Guest VilaSonca 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 ljubezen se sprevrača v sovraštvo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 ljubezen se sprevrača v sovraštvo ...Ta dva sta pogosto v tandemu. Mi pa nihamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 dvoje je eno, samo v dve skrajnosti gre ... oba pola pa sta isto močna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 dvoje je eno, samo v dve skrajnosti gre ... oba pola pa sta isto močna!.. čeprou je žal za prehod proti sovraštvu ponavadi potrebno manj napora kot obratno.. Al pa nas je takrat samo bolj strah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Uf, ogromno misli imajo trenutki. Toliko, kolikor jih misli tisti trenutek . antonius... that's a detail. who cares about details. *** ja, wittgenstein lepo pravi, da ni mistično to, kako svet je, temveč, da sploh je. si že bral logično-filozofski traktat edina knjiga, ki jo v popolnosti dojemam a sem hkrati to dejemanje popolnoma nesposoben posredovat naprej. z desno piše, z levo briše za seboj. tako ostane na koncu poleg kričečega molka le še bela praznina. Ja, traktat se konča, če se ne motim s tem, da je treba molčati o stvareh, o katerih ne moremo govoriti, vsi bi pa radi od mene, da prav o tem govorim. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Noči so krhke...Z njimi imam zdrav odnos... podarjam jim najnežnejše kar je v meni. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Noči so krhke...Z njimi imam zdrav odnos... podarjam jim najnežnejše kar je v meni. ti premetenka ti Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 poskrit med kresnicami, nedolocen kt meglene sanje... zakrinkan med zvezdami,viden kt proga soncnih niti... med listi... da si obsijani obrisi lahko privoscijo... svoj vdih Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 izcrpani kriki od mnogih odmevov... se ne slisijo... ker so besede privid... gostega dima... ki pozira cas in dogodke... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 ................................................................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fiolica 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 Ne mislim! Misel pride kot zvezde utrinka sij.Oklenem se lepih kot mavričnih sanj.Tiste ki jih ne želim čimprej pozabim nanj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 največja moč je v bistvu v tem, da ne izvajamo svoje (pre)moči nad šibkejšim. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 esse est percipi... to je dandanašnji mainstream. važna je forma regardless na vsebino. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fiolica 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Misel pozabim ta slabo k, itak ni za nobeno rabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Ko se ne oglašaš, te pozabijo. Ko napišeš provokativno misel...te razglasijo za ..... Deliti želim dobro in ljubezen ....čas je, da se pojavim zopet na planetu Zemlja...obeh stvari na njem primanjkuje, ali pa je zlo tako razširjeno.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fiolica 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Jutro, v nov gre dansrečnim soncem obsijan.Naj bo vedno vsem takočeprav vedno ni LAHKO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 kakšen supr tip je bil zdele v trgovini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 kakšen supr tip je bil zdele v trgovini ti čist verjamem, ker... ker ti "ta super" vedno pobegnejo... to že po definicij. ker, če že ostane, prav kmau ni več tolk, tolk, toooooolk super... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 possibly yes pač the thought of a moment in a life of a woman who is in love juhu.. napredujemo se mi zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Zacvetela mi je redka cvetlica....čudeži se dogajajo in to vsak dan, samo videti jih je treba... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Krama celega sveta se zbira v moji glavi. Ko nastopi čas za čiščenje, se ne morem odločiti, kaj gre in kaj ostane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 ugotavlam, da sm si skuhala premal kofeta, bemu eh bo že ... Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Ja, pa a se ne da še enga narest takšnega lahkega, al kako? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Je pa hecno, jaz vedno dojemam kavo kot nekaj ženskega spola in cigaret moškega.. Zato se včasih odrečem druge/drugega.. Če bi recimo, kot vidim kot nekdo iz od tam kjer vi pravite tako videla: grem na tisti coffe, skuham si kofe in si prižgem cigareto, bi blo kr drugače.. Čist in time, da je bilo premalo Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Ja, pa a se ne da še enga narest takšnega lahkega, al kako? ne. bi pokvarila momentuum tistga filinga takrat. da ne omenjam lenoritisa. Je pa hecno, jaz vedno dojemam kavo kot nekaj ženskega spola in cigaret moškega.. Zato se včasih odrečem druge/drugega.. Če bi recimo, kot vidim kot nekdo iz od tam kjer vi pravite tako videla: grem na tisti coffe, skuham si kofe in si prižgem cigareto, bi blo kr drugače.. Čist in time, da je bilo premalo hm vidš tak pa nism nikol pomislna. je pa res, čik zraven kave paše "ko ata na mamo" Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.