Guest VilaSonca 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE eksistenčni vakuum nima z ženskam nič... A MA NAČ da bi ble ženske pol bi blo to izi... zdele do polnoči bi dobu ene tri... če nimaš tist kar hoče met se pa delaš da maš jah, moški... odvisno kaj hočeš od njih. "u opče" pa le ne pričakuj kej velik od njih... ja, sama seb... tu pa že pridemo do delfskega vodnjaka... človek bi rad letel, se mora pa plazit okol. kako se sprijaznit s tem dejstvom evo... vič... vsaka ptica ve, da nuca luft če hoče jadrat po nebu... po vakuumu pa nea gre. od tu ta umotvor torej, lahka nesem kej na ramih... v sili dam pa štuporamo odvisno, kaj ta vakuum je ... za koga. ma ne bi blo tebi izi ... na mojem mestu. jaaa, valda ni problem do polnoči dobit 3. ni problem se pretvarjat, kaj si ali nisi (kaj imaš, to se moški, ženske se pa, kaj smo ) ... problemi so, ko si mimozica in vidiš okoli sebe zgolj polje mimoz in delaš šopke ... odkar sem samo sebe prepričala, da sem mimozica in se mimozice lepijo name ... itak je skoraj vse v pojmovanju ... vedno bolj ugotavljam, da nič. pričakujem tudi nič. pričakujem od sebe, zahtevam od sebe ... v prvi vrsti ... zame je problematičen odnos do odnosa o odnosu ... po strem je bil samo odnos do odnosa ... po novem je že odnos do odnosa o odnosu ... moje hipoteze ... ma nič, sama si nalagam križ. ne hvala, ni ti treba nič nosit. vidiš, ne znam več spoštovati gentlemanovstva. ker se mi takoj vklopi alarm "ojoj, pa jaz sem neodvisna, ne smem se "pustit"". vidiš, že tu je problem. no, vidiš, pa smo pri ugotovitvi, da je pravzaprav en samcat problem, ki dela križe. um. kaj si naj predstavljam pod plazit in letet ... če je spet vse relativno. za vsakogar kaj drugega ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 telo se plazi po tleh, duša pa misli misli, ki so za nebo. ni preseka. vmes pa vakuum jeba je... k člouk ni delovni stroj... in ne sex machina... itd. ... mimozica... tega nimam u slovarji tujk... kaj je to oz. kaj si ti ja... um... to si lepo povedala. sam probleme z odnosi mamo vsi. imamo misli, ki mislimo, da tvorijo naše jastvo. del teh misli preko osebnih občil (govor, mimika, riganje ) delimo z drugimi. po nekem neznanem predprogramiranem bagi povemo samo tisto, kar sami presodimo, da lahko/moramo/moremo "povedati" (rigniti), včasih kej malega tut obrnemo. zdej pa... z eno osebo imaš en presek komunikacije, z drugo spet drug. različna področja, različne globine, različne iskrenosti itd. ampak ni panike, če gledaš na svoj jaz, ampak če pogledaš celo družbo, pol ti je pa jasno zakaj je tko, kot je in zakaj folk hot en mim druzga. torej... ker ti veš (ni to zdej osebno) da imaš pri komunikaciji selekcijo, sklepaš nanjo tudi pri drugih. zato se v bistvu ljudje med seboj sploh več ne pogovarjamo in ne poslušamo, ampak samo še sklepamo. in to je ta UM. alarmi, neodvisnost, ne se pustit itd. ampak um je po svoji globini zelo plitek. tisto tanko globino, ki jo pač premore, je res "globoka", ko so izpolnjene predpostavke na katerih stotijo njegovi postulati (če je nekaj A ne more biti ne A itd. bla bla bla) in potem se lahko gremo kvantno mehanko, relativnot, boga in še kaj. ampak te funkcije ne štimajo, ko iščeš fanta oz. punco... tisto so f*cking way other scene. takrat moraš um izklopit in go with the flow. zdej, kako praktično to nardit bo mogu pa kdo drug razložit. men procesorji meljejo nonstop mimozice se lepijo in delaš šopke... to me zanima... mimozice... se fajn sliš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 tak sn lačna, da ne vem kje bi ležala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 midva se okoli vakuuma res pogovarjava kot nemi in gluhi. mimoza. prej sem menda mislila nekaj drugega kot mislim zdaj ... no ja, recimo tak, ki si dela ekstra probleme z odnosi ... ker .. več ne vem, zakaj ... lahko ti napišem kakih sto hipotez ... pa bo še vedno vse teorija izhajajoča iz uma ... medtem ko globina resnice gre mimo mene ... itak je vse preprosto, ampak nočem verjeti. ma nič, treba bo opustiti astrologijo in razvrednotiti vse razlage mojega horoskopa. uf, se mi zdi, da se problem pojavi že dosti prej ... še pred kakršnokoli mislijo ... pa konec koncev je misel spet tista, ki dela problem. pa dvom. pa strah. pa zmedenost. pa blokada. pa neugodje. pa ..... zmedena (ne mimoza) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 nemi in gluhi besede sploh ne zadostujejo... ko bom razsvetljen bom samo še rigau to, da opustiš astrologijo in hororskop... v tem se popolnoma strinjam iz tega sr*nja ljudje največkrat samo sr*nje ven potegnejo. to je skor tko, kot krščanska morala... tam prebereš, da si tak in tak in potem se zasekiraš, ker to tko piše in misleš, da ne moreš spremenit. se res v tisto vkalupiš. največ kar lahko rečeš o sveti je... svet JE... vse ostalo so špekulacije poznam dvom,poznam strah,poznam zmedenost,poznam blokado,poznam neugodje... evo... pa kaj človek se nima česa bat... to lahko utemeljim racionalno in spiritualno. in imam plan... ko me bo "zjebal" se bom usedu na kolmkišto in bom čiču pa čaku, dokler ne gre mim. pa če se vmes svet podre Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 dobro si tole povedal. planeti so vedno bili, sigurno imajo vpliv na nas, ampak, hm, razočarala me je že primerjava različnih tolmačenj enih in istih stvari, pretirana natančnost in določenost. ja, svet je ... potem pa človek hoče vse razložiti. big mistake. pa kaj. ja. good luck. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 dobro si tole povedal. planeti so vedno bili, sigurno imajo vpliv na nas, ampak, hm, razočarala me je že primerjava različnih tolmačenj enih in istih stvari, pretirana natančnost in določenost. ja, svet je ... potem pa človek hoče vse razložiti. big mistake. pa kaj. ja. good luck. ti sam povej, če te bo fajn zvijal... te povabim na mojo kolmkišto, boš mal čičala pa čakala ammm... donc je polna luna... AAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Ko iščem kategorije, ki bi potencialno lahko povezale materialni svet s svetom onkraj čutnosti, mi postaja vedno jasneje, da je matematika človekova osamljena kraljica resnice. Toliko elegance in brezskrbnega plesa ne premore niti poezija. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Uf, lepo si tole mislil, nimbus Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesela 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Nisem verjela tebi, verjela sem ljudem. Danes mi je žal, da nisem prisluhnila tebi, tem lepim očem, a poti ni nazaj.V časih za trenutek spet vidim pot nazaj, a preden se odločimn da hadila pi po nje, pot izgine.Izbrišejo jo dvomi, strah pred neuspelim poskusom.Vem, da se tebi dogaja podobno.Morda bova nekoč zbrala pogum in takrat obžalovala, da tega nisva storila že prej.Morda pa bova živela le v tem upanju in nikoli ne bova vedela kako bi bilo če bi šla po isti poti, z roko v roki. Sedaj sedim pri oknu in razmišljam, in kaj počneš ti, morda tudi sediš pri oknu in razmišljaš o meni. Morda pa si z drugo tam nekje srečen.Morda, pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 jp, glavo mi bo razneslo Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Vsak zakaj ima svoj zato.In na koncu se vse pogliha.Tako ali drugače.It's good to be important.But it's more important to be good. Ja. Uf, lepo si tole mislil, nimbus Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 1. april bi moral biti večkrat na leto. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 V nas je svet,ki ga ni mogoče videti z očmi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 maaa, je danes taku lejp dan, da se mi kar smeji... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 Moj dan je bil včeraj kar nekaj se je dogajalo!Zjutraj sem se zbudila in prišla do določenih spoznanj, ki so me razveselila, še danes se jih veselim in tudi v bodoče se bom veselila tega!!!! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 Zakaj se živali nikoli ne dolgočasijo? Ja,o tem trenutno razmišljam. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 zato ker živijo instinktivno... jest, seksat, spat... prisila mesa. pa tega nimajo nikol dovolj in imajo kaj za počet. če bi pa imele dovolj hrane, bi se pa tako prenažrle, da bi v povprečju umirale za srčnim infarktom... tko, kot ljudje. sam mi se vmes zadolgočasimo. čisto takoj po kosilu, ko je belly poln in ni več tistega veselja okušanja in goltanja hrane, ko ugotovimo, da smo se v bistvu prenažrli in nam je celo v ležečem položajo skrajno neudobno. takrat bi se človek najraje vrgel skozi okno. no, žvau bi pa še seksala... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 Nimbosho Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Fajn je ,ko sem utrujena.Takrat občutim tisto prijetno toplino votlosti...od..do.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Fajn je ,ko sem utrujena.Takrat občutim tisto prijetno toplino votlosti...od..do.. ja, je fajn... sam ima tud stranske učinke. nobena knjiga mi ne ostane v rokah dlje od petih minut in pol čez cajt res votel rataš... prijetno votel... with blessing ignorance Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Boli,peče.....a je lepo x!x Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Boli,peče.....a je lepo x!x kao... tako poteka procs razdevičenja Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 http://www.smileygarden.de/smilie/Frech/smileymania.at_02394.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Nekatere napake so tako zabavne,da jih je škoda narediti samo enkrat.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.