Lisbona 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Če ni včasih prekleto dobro:nič slišati,nič videti....Ni vedno dobro izreči na glas:naj me,naj me.....dobro ljubijo...ker....zastrupljati me znajo ubijalsko... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 red bull lizike so zakon dons mi čist mede...že cell beli dan dbest!fajn se mej na koncertu!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 v to kamor je usmerjena tvoja zavest in kar iščeš.. to boš videl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Grem na konec sveta. Tam ne sprašujejo o minljivosti.Tam čutijo.Morajo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
demetra 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Kaj so sanje?Svet kjer se uresničijo vse želje in materializirajo vsi strahovi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 dbest!fajn se mej na koncertu!!! sej je blo res noro...taki fajni efekti (ogenj, štrikci, listki, pena, ognjemet...) pa čista gužva zdej sm pa zbolela ker sem vsa prešvicana letela iz dvorane na tist mraz.... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 dbest. samo, da si se mela fajn. pa čimprejšnje okrevanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 sem že skoraj vredu...upam da bom jutri že vredu ker je občinsko prvenstvo v plavanju..pa morem it.... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 c c c. ja, čuvaj se, ane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 brez skrbi, da se bom Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Ne vem kaj je težje v življenju...stradati svoja lastna čustva ali pa ......?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Življenje je krasno, tako ga je treba dojemati in srečen boš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Hmmmm.Jaz in moja intuicija.Če ji sledim,se dobro razumeva... x!x Zadnje čase pa nisem ravno v feelingu,da bi komurkoli sledila.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sandi11 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Rad bi videl tvoje slike...Sprehod in da te dvignem v naročje...Ne boj se me...Ja, bojiš se me, ker mi ne poveš vsega! Hitrejši izklop tipke-zaščita pred ponovitvijo znaka...ah to pa je že druga misel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Ne vem kaj je težje v življenju...stradati svoja lastna čustva ali pa ......?? ja, najtežje je stradati svoja čustva... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 Kadar drkam, vedno nekaj nadrkam. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sandi11 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 Misel je vzrok in sočasno posledica, delovanja duše in telesa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Znam te puško,dok si pištolj bila.Zla vještica ili dobra vila. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Čustva so za človeka isto, kot so za naravo vročina, mraz, vihar in grom. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Čustva so za človeka isto, kot so za naravo vročina, mraz, vihar in grom. neizogibna, pa "navadna" ... ni jih treba jemati pretirano osebno, pa sentimentalen biti tudi ne. indikatorji naše percepcije sebe, sveta, dogajanja in čustev samih ... stvar izbire ...enostavno naj stečejo skozi nas, grejo na sprehod; ne se jezit nanje, saj niso nič kriva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 neizogibna, pa "navadna" ... ni jih treba jemati pretirano osebno, pa sentimentalen biti tudi ne. indikatorji naše percepcije sebe, sveta, dogajanja in čustev samih ... stvar izbire ...enostavno naj stečejo skozi nas, grejo na sprehod; ne se jezit nanje, saj niso nič kriva. a veš kaj bi blo najbolš... če bi lahka ljudje od drugih "križ" nosil... bi si takoj ene tri naložu sam svojga pa neeeee biiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 če bi si dejansko nagrbil 3 križe nekoga drugega, bi se zgodilo, da bi začel hrepeneti po lastnem, starem križu, ne glede na razmerje težavnosti tistega 3:1 ... kakorkoli se obrneš, je na drugi strani lažje in lepše. še vsakdo hrepeni po nečem, kar imajo/so drugi. ker biti v lastni koži je tako hudo. vsi drugi lažje prenašajo same sebe in svoje križe ... ker so pač drugi ... v vsaki glavi je vsem drugim lažje. pametujem, bljak. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 kolk maš težkega ma ni problema ti sam prpel... zanjič sem na tem forumu celo zvedel za nov ime za to zadevo... poslušaj zdej ti to... EKSISTENČNI VAKUUM majko mila... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 kaki umotvor. kaj zdaj, menjava???največji križ sem itak sama sebi .. poleg moških. tako da ... zdaj imaš ti križ zaradi žensk ... recimo no. pol bi ga pa mel zaradi moških in še mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE eksistenčni vakuum nima z ženskam nič... A MA NAČ da bi ble ženske pol bi blo to izi... zdele do polnoči bi dobu ene tri... če nimaš tist kar hoče met se pa delaš da maš jah, moški... odvisno kaj hočeš od njih. "u opče" pa le ne pričakuj kej velik od njih... ja, sama seb... tu pa že pridemo do delfskega vodnjaka... človek bi rad letel, se mora pa plazit okol. kako se sprijaznit s tem dejstvom evo... vič... vsaka ptica ve, da nuca luft če hoče jadrat po nebu... po vakuumu pa nea gre. od tu ta umotvor torej, lahka nesem kej na ramih... v sili dam pa štuporamo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.