Samson23 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 kam za vraga sem dal štumfe? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 odločite se namesto mene,,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 "Srce ima pogosto razloge, o katerih se mislim še sanja ne." Tole misel sem pa Nosorogu ukradla, se mi zdi zelo lepa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Priletim v manjšo vas sredi jase, tečem mimo hleva kjer me na ogled vabi velika odprtina. Po ciklih tek, šprint, hoja, preskočim srednje in se ozrem po hlevu. Štiri kravce so leno ležale v svojih boksih, ostale dve in mladič me pa vprašujoče pozdravijo z očmi. Iz same nagajivosti jim zabrundam eno pesmico in si ogledujem stene, strop, celo okolje teh žvali. A je res, da so skoraj celo življenje zaprte v teh boksih in končajo na trgovinskih policah A bi mi vedno poskočilo srce, ko bi stopil kmet v hlev in bi ugotavljal ali je prinesel krmo ali tnalo in sekiro A bi blo zelo smešno, če bi jih nekako oblekli za zimo in pustili, da vsaj uživajo v sončni kopeli Kako so živele preden jih je človek udomačil... kako živijo divje krave Ne, mesar ne bi mogel bit, sem pa zato za kosilo jedel govedno... evo, odgovor na moja vprašanja... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Bla svoj cajt si moja, več moja ne boš... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Oblaki potujejo.nebo ostaja... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Manjka mi tvoj smeh ....rabim to zavetje...tvoj pogled razveseli... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Hehe... sva enkrat z enim dimnik podirala in je blo treba tisto betonsko kapo na vrhu razbit (pol je šlo ko domina) in midva tam na strehi in vročini sopihava, pa reče: "Nikol ni tuk zaj***n, da ne bi spustu majsla iz rok in šou na pir!" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Odpiram temo kjer lahko vsakdo napiše karkoli..( v okviru pravil foruma KARKOLI Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Janku mede Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Nisem od onih ,ki cvilijo.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 vse se ponavla, zmeri. mogoč so sam mičken druge različice..pač..neki je alfa pol beta. kdaj bo buli..važn je pogled ista stvar, drugi občutki..ravnodušje..pa zakaj ne.. ne, ni mi vseen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Nimbus je car Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Nimbus je car ja, ja... so me vrgli boljševiki... nema tu A je svet dober al slab Nič... grem tuhtat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ohh, kako lepo se je ljubiti. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ohh, kako lepo se je ljubiti. sn kr pozabla kaj sn hotla rečt se strinjam s teboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 ja, ja... so me vrgli boljševiki... nema tu A je svet dober al slab Nič... grem tuhtat dej nehi srat s temi mavricami, svet je kakršen je...nimaš tu kaj tuhtat dihaj pa moli boga, da ne boš nikomur v napoto, k folk je tok ubrisan, da namest , da bi zase poskrbel, se skoz ukvarja z drugimi... kak kje komu nogo podstavt, past nastavt al ga pa kak drgač sfentat... Bejbe a pravte ljubit se a je to ono k misliš , da si sreo boga na zemlji jel, pa da če želje iz oči čitat i po rukama nosit... reklama za pekel, niam kaj, marketing je v peklu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 dej nehi srat s temi mavricami, svet je kakršen je...nimaš tu kaj tuhtat moram malo pH uštimat... zato mavrica sicer pa itak... sam kakšen je Na eno za boljšo voljo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 moram malo pH uštimat... zato mavrica sicer pa itak... sam kakšen je Na eno za boljšo voljo grrrrrrr ne še ti šparaj toto šavje za in memoriam najboljš se morš bat ta narbolj prjaznih, s sovragom ni problem opravt, ta prve pa sam s pipsom poštupat nisn slabe volje, sam nič v celofan ne zavijam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 grrrrrrr ne še ti šparaj toto šavje za in memoriam najboljš se morš bat ta narbolj prjaznih, s sovragom ni problem opravt, ta prve pa sam s pipsom poštupat nisn slabe volje, sam nič v celofan ne zavijam Kratek stik Lia... Še tanajboljš je pa nobenga se bat, sam pol si pa že sam Bog kajne... Ja, nič... pravijo enako z enaki... torej, jebeš memorije Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 to mi deli..ne pa usred zime rože talat heh to je iz veščin bojevanja , nikoli ne podcenjuj nasprotnikain svetih knjig , ki jih obožuješ...izogibaj se napuhato pomeni bogaboječnost pa ne preklinjat ti nč ne pristoji pa ko sam ja , da ti pjevam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 ti si kot toalet papir za mojo rit. želim si biti....tvoj toalet papir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 možeš biti moj tampon rabljeni. lahko sem tudi to...samo me je strah...da bi preveč uživala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ne vem zakaj nekateri tolk razglabljajo o vsemu,a res nimajo kaj bolj pametnega za delat Svašta.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.