Lisbona 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 kam pa moraš gret lejo... zemlja je okrogla, boš ja nazaj pršla... ka pa pol uglavnem... če pada dež išči smrekov gozd, če sekajo strele išči ravnino, če je mraz išči votlino, če je sonce se sonči, če je pa tema pa občuduj zvezde. that's easy ka ti bojo ceste nimbus,kako lepo poetično Lisbona ************** Zakaj se obnaša kot zadnja Coca-cola v puščavi?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 mmm, kok sm jest zaspana... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 nimbus,kako lepo poetično Lisbona ************** x:Dx yeah right... and pigs fly Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 x:Dx yeah right... and pigs fly (v mojem malem svetu) Don't belive what your eyes are telling you.All they show is understanding,find out what you already know.And you see the way to fly.(neki takega) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 i know that i'm already flying but i just can't see a proper place to land don't have the guts not believing them and trying anyway (neki tazga ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 uf... nou let je ka pa zde kadit sm nehu, pijem ga da ne, šprico zgubu, šnofat ne morem... nos zamašen, kreten nisem, budalo včasih, rad mam vas vse... fak ej... nobene nove naloge nimam ok... v novem letu želim sebi in vam, da bi se obnašali kot ljudje... po DIN 53221+684239 standardu Wer sind wir?Woher kommen wir?Warum fragen wir... ? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 usem skupej, pa usakmu posebej... mnogo sreče in poguma v novem in useh nadaljnih letih Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 Evo..novga leta dan je..Nič posebnega... Letos nisem nič kj preveč sentimentalna te dni.Nisem si naredila bilance prejšnega leta..kot sem to počela vsak konec leta(kaj se je zgodilo,kaj se ni zgodilo,kaj bi morala narediti,kaj ne bi smela narediti....pa sem vseeno naredila)... :xx!: Nimam posebnih želja za leto 2008.Vse kar se je zgodilo v letu 2007 je pozabljeno...Dost stvari sem razčistila sama s sabo..lažje diham...ne pričakujem preveč..To mi je všeč... SREČNO IN USPEŠNO 2008 ! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 hmm, sprašujem se, če si jest tut tok pesek mečem v oči k ti? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
L.O.N.A. 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Ta trenutek je večnost, jutri bo nov začetek. Danes se končuje, vendar še ni konec, še je čas, za nov začetek, nov začetek v večnem začetku, dirjanju proti koncu, in čakanju, da se rodi začetek....Vse se vrti, ni začtka in ni konca...nikoli in nikdar...!! Vse je tu, na dosegu naših rok, še daljših prstov, in boljših oprijemov...oprimimo se nečesa, kar je vredno večnosti, pusti konec, da se rodi na začetku, se podaljša v konec, ki naj traja večno....Za vse veke vekov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 Ta trenutek je večnost, jutri bo nov začetek. Danes se končuje, vendar še ni konec, še je čas, za nov začetek, nov začetek v večnem začetku, dirjanju proti koncu, in čakanju, da se rodi začetek....Vse se vrti, ni začtka in ni konca...nikoli in nikdar...!! Vse je tu, na dosegu naših rok, še daljših prstov, in boljših oprijemov...oprimimo se nečesa, kar je vredno večnosti, pusti konec, da se rodi na začetku, se podaljša v konec, ki naj traja večno....Za vse veke vekov. Amen. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 in spiritus nostrum alko est zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Jočem nevidne solze..solze zraka.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 kje ste Portugalci.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Samo če ljubimo smo nesmrtni:)... jesss:) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Lotus Notes... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 kje ste Portugalci.. Ne ljubi se mi govoriti. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ko me potrebujes... pa me noces... moram ostati... ... ...ko me hoces... pa me ne potrebujes...moram oditi... ... ...ko.................................................. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Vsi so nadomestljivi.Dojemi že enkrat... ..in nehaj sanjati ..sanje pravičnih... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 ammm... a ste že kdaj vidl Big Bang OK... a začnemo s tem a ste kdaj slišal za Big Bang ja, itak, da smo slišal nimbus, kaj zdej j*beš, ampak vidl ga pa nismo a res ne BU men se zdi, da ima tv katodno cev, ki strelja elektrone na enkran pri čemer jih usmerja magnetno polje. in če ni signala potem bi moral bit ekran črn... no money (for a cable) no fun. ampak kar neki šmi a ne... cosmical background radiation posledica velikega poka ali veliki pok u žilo. enkrat se spomnem sem ga gledu celo noč ... ful napeto, ampak sem zraven vseen spau ampak jaz vas vprašujem, če ste veliki pok kdaj slišal to je zdaj vprašanje mislem, govorimo o poku in namesto, da bi ga slišal ga gledamo no, tko je to... teoretično, če.... če bi lahko bili tam (fizično, psihično whatsoever) bi lahko veliki pok slišali od časa singularnosti (to je podobno oni zadevi, ko se modruje od kje naprej je neskončnost oz. do kam traja končnost ... ammmmm, I don't know ) naprej, recimo časovno od ene sekunde na minus štiriintrideset (pa ne me zdej za jajca grabt, če ni glih tolk) pa tja do četrte, pete sekunde. zakaj te cifre.... od tistega časa naprej naj bi bil univerzum že tako velik (še vseeno mini-mini-mini-mini-me), da bi lahko govorili o neki vrsti protonov, pa tudi slišal bi ga dejansko res tako saj ni vakuuma, zvok bi se pa širil po plasmi (kind of). ne, ne vem kakšne kontraafekcije bi povzročila omenjena plazma našim ušesom. ampak, ej, glih zarad tega je ta pok veliki... in kaj je eno ubogo uho napram večnosti. no, če uspem še tole zuploudat gor, se bo pa mogoče še kej slišal a ni carsk in to še vedno šumi tam zadaj... in nekoč pride spet vkup... večno vračanje enakega viiijjuuuuuu Big_Bang.mp3 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 still talking in my dreams... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 jaz samo sem. odvisna ali ne, spet po dolgem času - sem. čutim se. to je zaenkrat dovolj. srečna sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Moški filozofirajo, ženske pa darujejo material. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Moški filozofirajo, ženske pa darujejo material. ne morem verjet Antonio, moder človek narava vzame ženskam lastne celice, si sposodi njihove sisteme v organizmu , da odneguje novo življenje....in hvala nebu, da s e ženske tega sploh ne zavedajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 carja kao... lia, ženska, ki razume Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.