Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Počutim se kot tujka...to mi zadnje čase hodi po glavi.Ko se pogled ustavi na množici...sem vesela da me nihče ne pozna...kot da nisem nikoli tu živela. Tako prazno se počutim,kot da bi del mene umrl...odpadel.Najraje bi odšla in se skrila....pred vsemi,ki vendarle trdijo da me poznajo.Se zabubila in ostala tam,sama...
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.
Deli na socialnih omrežjih

Želim ti miren sen,

sanje o travnikih,

posutih s cvetjem,

o mirnih oceanih s srebrnimi odbleski,

o otokih, ki jih oblivajo nežni valovi,

o deželah, ki si jih sam izmišljaš,

o lahkotnem pogovoru s prijatelji,

o poteh, ki vodijo k ponovnim srečanjem,

o potolaženi žalosti,

o novem upanju.

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

...v e c n o s t

v preseku casa,

nezno skrita v sencah skrbi

kjer

misli utripajo v

cisti svetlobi

in s svojim nemirom

zdramljajo mehke vetrove, da

lahko njihova toplota

led

v

solze

stopi

in

se lahko

skrivnost ujeta v svobodi

obdana z tancicami mojstrovine

spremenja nazaj

v lepoto v e c n o s t i...

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Življenje ti ponuja darila.

Rahlo nočno rosenje.

Vonj pokošene trave.

Škrebljanje dežja po šipi.

Šelestenje listja,

ki se ziblje

v rahlem vetrcu.

Čas,ko ni treba govoriti. xsrcx

Kako majhen je čojn, v katerem

začne jadrati vsako življenje,

kako velik je ocean

in nevarnosti,ki pretijo.

Naj se sonce dotakne valov,

ki te nosijo in naj se

svež veter upre v tvoja jadra.

Brezmejna so morja življenja, brezmejna so naša pričakovanja....

Živimo za ta trenutek, sreča se pojavlja le v njih...

Tako bomo vedeli, da živimo, saj v nasprotnem primeru gledamo, kako živijo drugi...

To pa lahko delamo v naslonjaču, ki je kot krsta za vse,ki ne znajo drugega....

:detelca: :detelca: :detelca: :detelca: :detelca: :detelca: :detelca:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

neznani zemljevidi

topline sijaja

v ujemnju oddtenkov,

...sejejo molk...

...ustvarjajo tisino...

ki brez

navlake predsodkov

posrka nasiceno praznino,

v prelivanju utrinkov

vseh neumnosti,

da lahko

spokojnost diha

boza odseve

svojega odmeva

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Sedaj se premikam. Počasi. Delam otroške korake. Lezem,se plazim. In....upam. Upam da bo vsak naslednji dan boljši,lažji.

:V: :cry:

Biti "zdrav" pomeni tudi, da v takih trenutkih lastne negotvovosti in bolečine znamo poiskati pomoč in oporo zunaj sebe....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vio: Največja sreča v življenju je , da si ljubljen takšen, kakršen si ali bolje rečeno, da si ljubljen kljub temu.

Victor Hugo

društvo Spominčica (iz glasila)

....upoštevati moramo, da se posebej v začetku bolezni veliko bolnikov z demenco zaveda intelektualnega propada,sprememb v vedenju, nekateri pa sploh nimajo občutka , da je karkoli narobe z njimi, nekateri se zavedajo, da je nekaj narobe, a to zanikajo......najbolj občutljive so osebe, ki ne iščejo ali ne dopuščajo pomoči....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kam se da to pritožit, zakaj so plenice z 20% davkom in zakaj ne oproščene davka ali 8,5...!!!??

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Tole mi je pa en frend napisal enkrat:

Večerno sonce dogori,

iz tal zeleni žar zatli in me zaloti,

ko hodim blag in ves lahak

nekomu drag

skozi topli mrak

po varni poti.

Spremenil sem se v čisto snov

in grem med grozami svetov

tebi naproti.

Imam popolno analizo in vedenje stanja, kar vključuje tudi vednost o tem, da apliciranje vsega skupaj na pravi naslov ne bo nič spremenilo zadeve. :sori: Tako se mora počutiti zdravnik, ko ve da pacient umira in od česa umira, ne more pa storiti nič.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Imam popolno analizo in vedenje stanja, kar vključuje tudi vednost o tem, da apliciranje vsega skupaj na pravi naslov ne bo nič spremenilo zadeve. :sori: Tako se mora počutiti zdravnik, ko ve da pacient umira in od česa umira, ne more pa storiti nič.

:vio: xcivx še sreča, da analize ne pokažejo zmeraj dejanskega stanja in še večja sreča, da popolnoma mimo vsekajo v prognozah....in največja sreča, da se z vsakim dnem pokažejo nova dejstva, ki silijo človeka v ponovno analiziranje :xx!:

zdravniki se počutijo ok, dokler so prilično zdravi in dokler imajo dobre redne inu izredne prihodke, če imajo pa še urejeno spolno življenje so pa čist bp...

na smrt svojih pacientov se pa hitro navadijo, saj ne gre drugače...če bi padli v globoko depresivno in suicidno stanje ob vsakem hirajočem pacientu, bi bil kolaps zdravstvenega sistema...

Zakaj imam vedno občutek, da me zasleduješ? Da me slišiš, ko kličem, da me slišiš ko se pogovarjam, da poznaš vsako mojo misel? In ko mi spodleti, imam občutek da veš, pa ne.....in me obsojaš in se mi smejiš. In to boli, da veš. Včasih se počutim kot majhen otrok....

:vio: ma ja nisem karakter, en sam poljub pa pozabim na vse dobre sklepe, kako te je treba prebutat...

mulac, kje si se to nek naučil,pa ne da ti je v genih :inocent:

sam mamicu ti abfockam, lahko bi vsaj kak muuuuuuuuuuuuuuuuu po sms poslal...

x:o)x

ne pa ne, ne bom ti pošiljala daril, ne bom ...pika

darila obvezujejo ..darila so najdražja...najugodneje je tisto kar plačaš z denarjem...darila ponavadi pristanejo v kantah...razen če so naročena...na tak prefrigan priliznjen način....če so potem niso več darila, ampak podkupnine...misli name, vrni mi tisočkratno...bodi mi naklonjen ali še bolje vrni mi ob priliki...daj dam.....ali trgovanje z energijo...

če misliš da ti je zdaj hudo, se spomni šestnajst let nazaj...se spomniš, ali je predaleč....takrat je smrdelo po smrti, po razpadajoči krvi in bilo je soparno poletje.....torej, niaš kaj jamrat....to ni več misel....to je

willingness

tenderness

opennes

delight

grace

**** lost in the space*****

bp ---- brez posebnosti to pomeni da je nek organ dobro, ko te gleda dohter...ako imaš posebnost, si ponavadi v kurcu....

blede se mi že blede , sam ti se pa še spomnim....da se splača kupit tisto švabsko pinceto za ven cufat klope,....majke mi danes sem bila priča...z enim vun potegom so ga celga klopa ven potegnal....če se sam spomnim, kako smo jih z navadnim pincetam pa iglam ven brskal....

:vio: xcivx še sreča, da analize ne pokažejo zmeraj dejanskega stanja in še večja sreča, da popolnoma mimo vsekajo v prognozah....in največja sreča, da se z vsakim dnem pokažejo nova dejstva, ki silijo človeka v ponovno analiziranje :xx!:

zdravniki se počutijo ok, dokler so prilično zdravi in dokler imajo dobre redne inu izredne prihodke, če imajo pa še urejeno spolno življenje so pa čist bp...

na smrt svojih pacientov se pa hitro navadijo, saj ne gre drugače...če bi padli v globoko depresivno in suicidno stanje ob vsakem hirajočem pacientu, bi bil kolaps zdravstvenega sistema...

:vio: bp....kaj je to? drugače pa :palec:

pa še misel trenutka: Če se z vsem v zvezi s svetom vprašamo: čemu?, se svet začne podirati pred nami. I have become a destroyer of worlds, al kaku že gre tist....

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...