Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 pejt delat punca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Nekoč bom jaz zate spekla čokoladno torto. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 drevo, globoko s koreninami v jedru matere, močan a vendar nežen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ja, ima smisel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Nekoč bom jaz zate spekla čokoladno torto. komaj čakam. saj si mislila mene, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 želja se bo izpolnila po preobratu........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Rekel je,da me ima rad.Srečna sem,čeprav ni dodal,da za vedno.. rekel je , da me sovraži. Srečna sem, čeprav ni dodal za vedno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bubba 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 rekel je , da me sovraži. Srečna sem, čeprav ni dodal za vedno hehe... js poznam tut par lepih misli... pusti ga da gre, če vama je usojeno se bo vrnil. vsak človek ima svojo ceno, rabi le nekoga ki ji ustreza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 rekel je , da me sovraži. Srečna sem, čeprav ni dodal za vedno LOL komaj čakam. saj si mislila mene, ne? Ja,itak... You're always on my mind... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 pusti ga da gre, če vama je usojeno se bo vrnil. vsak človek ima svojo ceno, rabi le nekoga ki ji ustreza Hvala za luč oči, da vidim svet kako brsti, za moč v pokončnosti noči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Jutri je nov dan!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Prav zanimivo je videti, da če nisi z nikomer v utilitarističnih stikih, nisi z nikomer v sploh nikakršnih stikih. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Čas je za akcijo! Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Upanje umre zadnje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Moje srce je še vedno osamljen lovec.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 spati , spati , spati in še enkrat spati kakor medved v brlogu, prespati zimo in temo popoldnevov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Bodi to kar si, bodi to kar si, pravijo tisti, ki so vsi glih. Pol je pa nekdo to kar je, pa ni tak kot oni, je pa cela štala Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Hehe, res je. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Mislim, torej imam iluzijo, da sem. Sem, torej sem. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Verjamem,da me lahko rešiš.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Vesela sem, da živim Tako toplo mi je pri srcu Žari z veliko močjo. Veselim se prihodnosti! Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Je pa lepa pesem, a ne ? ena izmed mojih najljubših... Vsak dan poslušam.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Ja,itak... You're always on my mind... iiiiiiii, hvala. nekega popoldneva v poznem poletju mi je v želodcu grmelo ... želim si sladic še in še . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Najtemneje je uro pred sončnim vzhodom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Svoboda ni nekaj samoumevnega, treba si jo je izboriti. Ne moremo si je pridobiti kar na en mah - zanjo se moramo boriti dan za dnem. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.