aandreja 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Dan se je začel z jutranjim dežjem, a naše misli so visoko nad oblaki..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Razmišljam, sedim v sobi za računalnikom, zebe me in mal sem že lačna, spila bi kavo in jo tudi bom. Dons me še čaka telovadba in s prijateljem se dobim... čas gre prehitro naprej. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Sprašujem se, če sam mene forum zajeb*** al tut druge? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Sprašujem se, če sam mene forum zajeb*** al tut druge? Tut druge, garant Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Tut druge, garant hejla http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/a020.gif Kaj pa vem, če jih. A pri tebi vse dela, štima? Se mi zdi, da zdej neki k seb prihaja. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 hejla http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/a020.gif Kaj pa vem, če jih. A pri tebi vse dela, štima? Se mi zdi, da zdej neki k seb prihaja. jp, tud druge.. jaz sem ga pogrešala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 jp, tud druge.. jaz sem ga pogrešala Prou fajn, da ga spet mamo Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Prou fajn, da ga spet mamo Koga? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Koga? Le koga? Kaj misliš? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Misel trenutka??? No, pa dajmo ... asociacije ... Šri Lanka, uhani, e-mail ... to bo vse Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 prekratek je trenutek za tako velike misli.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BITLEZ 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 če me uprašate kaj mislm vam to povem:ZDELE MISLM SAM NA TO KAJ BOM NAPISAL!evo to je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 "Bedak ima veliko prednost pred pametnim človekom: vedno je zadovoljen sam s sabo." - Napoleon Bonaparte Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 če me uprašate kaj mislm vam to povem:ZDELE MISLM SAM NA TO KAJ BOM NAPISAL!evo to je to.in kako gre? Si že kaj napisal ? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Misel dneva je lahko najboljša asociacija za tisti trenutek, ko jo preberemo Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 majku u bajku (moja misel trenutka) Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Kje si kdo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 če si nekaj zaželiš samo za minuto, potem stoj za tem tudi potem, ko te mine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Misel transcendentira um...Tko, da...don't think twice... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 če si nekaj zaželiš samo za minuto, potem stoj za tem tudi potem, ko te mine moram si zapisat za uho!Misel transcendentira um...Tko, da...don't think twice... sliši se super ampak tako komšlicirano, da ne vem če se mi splača o tem razmišljati Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 moram si zapisat za uho! sliši se super ampak tako komšlicirano, da ne vem če se mi splača o tem razmišljati Pomeni, da misel presega um...vsakdanji, praktični, torej je misel lahko začetek neke smernice, če izklopimo vedno kritični, prežeči um... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 moram si zapisat za uho! sliši se super ampak tako komšlicirano, da ne vem če se mi splača o tem razmišljati sem bolj sebe ujela v misli oz. opominjanju, pa sem zapisala ampak če ti gre vse to za uho... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 ....malo sem na dopustu. ker sem samo nekej mescov v službi, mi prost dopoldan sumljivo diši po zavodu za zaposlovanje skor hecno.....kaj nam jo gode ta glava. Kdo ve kok bi se dalo to izključit? Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 a to je tam kjer se končajo sanje x:Dx tale od hegla mi je všeč... »Kdor ni pripravljen vsega izgubiti, bo vse izgubil.« jarki, smetišča, prepadi, kotline, jame, odlagališča, votline, špranje, globočine... tu se skriva metafizika biti in ne v novem šajni mercedezu. slednji je le obliž na naše kontinuirano nelagodje bivanja, trenutna panaceja ki v kopeli Resnice nujno premine. ta je pa moja trenutna... ... zdej se grem pa z mercedezom drgnitx:Dx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 ko je najbl zajeban, pa ko misliš da nauš zdržu...stopi dol z bicikla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.