aakhut 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Ita Rina je bila umetnicače si na tem področju zelen dodaš g samo moje razmišljanje una nepismena....ti pa brez domishlije....ajajaj xrolleyesx ITAQ... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 zakaj ga obletavajo samo najstnice? to pa sljoh ni res....vprashi ASTRO..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 me ne zanima. čudak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 čudak. dobr podpis mash.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urok 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Leon, trenutno si mi vse... Upam, da se še kje kdaj vidima in, da me boš poznal... Za vedno mi boš ostal v spominu, bil si moj prvi... Mogoče pa se mi kdaj nasmehne sreča in postanema več kot znanca, prijatelja... par! pupa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ne želim živeti sama . Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ne želim živeti sama . Prav imaš - smo družabna bitja - ni nam potrebno samevati Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urok 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Zakaj smo ljudje tako kompleksna bitja, da potrebujemo vedno nekoga ob sebi? In po vrhu še vedno tisto nedosegljivo? ... Anyone? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Zakaj smo ljudje tako kompleksna bitja, da potrebujemo vedno nekoga ob sebi? In po vrhu še vedno tisto nedosegljivo? ... Anyone? Ker smo bitja, ki dajemo in dobivamo energijo. Če smo sami se energija izgublja v nič, dobimo je pa tudi ne.Tudi človek potrebuje kdaj samoto, vendar ni dobro, da to postane navada. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Zakaj smo ljudje tako kompleksna bitja, da potrebujemo vedno nekoga ob sebi? In po vrhu še vedno tisto nedosegljivo? ... Anyone? ker si domišljamo, da smo sami. ker si domišljamo to in ono. ker se prepustimo umu. nič ni nedosegljivo. prav nič. samo meje v glavah in srcih nam delajo karkoli nedosegljivo. enostavno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Povej kaj si misliš in čutiš... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Veselim se prijetnega srečanja in verjamem, da si pozitivna oseba, ki jo je lepo srečati Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urok 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Hvala za spodbudne besede! Kaj jaz čutim? Čutim, da se mi odpira nov svet, v katerem ni prostora za žalost in, da bo že danes boljše, če se le potrudim. Vsak dan znova odmislim negativne stvari in si ne dopuščam več žalosti; on je izbral, jaz pa grem naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 [size="4"]O svet ne moram te objeti dovolj tesno! Tvoje vetrove, šireine nebesne planjave!Tvoje meglice, ki se vailjo in vzpenjajo!Res diši po dežju.Bi zaradi dežja mi vzel sonce , ki ga nosim v srcu???Bi mi res rad Dež , oropal vsega kar mi pripada? [/size] Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Zakaj smo ljudje tako kompleksna bitja, da potrebujemo vedno nekoga ob sebi? In po vrhu še vedno tisto nedosegljivo? ... Anyone? Zmankal trave, a? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 hej you...kako lahko ljubimo nekoga, brez katerega ne moremo ziveti?nasprotje ljubezni je strah, ne sovrastvo. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 [size="4"]O svet ne moram te objeti dovolj tesno! Tvoje vetrove, šireine nebesne planjave!Tvoje meglice, ki se vailjo in vzpenjajo!Res diši po dežju.Bi zaradi dežja mi vzel sonce , ki ga nosim v srcu???Bi mi res rad Dež , oropal vsega kar mi pripada? [/size] Iskrica moja, ne obupuj zaradi dežja, ki je mana za rastline in tudi nas.Bodi lepo, danes in pošiljam ti nekaj moje nergije, ki kar kipi iz mene...Rada se imej , pojdi ven na sonček, v naravo, med ljudi....Nasmehni se kakšnemu žalostnemu obrazu in dobila boš polet v nebo... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Ni bogat, kdor veliko ima, bogat je tisti, ki malo potrebuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Mislim, da se mi je mal sfuzlal....eh,to bo sigurno mlaj Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rockiy 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Kdor se potrudi zmaga pa čeprav je izgubil. Citiraj Basketball is life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Najlepša pesem se rodi v tišini. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Hmmm...počasi začenjam spoznavati,da je dajanje ljubezni bolj osvobajoče od zahtevanje le -te!!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Misel: Kdor vsak dan teče...umre zdrav! Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 You're lucky with you,I'm lucky with me,together we're free,just want to be. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Vstanimo zjutraj z nasmehom, podarimo ta nasmeh še komu in večer bo za vsakogar od nas še en dober dan.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.