nimbus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 to je čisto razumljivo. človek bi moral imeti družino in otroke pri dvajsetih, tj. takrat, ko je še mlad in neumen. a nas so govorili uči se, uči se, uči se, kot da obstaja neka odrešiteljska vednost. nasprotno, po tem algoritmu te čaka le anksiozna nestrpnost, imperativ užitka in zadovoljstvo potrošnje. aja... in rolanje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Une ,ki so srečne... Preveč enostavno bi bilo,če bi te mož in otroci osrečili....Sj možno je..ampak ... Srečo najdeš vedno v sebi,ne v drugih. To je dejstvo.In kdorkoli išče srečo izven sebe je obsojen na neuspeh. Išči srečo.V nakup ti jo bodo ponujali v nabiralniku,na reklamnih plakatih,ob cestah in na poteh,v trgovinah,v televizijskih reklamah na vseh kanalih.Prodajali ti bodo tisočero sanj v svetu,ki na tisoč in en način govori o sreči.....in LAŽE! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Po moje se je govorilo o enih preprostih ljudeh.. kakor jih seveda vidimo od zunaj.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Jaz pa zmeraj k kdo pizdi na koga, al pa kaj, me stisne, mam nek prirojen občutek krivde al kaj.. Tud samo misel.. No, čeprav pri enih pa zgledam kot da sem zadovoljna, pa definitivno nisem tako da bi jim privoščila trpljenje. Le tako se pokaže. Neki glupi smeh oz. nemoč.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 ko boste hoteli obrniti nov list v življenju boste naleteli na odpor v sebi in v drugih odločitve, spoznanja, proučevanja, hotenja , cilje ...je modro zadržati zase Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 V čem je štos, da bi se človek postavil zase, če pa s tem dobi sovražnike? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Ko se nekdo postavi zase, mu menda ni štos.. In takrat se pač sooči z notranjimi sovražniki.. Like Jezus for example.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 ampak on se je za to žrtvoval... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 ja, vem. sam se spomnem, sem se pogovarju z nekom, ki je malce starejši in smo se mal zezal, mal pa tut zares. sej veš. in reče... babnca mora met otroka, da da pol deci mir. tuki bi lahk dodal... in sebi tudi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Otroci odrastejo btw. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 ja. jaz bi imel sina in potem, ko bi odrasel bi ga peljal na ježo in bi mu dejal: "sine, vidiš... ves tole... kamor ti seže pogled. vse to in še veliko, veliko več onkraj teh čudovitih gora in dola... vse to je od boga" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 no vidiš... sej znaš to je tko, a ne. če ji ne narediš otroka, se moraš potem nonstop z njo bavit, ker ko je ženski enkrat dolgčas potem gre samo še Richtung Talfahrt. in ker ne moreš zabavat nonstop, lahka zabavaš nekajkrat in takrat ornk in pol ma dela za ene petnajst, dvajst let. in je vesela, rada kuha, puca in rihta... in je mir. dec pa, če je zbrihtan, bo prinesu večji del plače domov in jo ne bo znosu v gostilno in kar je mogoče še pomembneje, bo v tisti redkih a zagotovih trenutkih ženskih izbruhov in jadikovanj, požrl svoje ponosne principe, se za trenutek ali dva celo umaknil v kot in čakal, da nevihta premine. po potresnih sunkih bo seveda prevzel svoje zlatolične principe nazaj in koj pokazal kdo nosi hlače u bajt... in bo mir. to so tko... nasveti za v pavlihovo pratko. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 ajjaaaaaaaaaaa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 lepota ne ve, da je lepa in še z marsičem je tako, zato odseva v drugih očeh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 Nič nismo,če smo samo tisto,kar smo zaradi drugih..... ****************** Če je Bog za mene,kdo ja zoper mene?? Nihče ni zoper mene... Zakaj bi potem komplicirala in se sikirala...Eh..Nič več... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 če bi zdajle izbiral med smrtjo in večnim življenje, bi z veseljem izbral smrt. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 no vidiš... sej znaš to je tko, a ne. če ji ne narediš otroka, se moraš potem nonstop z njo bavit, ker ko je ženski enkrat dolgčas potem gre samo še Richtung Talfahrt. in ker ne moreš zabavat nonstop, lahka zabavaš nekajkrat in takrat ornk in pol ma dela za ene petnajst, dvajst let. in je vesela, rada kuha, puca in rihta... in je mir. dec pa, če je zbrihtan, bo prinesu večji del plače domov in jo ne bo znosu v gostilno in kar je mogoče še pomembneje, bo v tisti redkih a zagotovih trenutkih ženskih izbruhov in jadikovanj, požrl svoje ponosne principe, se za trenutek ali dva celo umaknil v kot in čakal, da nevihta premine. po potresnih sunkih bo seveda prevzel svoje zlatolične principe nazaj in koj pokazal kdo nosi hlače u bajt... in bo mir. to so tko... nasveti za v pavlihovo pratko. ni čist tko...ko imata otroke ne pomeni, da ženska neha nergat...lahko še bolj...sploh pa če ne dobi nobene podpore v domu..pri pucanju mislim...včasih se mi zdi, da moški pričakujejo od ženske, da je robot...v eni roki cucelj v drugi krpo...če bi imela pa še tretjo ne bi bilo nč slabo, da bi lahko še kuhala zraven...hvala bogu za tistih par moških k jim ni težko biti enakopravni to so za moje pojme pravi deci Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 situacija je veoma složena Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 itak je nenaravno živeti pod isto streho z nekim partnerjem in otrokom, dvema, tremi ... vsaj, če mene vprašaš ... bi morali živeti v večjih skupnostih. kot bi itak bilo lepše, če bi v večih stvareh bili bolj kolektivci. pa ne me preklinjat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_TranSformerkA_ 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Jasen pogled...oči zazrte nekam v nebo. Spet opazujem to temačno vreme. Kdaj se bo nehalo? ...Ampak pravzaprav, dan je dan. In vsak mi je podarjen. Zato bom uživala. Saj v življenju moram uživati...Drugače je brez smisla. Saj res, kaj je sploh smisel? Smisel biti človek, biti posebna osebnost? Nevem točne definicije smisla...kaj jo bi le, saj ni važno. Važno je da nas je več, več ki živimo skupaj, več ki si delimo ta skupen planet in živimo v sožitju... x!x Citiraj http://www4.slikomat.com/08/0429/yr-163197.jpg !!!I'm a LOVER, not a FIGHTER, but I'll FIGHT for what I LOVE!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 ne stekam kjera zenka je lahko tok bbukava da ma sploh froca stakim, k se mu ne da nc. al pa da ga je treba skos preganjat...brez zamere zenske moje samo v tem primeru jst vidm, da je mama mim da sploh ma tako tele od moskega. za druge je to tako lahko rečt ampak ko si sam v tej situaciji se pa niti ne zavedaš kaj te vse lahko doleti....ne me zdej narobe razumet tud jz govorim tako za ženske k se spustijo v to... :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 men se ne da več... samo včasih se mi mora dat. in zdej mene zanima a je ta "mora" moralnega, etičnega, podzavestnega, psihoanalitičnega, namišljenega, realnega, sanjskega, stvarnega, religioznega itd. bla bla bla, izvora. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Jasen pogled...oči zazrte nekam v nebo. Spet opazujem to temačno vreme. Kdaj se bo nehalo? ...Ampak pravzaprav, dan je dan. In vsak mi je podarjen. Zato bom uživala. Saj v življenju moram uživati...Drugače je brez smisla. Saj res, kaj je sploh smisel? Iz napisanega bi rekel, da ti je smisel užitek. Je pa res, da če moraš uživati, v tem ne more biti bogvekaj, ker to implicira prisilo. Meni bi bilo ljubše , če človek more uživati in ne, da mora. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 You really don't have to try so hard. That's why there's magic and miracles. Remember? Tallyho, The Universe Please, don't ever settle for less than what you really, really want.I mean, what else am I going to do with all this stuff? The Universe Pretty much nothing in time and space, is as important as you think it is.Except, of course, dreaming. Tallyho, The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 men se ne da več... samo včasih se mi mora dat. in zdej mene zanima a je ta "mora" moralnega, etičnega, podzavestnega, psihoanalitičnega, namišljenega, realnega, sanjskega, stvarnega, religioznega itd. bla bla bla, izvora. No, kaj se ti ne da in se ti mora? Talk Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.