, ko misli Akhut? hmmmm....tale piko......5,391 · 10-44s x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 hmmmm....tale piko......5,391 · 10-44s x:Dx zlomk....tralala chaki chaki daj na loto preklopi na izi nachin bublo. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
monique13 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Just because you make mistakes doesn't mean you are one. Anon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Danes je dan sreče...... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Naj ti bodo vetrovi naklonjeniin tokovi prizanesljivi.Naj bodo zemljevidi pravi,morje mirno,pristajanje varno-in na koncu ti zelim varen pristan. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.