Guest Mačona 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 ti si tudi lahko tiho, ja, prav imaš. ni pa bilo namenjeno tebi, če si mislil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 ma daj shut up! Love is in the air.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Če preveč premišljujemo, se izpostavimo nevarnosti, da postanemo satirik z bogovi in mizantrop z ljudmi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 O, poglej ga; vase zviti krokodil !Kdo bo čedil njegove luske, eno za drugoz zobno ščetko ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Ego...Jaz...To je pač tisto,kar znam najbolje...še vedno.. Jabat ga..Vsaj priznam..(če priznaš ti je pol oproščeno...baje?? ) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 sam da ne boš puzabla punca...oproščaš sama seb na, pa smo spet tam... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Je lansko leto na koncertu izjavil Miten: "You may be right, but she's always right." Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Serpentinšk je faca..radio Gaga...matr so face te modeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 ehhh nč novga, bejžmo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Dan je kot naročen za nas - izkoristimo sonce in pojdimo v naravo.... konj3.bmp Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Ja. Smo šli v naravo. Hvala za idejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Tečen dan.Tečna jz.Tečen folk. Mogoče bi me pa lahko kdo malo ustrelil?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Mogoče bi me pa lahko kdo malo ustrelil?? ne hwala. strelam samo kozle Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Ljubezen je bila, ljubezen še bo, tut ko tebe in mene na svet več ne bo. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 hvala nebu za srečn porod vso srečo pupe *** še dobro, da me ni blo zraven, sem pa vedela, sam ne me vprašat kako Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 There is a pleasure in the pathless woods,There is a rapture on the lonely shore,There is society, where none intrudes,By the deep sea, and music in its roar:I love not man the less, but Nature more,From these our interviews, in which I stealFrom all I may be, or have been before,To mingle with the Universe, and feelWhat I can ne'er express, yet cannot all conceal. -- Lord Byron Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Hipohondri imajo bolestne ambicije. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Za življenje, ki živiš ga, sam si odgovoren, sam si rezultatov ustvarjalec neumoren. Značaj, bolezen, zdravje, težo... pridelal si si sam, ker nenehno v nezavedno si vnašal tak program! (Ljuba Žerovc) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 ja... bo treba res s tegale foruma mal zviznt dol... evo... fuf... vviiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gone with the wind Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Oh, poglej jo, muho,prelestno se lesketajoostanki sline človeškena njenih trepetajočih krilcih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 si videl ptico,ki je zletela z veje?ima vse nebo, čeprav ničesar ne seje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 ne motim se, ko čutim tisto vzvišenost in železno držo ... pa nikoli ne bo priznanja ... muči se ... v tem uživaš ... priznaj sebi ... jaz čutim ... in ne morem čutiti narobe ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 Politika je tako pokvarjena, da v njej najebejo tudi barabe. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 red bull lizike so zakon dons mi čist mede...že cell beli dan Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 čas, ko si ustvarjalen.. je čas, ki se ustavi in naenkrat zaplavaš z trenutkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.