aandreja 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Vrnila sem se z drugega sveta...vse je počakalo...rešitve so na dlani Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 I am not what they say. I am what you see... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 let kresnicin sev svetlobena valu mesecine, doloci obraz in smer neba,kjer se razvozlavajo raznobarvne razseznostikljub casovni in prostorski vpetostivedno znova in znova vznemirjajo... zdramljajo... premetavajo... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 Velečina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno pobereš. Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 Velečina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno pobereš. Kaj sploh je padec, mar ni vse relativno... morda šele, ko padeš na kolena, med grmovjem opaziš stezico, ki jo do tedaj nisi videl, in morda se odpraviš po njej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Pravijo, da se vesolje širi... sam pa vsak dan težje najdem parkplac Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Pravijo, da se vesolje širi... sam pa vsak dan težje najdem parkplac Eni pa pravijo, da se ozračje segreva, dekleta se pa ohlajajo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Pravijo, da se vesolje širi... sam pa vsak dan težje najdem parkplac Vem zakaj ga težje iščeš - iščeš ga v senci, to pa dandanes išemo vsi.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Eni pa pravijo, da se ozračje segreva, dekleta se pa ohlajajo :xx!: ma... ne vem stane.... mam čist drugačne empirične podatke... so tko vroče, da se lahk "ornk" spečeš sej veš... "Zum Risiken und Nebenwirkungen fragen sie bla bla bla... " Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Pravijo, da se vesolje širi... sam pa vsak dan težje najdem parkplac To je pa zato, ker nisi prebral oz,ne upoštevaš navodil SKRIVNOSTI.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije- ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rozica007 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 če imaš nekoga rad....mu to povej... ker mogoče ne boš imel več priložnosti Citiraj <3 rozica te ma rada <3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 "In a world without walls and fences, who needs windows and gates." Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Na svetu sta dve stvari, ki sta neskončni: vesolje in človeška neumnost. Vendar za vesolje nisem čisto prepričan. Albert Einstein Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Brezdanja je sreča trenutka, ko za hip postaneš in se spomniš vseh tistih ljudi, zaradi katerih se je zjutraj vredno zbuditi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 15 min po LSDJU... JZT SM NEUSTAVLJIV..!!! 2 uri po dogodku.. ej fantje, a je kdo kje vidu moje hlače? Ej ful si mi simpatičen a mi posodiš 500? A si razmišljal o kašni zbirki? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Globoko v meni me čaka druga ženska. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 ko vidiš da si napravil napako je kesanje prepozno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Rada bi odgovor...samo to. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Srečna sem.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Ko ne zdržiš več... ko misliš, da je vsega konec... iztisni iz sebe več moči kot je premoreš! Pospeši! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Rada bi povedala, pa ne najdem besed.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Ich spik ingliš very loše, almost ništa. http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/lol-009.gif Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 zakaj ma Ita(g)rina "g" v oklepaju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 zakaj ma Ita(g)rina "g" v oklepaju? de si ti lohk she naprej nepismenaQ zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.