Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

umivanje besed

z nasmeskom,

grizljanje utvar

s spremembo na isto...

...se preoblikujejo oblike,

bistvo ostaja isto…

zgubljeno

v senci sonca

me posrka tisina,

kjer

rojene v sledeh vetra

mavricne prebliske

ovija megla,

skozi katero

svezina neba posilja svetlobo

na lezisce lastnega

...odseva...

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

Človeka lahko zabodeš z nožem in kasneje nož izvlečeš iz njega....

Potem mu lahko neštetokrat rečeš da ti je žal, vendar brazgotina ostane za vedno...

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

razumet

tisino...

doumet

belino...

racun prosim! ..........placam........

za helij,

ki napihne,

da

poletis… odletis…

in

se lahko sprehajas

po oblakih!

…ce le

pretezki niso

koraki...

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest mačona

danes si moj,

hrana za moj naboj,

počnem, kar želim,

si slast pridobim ... :vragec: x:px

(velje tudi obratno ... po želji ... x:Dx )

Ok, bom jaz nekaj napisala...

recimo, si s prijateljem ali prijateljico, ni važno, zelo si zaupata, "mislita" da se poznata, vajin cilj je nekako, povezovanje v spolnosti, iskanje limitov, koliko daleč lahko gresta.... v glavnem, poznata svoje najglobje občutke, čustva, približno lahko pričakujeta, kako bo nekdo od vaju na kej odreagiral... v glavnem, sta skupaj, da raziskujeta sebe, okolico, svet tako ali drugače. Pride pa tudi obdobje, ko je čas raziskovanja potekel. Oba si mislita, da sta že občutila posledice (zopet takšne in drugačne) od tega odnosa, pa vendarle se zgodi, da nekdo od vaju zagreni drugemu življenje. Hm...

Kako bi odreagirali naprej? Ali bi še naprej zaupali ali bi se zaprli? Kaj bi naredili? Bi vas vodilo srce, razum, izkušnje? Kaj od tega ali nekaj drugega?

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Ok, bom jaz nekaj napisala...

recimo, si s prijateljem ali prijateljico, ni važno, zelo si zaupata, "mislita" da se poznata, vajin cilj je nekako, povezovanje v spolnosti, iskanje limitov, koliko daleč lahko gresta.... v glavnem, poznata svoje najglobje občutke, čustva, približno lahko pričakujeta, kako bo nekdo od vaju na kej odreagiral... v glavnem, sta skupaj, da raziskujeta sebe, okolico, svet tako ali drugače. Pride pa tudi obdobje, ko je čas raziskovanja potekel. Oba si mislita, da sta že občutila posledice (zopet takšne in drugačne) od tega odnosa, pa vendarle se zgodi, da nekdo od vaju zagreni drugemu življenje. Hm...

Kako bi odreagirali naprej? Ali bi še naprej zaupali ali bi se zaprli? Kaj bi naredili? Bi vas vodilo srce, razum, izkušnje? Kaj od tega ali nekaj drugega?

V resnici vsakdo deluje sam, veš...Poznati najgloblje občutke in to...poznaš toliko, kolikor ti je podano v prepoznavanje in tisto, kar ti poda lastna intuicija...

Ne gre torej, da preide čas raziskovanja, prej gre za pomanjkanje interesa raziskovati, čemu solih raziskovati? Mar ni raziskovanje drugega le primerjanje drugega v odnosu do sebe in obratno? Raziskujemo, ne glede ali to počnemo namensko ali ne...Kaj v tem primeru, te zanima? Nič, kar bi izhajalo iz namena, ker postane s tem vsako nadaljnje udejanjenje pogojeno...in to z večimi pogojniki, velik vpliv na odločitve pa ima tudi tisto prejšnje raziskovanje, ki tako dobi vlogo ocenjevalca, to pa vodi v praznino...Če ne želimo drugemu zagreniti življenja, ga nikar in nikoli ne ocenjujmo, ne raziskujmo in ne poskušajmo se identificirat z z njim, ker iz tega nastaneta dva nepopolna jaza in podvojiti sebe ali drugega nima koristi in eden od njiju odpade...saj razumeš, ane? Je, kot, da bi hodil s svojim klonom...brez veze...

V resnici vsakdo deluje sam, veš...Poznati najgloblje občutke in to...poznaš toliko, kolikor ti je podano v prepoznavanje in tisto, kar ti poda lastna intuicija...

Ne gre torej, da preide čas raziskovanja, prej gre za pomanjkanje interesa raziskovati, čemu solih raziskovati? Mar ni raziskovanje drugega le primerjanje drugega v odnosu do sebe in obratno? Raziskujemo, ne glede ali to počnemo namensko ali ne...Kaj v tem primeru, te zanima? Nič, kar bi izhajalo iz namena, ker postane s tem vsako nadaljnje udejanjenje pogojeno...in to z večimi pogojniki, velik vpliv na odločitve pa ima tudi tisto prejšnje raziskovanje, ki tako dobi vlogo ocenjevalca, to pa vodi v praznino...Če ne želimo drugemu zagreniti življenja, ga nikar in nikoli ne ocenjujmo, ne raziskujmo in ne poskušajmo se identificirat z z njim, ker iz tega nastaneta dva nepopolna jaza in podvojiti sebe ali drugega nima koristi in eden od njiju odpade...saj razumeš, ane? Je, kot, da bi hodil s svojim klonom...brez veze...

Uf... sej si zlo smiselno napisal, sam ne vem, kako bi lahko to projekciral v prakso?

Zdej pa grem in vam želim lep ostanek dneva. http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/a020.gif

Uf... sej si zlo smiselno napisal, sam ne vem, kako bi lahko to projekciral v prakso?

Ja, maš prav...je lažje govoriti, kot pa tisto izvajat...Teorije je že neki, ane...praksa je pa tud en mal odvisna od teorije...

Mora mi uspet.

Tale teden, ki je pred mano je pomemben. Skoraj odločilen.

Mora mi uspet. mora, mora mora. Wish me luck :mellow: :( xribax

Jasno, da ti mora uspeti...bo pa bolj učinkovito, če namesto mora mi uspeti, izgovarjaš: USPELO MI BO!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...