MojcaPokraculja 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 sem hotu napisat kakšen komentar o tibetancih v duhovnosti. pa preberem nekaj komentarjev na prvi strani. a vete kako sem se počutu najraj bi ornk prijeu za štok, razumeš, da ti ne more spodrset. in pol bi z glavo na polna nabiju u urate in se na ves glas dru:"folk je butast, BUTAST, BUTAST, BUTAST" pa še prtimitivn zraven, no večina ima čredni sindrom pol se pa kar nalezejo butavosti en od druzga... al so se pa ene sto let prezgodaj rodil.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 http://i296.photobucket.com/albums/mm190/raspberry-tea/elegant_dresses.png Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Kaj pa je to ? Interesting Ej, a si že kaj dalje od vprašanja, če je možno ljubiti dva ? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Se utopit. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Kaj pa je to ? Interesting Ej, a si že kaj dalje od vprašanja, če je možno ljubiti dva ? Temu se baje reče Elegant dresses Ja, meni se zdi, da je možno ljubiti dva, enim pa se ne zdi to možno in zato sem bila malček v dilemi. Ti misliš, da je možno ljubiti dve osebi nasprotnega spola hkrati? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Kaj pa je to ? Interesting Ej, a si že kaj dalje od vprašanja, če je možno ljubiti dva ? itak, da je ... sto ljudi, tisoč načinov, kako ljubiti ... pa tudi dve osebi naenkrat ... meni se zdi tole čisto ... življenjsko in realno ... al pa jaz pač tak vidim ... dvojčkovsko ... itak mam 7. hišo tamle, ja, v Dvojčkih in free Luno z Uranom v trigonu ...eh, itak je možno vse, kar si človek lahko zamisli ... in še dosti več ... samo ljudje radi zapletamo odnose in si lastimo drage ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Temu se baje reče Elegant dresses Ja, meni se zdi, da je možno ljubiti dva, enim pa se ne zdi to možno in zato sem bila malček v dilemi. Ti misliš, da je možno ljubiti dve osebi nasprotnega spola hkrati? Zakaj majo ene pupe tisto nekaj tam kjer so usta, drugič pa na desni strani čela? (Vse se mi zdi tako pomenljivo nekak ) Glede tvojega vprašanja pa ti pošljem svojo doktorsko dizertacijo, ko jo dokončam Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Zakaj majo ene pupe tisto nekaj tam kjer so usta, drugič pa na desni strani čela? (Vse se mi zdi tako pomenljivo nekak ) Glede tvojega vprašanja pa ti pošljem svojo doktorsko dizertacijo, ko jo dokončam why not?? Temu se baje reče Elegant dresses Ja, meni se zdi, da je možno ljubiti dva, enim pa se ne zdi to možno in zato sem bila malček v dilemi. Ti misliš, da je možno ljubiti dve osebi nasprotnega spola hkrati? why not?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Mensch,bin ich glücklich,bin ich froh,...............Alles. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Glede tvojega vprašanja pa ti pošljem svojo doktorsko dizertacijo, ko jo dokončam Aha, ok, super, bom počakala Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Misel trenutka: Če te kdo užali, lahko dvigniš svojega duha v višave, kjer te žalitev ne more doseči. Anthony de Mello Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 produkt znanja in premoženja je konstanta nimbosho Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 produkt znanja in premoženja je konstanta nimbosho zanemarljive konstante...v konceptu modela neskončnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 produkt znanja in premoženja je konstanta nimbosho Znanja pa ne manjka. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Značilnost postmoderne je prisilna samokritika.Vse, kar je bilo prej danost, je zdaj projekt. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 sonca, ki ne svet, sploh ni. je sam črna luknja. angelom pa itak nikol ni težko. ker če bi se še oni tolk s čustvi bavl, kot španske nadaljevanke in kompletno človeštvo, pol nam res ne bi blo spasa. nimbus ma vas rad... ampak vas ne ljubi. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Ljubiti je težko, sploh če nas je toliko.Imeti rad je lažje. Imam vas rada, vsakega posebaj, saj ste skupek ljubezni. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 OOOOOOOOOUUUUUUUUUUJEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 sonca, ki ne svet, sploh ni. je sam črna luknja. angelom pa itak nikol ni težko. ker če bi se še oni tolk s čustvi bavl, kot španske nadaljevanke in kompletno človeštvo, pol nam res ne bi blo spasa. nimbus ma vas rad... ampak vas ne ljubi. papež ma vas rad Ko ljubim, sem ljubezenko se veselim, sem veseljeko pojem,sem pesemko sem jezna,sem jezako imam rada,sem kaj?? radost,radojka??? ko se radostim ,sem radost...torej radost odpade... ampak res....to me pa zanima ..kaj sem ,ko imam rada??? Help me Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 ja, ko imaš rad se pa raduješ in si radost. v bistvi nam to omogoča slovenščina. angleži imajo isti smisel za ob pomena, tj. imajo samo "I love you". ljubim te je bolj površno in odvisno od trenutnega navdiha, čeprav 99% žensk misli, da je to nevemkako globoko in potem padajo v nezavest. ljubim te je čisto libido-pogojena dejavnost. pride in spet gre. na drugi strani pa izraža "rad te imam" temeljni človekov odnos do soljudi, drugih živih bitij in sveta nasploh. izvira iz spoznanja, da je razlika med menoj in marjetico na zelenem travniku tako tako mejcena, da je v bistvu sploh ni in da, ko sploh je, je kompletno v domeni iluzije. takrat spoznaš, da če hodiš po travniku in teptaš marjetice, v bistvu teptaš samega sebe. "rad te imam" tudi ne obsega ne vem kakšnih dejavnosti, aktivnosti itd. kot sem že omenil, je predvsem odnos in pogled na svet, univerzum. zato vas pa ma nimbus rad.nikakor vas pa ne more ljubiti.ste čist preveč infant terrible...men pa še manka ene par svetniških sijev. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 zato vas pa ma nimbus rad.nikakor vas pa ne more ljubiti.ste čist preveč infant terrible...men pa še manka ene par svetniških sijev. torej se zedinimo, da z nami samo simpatiziras, iz tega ali drugega razloga Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 torej se zedinimo, da z nami samo simpatiziras, iz tega ali drugega razloga nekak tako ja. vidim vaše muke in trpljenja, ampak vam ne morem pomagat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 I don't belong here.... I don't belong here.... ... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Tuhtaj in si delaj skrbi, preden se za kaj odločiš. Ko pa se enkrat odločiš, pojdi lepo po svoji poti in se ne moti s skrbmi in pomisleki - se milijon drugih odločitev je pred tabo... Tako dela bojevnik Carlos Castaneda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 no worries, it will be over sooner or later. j že bulš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.