Lisbona 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Dež je povsod enak:toda v močvirju povzroči rast trnja,v vrtu pa rast cvetja. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Ne vidimo ljudi in stvari takšne kot so,ampak takšne,kot smo mi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 ko je najbl zajeban, pa ko misliš da nauš zdržu...stopi dol z bicikla :lol: Bojuj se, ker to je tvoja dolžnost, in ne razmišljaj o sreči in nesreči, izgubi in dobičku ter zmagi in porazu. Tako ne boš nikoli zabredel v greh. Gita, 38 kaki dol z bicikla Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SnowBoy 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Vem, da nič ne vem .... Ta misel ma bug, kaj ti če vem, da nič ne vem pol že neki vem :D :D : D )))) Citiraj http://msn.konzola.net/slika.php/mini/76cb7e15e161f029.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 "Nihče ne more ubežati smrti in ljubezni." Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 kdo je tista oseba, ki verjame vame ves čas, pa ne vem, kdo je ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Let it be ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Kjer je popolna ljubezen:tam ni zahtev,ni pričakovanj,ni odvisnosti.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Kjer je popolna ljubezen:tam ni zahtev,ni pričakovanj,ni odvisnosti.. ja, ampak tam tut seksa ni Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 ja, ampak tam tut seksa ni Zakaj pa ne? Je tudi Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 To je podobno onemu dekatrovemu razmišljanju, ko je bistro ugotovil, da on ni roka ali noga ali telo temveč, da je to njegova roka ali njegova noga ali njegovo telo. In je odločno zanikal, da bi bil on telo... pravi, ne nisem telo... to je samo moje telo. AMPAK KDO PA SEM JAZ Ugotovi, da je duša (kartezijanski dualizem) in se postavi pred velik problem. Pravi, če sem duša, ki deluje ukazovalno nad njenim telesom, kako je sploh mogoče, da neka subtilna energija vpliva na grobo materijo Kje se ti dva svetova stikata No, njegov odgovor je bil čisto mimo... zdej pa nazaj na seks. Ne bom pisal tule kaj je seks in s čim ima pri vsej tej zadevi opraviti (ali s telesom ali z dušo) ampak nekako iz skromnih izkušenj vem, da pri seksu so zahteve, oja, so pričakovanja in brez skrbi, povzroča odvisnost... Imperativ seksa je:ŠE, ŠE, ŠE IN ŠEEEEEEEEEEEEEEE x!x OK, le čevlje sodi naj kopitar... lahko, da različni ljudje različno, ampak vse ostalo sam ne štejem v kategorijo seksa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Kjer je popolna ljubezen:tam ni zahtev,ni pričakovanj,ni odvisnosti..teorije so eno ... resničnost je drugo. popolne ljubezni ni in se lažje živi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 teorije so eno ... resničnost je drugo. popolne ljubezni ni in se lažje živi. se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 teorije so eno ... resničnost je drugo. popolne ljubezni ni in se lažje živi. resnične teorije pa tretje popolna ljubezen je, sam tam seksa ni Oooo, shit kaj ... NEMA Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 če je resnična ljubezen to, da si v nekoga platonično zaljubljen in samo sanjariš, mi prav dol visi za ljubezen. zadnje čse mi tudi teorije in filozofija vedno bolj najedajo. kr neki ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 vsi simptomi kažejo, da si POTREBNA x:Dx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 saj smo vsi potrebni ... jaz recimo občutka varnosti v sebi, ki ni odvisen od nikogar in ničesar, razen mene same. ti si tudi potreben očitno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 alora... a je tolk očitno aaaaaaa.... me je težko zadovoljit zadne cajte padam sam na razne teorije in filozofije Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Človek ljubi in trpi - ljubi ženske in trpi zaradi pomanjaknja le-teh. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Danes je TV bolj zanimiv, če ga gledam iz profila. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 zresni, skuliraj se, treba je delat, delat...in ne bluzit, pa kultiviraj se , ljudje so nežni in občutljivi potrebno je v rokavicah in z občutkom....jao lia nikad nije bilo lako sa tobom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 gravitacija name nima popolnoma nobenega ucinka.rabim kaj mocnejsega.mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 pogrešam plemensko družbeno ureditev Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Potujem in vem, da življenje križa veliko poti.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Moj EGO je pristal...na trdih tleh. Pristanek je sicer boleč..potem pa... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.