Lisbona 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Neko drevo...srečava se med mojimi sprehodi..me bolj prepriča,kot marsikateri človek,ki sem ga doslej spoznala... Res. x!x Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 To je pa čist sam tarad tega, ker mene še nis spoznala Boš vidla... te bom takoj prepriču, da ima budala i posle rata. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 Boš vidla... te bom takoj prepriču, da ima budala i posle rata. V to ne dvomim. Stari moj...se vidimo v letu 3008. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 V to ne dvomim. Stari moj...se vidimo v letu 3008. heh, bolje ikad nego nikad Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Ko ležiš na hrbtu, lahko gledaš le navzgor. (ne vem točno kdo že) Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 prvi tringeld sm dobu, ko sm meu petnajst let... kupu sm si čike in šou na pir drugega sm dobu pri skoraj tridesetih... mislem, da tut za čigumije ne bo. majko mila... kam gre ta svet. pa sej men je jasn, da me futra Absolut in ne kapitalist. bemo boga Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 mene neki zanima. zdele sem laju u luno. in je bila lepa. okoli nje v širšem radiju je meglen oblačni obroč. 360 stopinj. zanima me, če je to odvisno od perspektive, tj. lokacije, ali se to vidi povsod. če ste tolko dobri in greste pogledat in napišete kaj vidite. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 mene neki zanima. zdele sem laju u luno. in je bila lepa. okoli nje v širšem radiju je meglen oblačni obroč. 360 stopinj. zanima me, če je to odvisno od perspektive, tj. lokacije, ali se to vidi povsod. če ste tolko dobri in greste pogledat in napišete kaj vidite. jst ga tud vidm, Nimbus! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 uhuhuhuhu.... ja, mislem. to je noro. kako se lahko to naredi fak. a veš... če bi biu sonce, bi lahko razložu s sevanjem, da kao prepodi oblake. ampak luna je pa way to weak. a veš... moja razlaga pravi, da je to igra narave, ki s svojo igro manifestacij človeka opozarja, da na tej kugli niso sam evri, biznis in k*rčeve položnice... da obstaja tudi tisto ONKRAJ jst sm se usedu na eno klopco prejle in sm mal razmišlu in vam povem, da sem prav uživu. večerni vonj bližajočega poletja, radostna tišina, nebeška predstava... uff... creme de la creme Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 men je pa malo volje zmanjkalo, gledam gor v toto luno, mimogrede , tu je tui obroč meglen okoli no, te mam pa čist drugo asociacijo....nič poletje, nič vege zum gluck, preglas si naj vsak sam postavi , pa vejico tud sam da je sklenjeno, vse vkup v začaran krog ojri so čist fajn reč, na onem oddelki bi deca bli prav veseli kakega PC pa kakih fajn igrc, vse bolečine pozabijo, ja, celo nasmejijo se... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 jst sm se usedu na eno klopco prejle in sm mal razmišlu in vam povem, da sem prav uživu. večerni vonj bližajočega poletja, radostna tišina, nebeška predstava... uff... creme de la creme da nisi kje zraven mene sedel. jaz sem isto ... pred tem sem pa na eni drugi klopci ležala z zaprtimi očmi in gledala v krošnje dreves. pol sem že začela vse megleno in sprepleteno videt in sem se raje dvignila. pa še s klopjo sem se skoraj zrastla , tako prizemljeno sem se počutila. ja, Lunca še ni polna, kaj šele bo. auuuuuuuuuuuuu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 vidim, da še obstajajo meni slični pritepenci ja, Lia... jeba strelka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ja, veš kaj mi ni zdajle jasno .. kako sem lahko z zaprtimi očmi krošnje gledala. v naglici sem pozabla oment, da sem najprej mela zaprte oči .. pol sem se pa lotla gledanja z odprtimi očmi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Vsake toliko malo umremo...jaz sem ravno včeraj.Ni me bilo strah. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 sploh ni meje med umiranjem in rojevanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 vsi vemo, da bomo umrli... obnašamo se pa kot, da bomo večno živeli. sej bo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 mi smo mel pa donc potres. iz globokega spanca v popolno budnost in a secunde. kako je zgrajeno telo... našopa adrenalin in si takoj pripravljen na vse. če bi mi sloni vkorakal u sobo se ne bi čudu. 3,1 blo, ampak če bi trajal bi bla pa grozljivka. je kar grozljivo doživetje to. pol sm sam še mal spau pa ko je zagrmel sm biu spet takoj buden. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 BOG "Celo ljubi Bog potrebuje reklamo. Čemu pa bi imel sicer zvonove?" Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 BOG "Celo ljubi Bog potrebuje reklamo. Čemu pa bi imel sicer zvonove?" Bog ne potrebuje zvonov... zvonove je ustvaril človek.Reklamo pa delajo tisti ki so pogruntali da se da s tem dobro zaslužit. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 to je že res, da svet ni dovolj a se vseeno prevečkrat počutim dobro že samo zaradi dejstva, da se zjutraj zbudim z vsemi štirimi okončinami in to kompletno naspan. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 heh... preberem kaj sm pred dvem dnem pisu zdele pa napol zaklan pooooooooossttteeeeeeelljaaaaaaa. pa malo svetega pisma. par vrstic Joba. on je biu kao taki frik, da mu je bog vzeu vse in ga je še vedno hvalil in mu prostriral. ne pa tko, ko ona naša... "ne grem na kolena..." Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Padam iz dežele sanj.In sem ranljiva. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Vedno ostane nekaj ...česar ne znaš imenovati.....ostanejo luči v pristanišču..ostane neka stara pesem...ostane nekaj za kar je vredno živeti... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Kaj bi rekel Napoleon o bitki pri Waterlooju? Strange name, there was no water and I couldn't find a loo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 nothing can stand in the way of the power of millions of voices calling for change Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.