Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

kam za vraga sem dal štumfe? :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Priletim v manjšo vas sredi jase, tečem mimo hleva kjer me na ogled vabi velika odprtina. Po ciklih tek, šprint, hoja, preskočim srednje in se ozrem po hlevu. Štiri kravce so leno ležale v svojih boksih, ostale dve in mladič me pa vprašujoče pozdravijo z očmi. Iz same nagajivosti jim zabrundam eno pesmico in si ogledujem stene, strop, celo okolje teh žvali. A je res, da so skoraj celo življenje zaprte v teh boksih in končajo na trgovinskih policah x?x A bi mi vedno poskočilo srce, ko bi stopil kmet v hlev in bi ugotavljal ali je prinesel krmo ali tnalo in sekiro x?x A bi blo zelo smešno, če bi jih nekako oblekli za zimo in pustili, da vsaj uživajo v sončni kopeli x?x Kako so živele preden jih je človek udomačil... kako živijo divje krave x?x

Ne, mesar ne bi mogel bit, sem pa zato za kosilo jedel govedno... evo, odgovor na moja vprašanja...

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Bla svoj cajt si moja, več moja ne boš...

x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Hehe... sva enkrat z enim dimnik podirala in je blo treba tisto betonsko kapo na vrhu razbit (pol je šlo ko domina) in midva tam na strehi in vročini sopihava, pa reče: "Nikol ni tuk zaj***n, da ne bi spustu majsla iz rok in šou na pir!"

x:Dx

Fernando Pessoa

Nimbus je car :palec:

x:Dx ja, ja... so me vrgli boljševiki... nema tu x;)x

A je svet dober al slab x?x

Nič... grem tuhtat x:px

xrainbowx

Fernando Pessoa

x:Dx ja, ja... so me vrgli boljševiki... nema tu x;)x

A je svet dober al slab x?x

Nič... grem tuhtat x:px

xrainbowx

dej nehi srat s temi mavricami, svet je kakršen je...nimaš tu kaj tuhtat

dihaj pa moli boga, da ne boš nikomur v napoto, k folk je tok ubrisan, da namest , da bi zase poskrbel, se skoz ukvarja z drugimi...

kak kje komu nogo podstavt, past nastavt al ga pa kak drgač sfentat...

Bejbe a pravte ljubit se xrolleyesx a je to ono k misliš , da si sreo boga na zemlji jel, pa da če želje iz oči čitat i po rukama nosit...

reklama za pekel, niam kaj, marketing je v peklu xsuperx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

dej nehi srat s temi mavricami, svet je kakršen je...nimaš tu kaj tuhtat

moram malo pH uštimat... zato mavrica

sicer pa itak... sam kakšen je x?x x?x x?x

Na eno xvrtcx za boljšo voljo

x;)x

Fernando Pessoa

moram malo pH uštimat... zato mavrica

sicer pa itak... sam kakšen je x?x x?x x?x

Na eno xvrtcx za boljšo voljo

x;)x

grrrrrrr ne še ti xrolleyesx

šparaj toto šavje za in memoriam x;)x

najboljš se morš bat ta narbolj prjaznih, s sovragom ni problem opravt, ta prve pa sam s pipsom poštupat :vio:

nisn slabe volje, sam nič v celofan ne zavijam x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

grrrrrrr ne še ti xrolleyesx

šparaj toto šavje za in memoriam x;)x

najboljš se morš bat ta narbolj prjaznih, s sovragom ni problem opravt, ta prve pa sam s pipsom poštupat :vio:

nisn slabe volje, sam nič v celofan ne zavijam x^x

Kratek stik Lia...

Še tanajboljš je pa nobenga se bat, sam pol si pa že sam Bog kajne...

Ja, nič... pravijo enako z enaki... torej, jebeš memorije

x;)x

Fernando Pessoa

x:Dx :palec:

to mi deli..ne pa usred zime rože talat x:Dx

heh to je iz veščin bojevanja , nikoli ne podcenjuj nasprotnika

in svetih knjig , ki jih obožuješ...izogibaj se napuha

to pomeni bogaboječnost

:sick: pa ne preklinjat ti nč ne pristoji xrolleyesx

pa ko sam ja , da ti pjevam xsingx

Ne vem zakaj nekateri tolk razglabljajo o vsemu,a res nimajo kaj bolj pametnega za delat x?x Svašta.. :xx!:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...