Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

kam pa moraš gret x?x lejo... zemlja je okrogla, boš ja nazaj pršla... ka pa pol x?x x:Dx

uglavnem... če pada dež išči smrekov gozd, če sekajo strele išči ravnino, če je mraz išči votlino, če je sonce se sonči, če je pa tema pa občuduj zvezde. that's easy x;)x

ka ti bojo ceste x:o)x

xrainbowx

nimbus,kako lepo poetično

:2src:

Lisbona

x:Dx x:Dx

Zakaj se obnaša kot zadnja Coca-cola v puščavi?? :vragec:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

mmm, kok sm jest zaspana...

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

nimbus,kako lepo poetično

:2src:

Lisbona

x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx yeah right...

and pigs fly x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:Dx x:Dx yeah right...

and pigs fly x:px

xyesx (v mojem malem svetu) x;)x

Don't belive what your eyes are telling you.All they show is understanding,find out what you already know.And you see the way to fly.(neki takega) x^x

Richard Bach

i know that i'm already flying but i just can't see a proper place to land x;)x

don't have the guts not believing them and trying anyway

(neki tazga xnckrivx )

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

uf... nou let je xrolleyesx

ka pa zde x?x

kadit sm nehu, pijem ga da ne, šprico zgubu, šnofat ne morem... nos zamašen, kreten nisem, budalo včasih, rad mam vas vse... fak ej... nobene nove naloge nimam x:Dx

ok... v novem letu želim sebi in vam, da bi se obnašali kot ljudje... po DIN 53221+684239 standardu x:Dx

Wer sind wir?

Woher kommen wir?

Warum fragen wir... ?

xrainbowx

Fernando Pessoa

Evo..novga leta dan je..Nič posebnega... x:o)x

Letos nisem nič kj preveč sentimentalna te dni.

Nisem si naredila bilance prejšnega leta..kot sem to počela vsak konec leta(kaj se je zgodilo,kaj se ni zgodilo,kaj bi morala narediti,kaj ne bi smela narediti....pa sem vseeno naredila)... :xx!:

Nimam posebnih želja za leto 2008.Vse kar se je zgodilo v letu 2007 je pozabljeno...

Dost stvari sem razčistila sama s sabo..lažje diham...ne pričakujem preveč..To mi je všeč...

SREČNO IN USPEŠNO 2008 !

Richard Bach

hmm, sprašujem se, če si jest tut tok pesek mečem v oči k ti? :inocent:

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Ta trenutek je večnost, jutri bo nov začetek. Danes se končuje, vendar še ni konec, še je čas, za nov začetek, nov začetek v večnem začetku, dirjanju proti koncu, in čakanju, da se rodi začetek....Vse se vrti, ni začtka in ni konca...nikoli in nikdar...!! Vse je tu, na dosegu naših rok, še daljših prstov, in boljših oprijemov...oprimimo se nečesa, kar je vredno večnosti, pusti konec, da se rodi na začetku, se podaljša v konec, ki naj traja večno....Za vse veke vekov.

Ta trenutek je večnost, jutri bo nov začetek. Danes se končuje, vendar še ni konec, še je čas, za nov začetek, nov začetek v večnem začetku, dirjanju proti koncu, in čakanju, da se rodi začetek....Vse se vrti, ni začtka in ni konca...nikoli in nikdar...!! Vse je tu, na dosegu naših rok, še daljših prstov, in boljših oprijemov...oprimimo se nečesa, kar je vredno večnosti, pusti konec, da se rodi na začetku, se podaljša v konec, ki naj traja večno....Za vse veke vekov.

Amen.

Richard Bach

ko me potrebujes... pa me noces...

moram ostati... ... ...

ko me hoces... pa me ne potrebujes...

moram oditi... ... ...

ko..................................................

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

ammm... a ste že kdaj vidl Big Bang x?x OK... a začnemo s tem a ste kdaj slišal za Big Bang x?x x:Dx ja, itak, da smo slišal nimbus, kaj zdej j*beš, ampak vidl ga pa nismo :vragec: a res ne x?x BU x:Dx men se zdi, da ima tv katodno cev, ki strelja elektrone na enkran pri čemer jih usmerja magnetno polje. in če ni signala potem bi moral bit ekran črn... xrolleyesx no money (for a cable) no fun. ampak kar neki šmi a ne... cosmical background radiation x:px posledica velikega poka ali veliki pok u žilo. enkrat se spomnem sem ga gledu celo noč x8Dx ... ful napeto, ampak sem zraven vseen spau x:Dx ampak jaz vas vprašujem, če ste veliki pok kdaj slišal x?x to je zdaj vprašanje x:px x:Dx mislem, govorimo o poku in namesto, da bi ga slišal ga gledamo x:Dx no, tko je to... teoretično, če.... če bi lahko bili tam (fizično, psihično whatsoever) bi lahko veliki pok slišali od časa singularnosti (to je podobno oni zadevi, ko se modruje od kje naprej je neskončnost oz. do kam traja končnost x:Dx... ammmmm, I don't know xrolleyesx) naprej, recimo časovno od ene sekunde na minus štiriintrideset (pa ne me zdej za jajca grabt, če ni glih tolk) pa tja do četrte, pete sekunde. zakaj te cifre.... od tistega časa naprej naj bi bil univerzum že tako velik (še vseeno mini-mini-mini-mini-me), da bi lahko govorili o neki vrsti protonov, pa tudi slišal bi ga dejansko res tako saj ni vakuuma, zvok bi se pa širil po plasmi (kind of). ne, ne vem kakšne kontraafekcije bi povzročila omenjena plazma našim ušesom. ampak, ej, glih zarad tega je ta pok veliki... in kaj je eno ubogo uho napram večnosti. x:Dx no, če uspem še tole zuploudat gor, se bo pa mogoče še kej slišal x:px

a ni carsk x:px

in to še vedno šumi tam zadaj... in nekoč pride spet vkup... večno vračanje enakega :8):

viiijjuuuuuu

xrainbowx

Fernando Pessoa

Moški filozofirajo, ženske pa darujejo material.

:palec:

:eek: ne morem verjet Antonio, moder človek

narava vzame ženskam lastne celice, si sposodi njihove sisteme v organizmu , da odneguje novo življenje....in hvala nebu, da s e ženske tega sploh ne zavedajo xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

carja :palec:

kao... lia, ženska, ki razume x:Dx

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...