Guest Lotus' 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Večja kot je kriza,bližje je razsvetljenje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 mala Mimica me čaka izza vogala z lešniki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Jaz sem v leru,poleg tega imam zategnjeno ročno,hkrati pa z vso silo tiščim na gas. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Zakaj ne dojamejo… Zakaj…?Pogovori so vendar kot poljubi. Z nekaterimi bi se človek vedno poljubljal.Pri nekaterih pa zadošča samo en poljub ,in veš,da ga nikoli ne boš ponovil.Ni prave strasti...Ni prave želje....Ni tiste energije,ki bi vlekla in raztrgala zadnji atom v tebi….Niiii in je nikoli ne bo. Včasih se pretirano smilim sama sebi. In jočem..solze zraka...Jočem zato,ker me nihče ne razume…nihče., In niti me ne poskuša razumeti.Obsojajo.Kako sovražim ,ko obsojajo.Sprejmi.ali ne sprejmi…pojdi stran,ampak ne obsojaj.pusti,da sem takšna kot sem.Tudi asocialna na trenutke,občutljiva,trmasta in samosvoja.Ne spreminjaj.in ne poskušaj spreminjati. In ko da to ni nič..življenje mirno teče dalje… Jaz si pa tako želim ,da bi obstal za trenutek ..samo za trenutek ,da bi ga lahko objela…stisnila k sebi in mu zašepetala,da ga imam kljub vsemu rada. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Mene pa zares zanima, za katero astrološko znamenje pravijo, da je najbolj manipulativno znamenje? Mi lahko kdo na to odgovori? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Mi lahko kdo na to odgovori?[/color]jes ti loh na use odgovorim. in odgowor je na usa uprašanja isti in prawilen. to je: pooojma nimam, da ne rečem, da me boli neki organ Tudi asocialna na trenutke,občutljiva,trmasta in samosvoja.in lena, k se ti očitno ne lub weč naštewat aja... še nekej k sm glih kle jebeš forum, kjer se nč ne irca Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 jes ti loh na use odgovorim. in odgowor je na usa uprašanja isti in prawilen. to je: pooojma nimam, da ne rečem, da me boli neki organSe vsaj spomniš, da ga še maš ane Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Se vsaj spomniš, da ga še maš ane ane, ane... pa nekako sme ti na to spomnla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-013.gif Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-013.gifja sej. zrajca, pol pa osle kaže popolna si tm umes nism taprauga presežnika najdu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Lahko noč tudi tebi. Da se vsaj vljudno poslovim, ane pa lepe sanje želim In še enkrat to sprašujem (ker se je malo porazgubilo ) Zares me zanima, za katero astrološko znamenje pravijo, da je najbolj manipulativno znamenje? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 in lena, k se ti očitno ne lub weč naštewat ti že veššš Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 ojoj, jst sm tko zaljubljena v luno te dni je res prava lepotica. tok skulirana in bleščeča visi tam na črnem nebu, nad še bolj črnimi obrisi hribov sm buljila zdej v nebo. in sm vidla utrinek par sekund za njim pa širok bleščeč snop svetlobe čez celo nebo mislim, wtf videt je blo tko kot tist snop od avtomobilskih luči, ki se lahk vidi ponoč ful daleč. sam da je bilo okol vse mrtvo, tko da to definitivno ni bilo to. morda je g. Bog kaj iskal naokoli s svetilko pol sta bla še 2 utrinka.lepa bera za 15 minut zdej pa sam še čakam, da me pridejo visolci ugrabit hahaha- visolci kok sem se razveselila, ko sem to prebrala! Tok so rekli majhni otroci, bohve če ne tud mi, njega dni.te kr vidm kok greš dons po cesti: nabasane žepe utrinkov, pa usta narežaj ....pa rep pokonc Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 včeraj sem gledala sončni zahod in obris sosedove ciprese. in na vrhu je veverička, ki jo čuva. ziher. kdor jo vidi, vidi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 Ne vem zakaj. Dolgo že si stran, od mojih oči, od mojega sluha,celo obrisov tvojega obraza se ne spomnim več.Ostala mi je samo siva praznina.Zamenjal bi tjo za bilo kaj, mnogo tega bi je že bilo ponujenega, z marsičem sem tudi poskusil. Nič ne pomaga ali pa nič nočem, da bi pomagalo.VREDU - pa naj bo, naj bo ta praznina. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 daleč od oči, daleč od srca, Bogu hvala, da je tako. čas zaceli vse. ampak žal je zlahka spet odpreti novo rano. mogoče je pa bolje biti z vsemi in nikomer obenem. se pravi, z nikomer nič, pripadati vsem in nikomur. v dvoje sreča je redka rožica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 janez 18, 38 ja, a veš. večina ljudi potrebuje žitne kroge, da se čudi in razmišlja o ne vem čem. ampak človeku odprtega duha so žitni krogi drekec-pekec. odprto, prostrano in motreče zvezdno nebo pomanjša čudež žitnih krogov na mrvico niča. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 To ne moreš verjeti.Enostavno ne moreš. Le kdaj bom to upostila? pa saj je vseen.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 ... No... I wouldn't have pulled you to me... No... I wouldn't have kissed your face.. You wouldn't have begged me to hold you If we hadn't been there in the first place ..but I know you wanted me to be there Every look that you threw told me so Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Mi je zdej na pamet prišlo eno vprašanje... ali so ženske ali pa moški, ki zapeljujejo ljudi, ljudje z nizko samopodobo? A bo men sploh kdo odgovarjal na moja zahtevna vprašanja??? hihi Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Bi rada odgovor..Ne vem Zapeljujejo...odvisno kam... A ne no.... dej povej zdej nekaj o tem, ne sam to Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Se mi ne da... ********************************** Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Nekoč....korak za korakom te prepričajo in nekoč davno, korak za korakom spoznaš, da si dan svetu, da te izpije, poje ,izsesa. In potem... udarec za udarcem postaneš ČLOVEK....... Raje bi bila ptica, ki ne izreka nobenega imena, ki ne nosi nobenega spomina in ne občuti nobene teže. JA. PTICA bi bila. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Nekoč....korak za korakom te prepričajo in nekoč davno, korak za korakom spoznaš, da si dan svetu, da te izpije, poje ,izsesa. In potem... udarec za udarcem postaneš ČLOVEK....... Raje bi bila ptica, ki ne izreka nobenega imena, ki ne nosi nobenega spomina in ne občuti nobene teže. JA. PTICA bi bila. ne daj se lisbona Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Ja smo s tabo. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.