Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Uf, ogromno misli imajo trenutki. Toliko, kolikor jih misli tisti trenutek x;)x .

:palec:

antonius... that's a detail.

who cares about details. x:Dx

ja, wittgenstein lepo pravi, da ni mistično to, kako svet je, temveč, da sploh je. si že bral logično-filozofski traktat x?x :2src: edina knjiga, ki jo v popolnosti dojemam a sem hkrati to dejemanje popolnoma nesposoben posredovat naprej. z desno piše, z levo briše za seboj. tako ostane na koncu poleg kričečega molka le še bela praznina. x;)x

xrainbowx

Ja, traktat se konča, če se ne motim s tem, da je treba molčati o stvareh, o katerih ne moremo govoriti, vsi bi pa radi od mene, da prav o tem govorim. :o|o:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

Noči so krhke...

Z njimi imam zdrav odnos... x:Dx podarjam jim najnežnejše kar je v meni.

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Noči so krhke...

Z njimi imam zdrav odnos... x:Dx podarjam jim najnežnejše kar je v meni.

x:Dx ti premetenka ti x:px

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

poskrit med kresnicami,

nedolocen kt meglene sanje...

zakrinkan med zvezdami,

viden kt proga soncnih niti... med listi...

da si obsijani obrisi lahko privoscijo... svoj vdih

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

izcrpani kriki od mnogih odmevov... se ne slisijo... ker so besede privid... gostega dima... ki pozira cas in dogodke...

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

največja moč je v bistvu v tem, da ne izvajamo svoje (pre)moči nad šibkejšim. x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

esse est percipi... to je dandanašnji mainstream.

važna je forma regardless na vsebino. x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Ko se ne oglašaš, te pozabijo. Ko napišeš provokativno misel...te razglasijo za .....

Deliti želim dobro in ljubezen ....čas je, da se pojavim zopet na planetu Zemlja...obeh stvari na njem primanjkuje, ali pa je zlo tako razširjeno....

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

kakšen supr tip je bil zdele v trgovini :fiju:

ti čist verjamem, ker...

ker ti "ta super" vedno pobegnejo...

to že po definicij. x;)x

ker, če že ostane,

prav kmau ni več tolk, tolk, toooooolk super... x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

ugotavlam, da sm si skuhala premal kofeta, bemu xrolleyesx

eh bo že ...

If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter

Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong.

~Terry Pratchett

Je pa hecno, jaz vedno dojemam kavo kot nekaj ženskega spola in cigaret moškega.. Zato se včasih odrečem druge/drugega.. Če bi recimo, kot vidim kot nekdo iz od tam kjer vi pravite tako videla: grem na tisti coffe, skuham si kofe in si prižgem cigareto, bi blo kr drugače..

Čist in time, da je bilo premalo ;)

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Ja, pa a se ne da še enga narest takšnega lahkega, al kako? xscratchx xOOx

ne. bi pokvarila momentuum tistga filinga takrat.

da ne omenjam lenoritisa. x8Dx

Je pa hecno, jaz vedno dojemam kavo kot nekaj ženskega spola in cigaret moškega.. Zato se včasih odrečem druge/drugega.. Če bi recimo, kot vidim kot nekdo iz od tam kjer vi pravite tako videla: grem na tisti coffe, skuham si kofe in si prižgem cigareto, bi blo kr drugače..

Čist in time, da je bilo premalo ;)

hm vidš tak pa nism nikol pomislna. xideax :palec:

je pa res, čik zraven kave paše "ko ata na mamo" :vio:

If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter

Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong.

~Terry Pratchett

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...