Lisbona 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 ne daj se lisbona full lep komad...hvala...res.. Ja smo s tabo. Kdo vi?? A vas je več?? Hvala.Pa sj ni tko hudo. Rada dramatiziram .Občasno.In pol takšne bedarije pišem sem not. Misli pač. Sj včasih mi je kr nerodno, ko se tolk razgalim. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 ne, Lisbona, to ni bila bedarija. to je bilo zelo smiselno in tudi lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 ne, Lisbona, to ni bila bedarija. to je bilo zelo smiselno in tudi lepo. Hvala. Ja, ja smiselno.Se strinjam. Jezi me , ker preveč razmišljam o zadevah/stvareh, ki jih ne morem spremeniti.Na ljudi npr. ne morem vplivati.So neka zunanja resničnost .Na preteklost tudi ne.In gruntam in gruntam, sanjam in sanjam. Bedarije. Jao.Včasih sem full težka. Ti sploh ne veš. In nora tudi... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Zakaj nekatere ženske privlačijo poročeni moški? In nezavedno se to dogaja, samo zakaj? Zdaj ali hočejo ali nočejo, je prekmalu, da kaj rečem. Ker, če že sedaj, boste verjetno imeli odgovre, ki so bolj logični in ni nujno da dokazani Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Hvala. Ja, ja smiselno.Se strinjam. Jezi me , ker preveč razmišljam o zadevah/stvareh, ki jih ne morem spremeniti.Na ljudi npr. ne morem vplivati.So neka zunanja resničnost .Na preteklost tudi ne.In gruntam in gruntam, sanjam in sanjam. Bedarije. Jao.Včasih sem full težka. Ti sploh ne veš. In nora tudi... seveda vplivaš na ljudi. samo njihove reakcije (če tako meniš) ne pripisuješ sebi. če ne bi vplivala na ljudi, potem bi to zgledal tko, ko da skos tebe hodjo. ampak ne morjo. to se ti lahka sam zdi. če ne verjameš, lahka probava. to je v bistvu zelo politično dejstvo. npr. nekaterim gre cigaretni dim kadilcev v nos in zahtevajo svojo pravico, da zgajnajo teror nad kadilci. kao, čisti zrak je človekova nuja. ampak jaz pravim, če je to tako, je sam obstoj ljudi meni v napoto, ker ne morem biti ravno na tistem mestu, a ne. in življenski prostor je tut človekova nuja. zato sem proti kadilskemu zakonu. zdej mal bluzim, tolk da te sam zavedem z miselnih poti... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 Jezi me , ker preveč razmišljam o zadevah/stvareh, ki jih ne morem spremeniti.Na ljudi npr. ne morem vplivati.So neka zunanja resničnost .Na preteklost tudi ne.In gruntam in gruntam, sanjam in sanjam. Bedarije. Jao.Včasih sem full težka. Ti sploh ne veš. In nora tudi... bad to .. njet gud. mah, bo že, ko bo.ljudje bodo ostali tam, kjer so ... preteklost je že milijon let nazaj ... naprej greš pa samo ti s svojim življenjem ... kako boš pa tiste ljudi in preteklost ponucala v svoje dobro, tvoja izbira.neee .. vem pa, kako sem jaz težka .. in nora ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 bad to .. njet gud. mah, bo že, ko bo.ljudje bodo ostali tam, kjer so ... preteklost je že milijon let nazaj ... naprej greš pa samo ti s svojim življenjem ... kako boš pa tiste ljudi in preteklost ponucala v svoje dobro, tvoja izbira.neee .. vem pa, kako sem jaz težka .. in nora ... js mam šesinosemset kil... karakter pa za tono i po »Ducunt volentem fata, nolentem trahunt.« Seneka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Nikoli nisi tako reven, da ne bi mogel podariti nasmeha... In nikoli zadosti bogat, da bi ga lahko kupil... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 seveda vplivaš na ljudi. samo njihove reakcije (če tako meniš) ne pripisuješ sebi. če ne bi vplivala na ljudi, potem bi to zgledal tko, ko da skos tebe hodjo. ampak ne morjo. to se ti lahka sam zdi. če ne verjameš, lahka probava. Na mene ni mogoče vplivati. Edino….če znaš govoriti kot govori veter med drevesi…ali pa kot govori nebo s svojo zemljo… Takrat se pa da……….. Nasplošno sem trdna kot skala…če verjameš…. Ok.Narobe sem se izrazila.Ozz narobe sem napisala, prav sem mislila. Ja, vplivam na ljudi in oni name.Samo njihove reakcije ne pripisujem sebi.Jp. Ampak..moje misli so pa le moje..in s čustvi je enako. In nihče na svetu nima moči, da me napravi nesrečno. To naredijo moje misli…moja naravnanost..Aveš… Ker v bistvu ni dogodka na svetu , ki bi imel moč, da me zmede in prizadene.. Jaz nosim to moč.Vse je v meni.Ja, ko bi si vsaj bolj zaupala.. Zato pa...moraš se imeti rad. Tko, čez 10 svetlobnih let bom pa to resnično dojela…zdaj pa o tem razmišljam…in študiram kako blesava sem…. to je v bistvu zelo politično dejstvo. npr. nekaterim gre cigaretni dim kadilcev v nos in zahtevajo svojo pravico, da zgajnajo teror nad kadilci. kao, čisti zrak je človekova nuja. ampak jaz pravim, če je to tako, je sam obstoj ljudi meni v napoto, ker ne morem biti ravno na tistem mestu, a ne. in življenski prostor je tut človekova nuja. zato sem proti kadilskemu zakonu. zdej mal bluzim, tolk da te sam zavedem z miselnih poti... Aja.Jaz tudi.Enostavno se mi zdijo čist mimo te prepovedi..Kaj bo naslednje? Mi je blo čist kul, ko se je delil prostor v gostilnah na kadilce in nekadilce. BZ. bad to .. njet gud. mah, bo že, ko bo.ljudje bodo ostali tam, kjer so ... preteklost je že milijon let nazaj ... naprej greš pa samo ti s svojim življenjem ... kako boš pa tiste ljudi in preteklost ponucala v svoje dobro, tvoja izbira.neee .. vem pa, kako sem jaz težka .. in nora ... Ma..ja..itak. Sj s folkom se ne obremenjujem...ampak pridejo dnevi, ko razmišljam o preteklosti in o ljudeh na splošno.O življenju...Pa si mislim, kam gre ta svet?Aveš... Pa saj to vsi počnemo..po malem. Važno, da nam ni vseeno. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Kdo se boji črnega moža? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Kdo se boji črnega moža? Jaz pa se sprašujem kako je s tem v Afriki?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Vsi se imajo radi in prepevajo o svojih čustvih Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Vsi se imajo radi in prepevajo o svojih čustvih Mogoče pa res. In najbrž so tudi bolj povezani med sabo..veliko bolj kot mi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Mogoče pa res. In najbrž so tudi bolj povezani med sabo..veliko bolj kot mi. Mislim, da res Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 js mam šesinosemset kil... karakter pa za tono i po ehehehe, si se malo precenil? samo tono in pol? Ma..ja..itak. Sj s folkom se ne obremenjujem...ampak pridejo dnevi, ko razmišljam o preteklosti in o ljudeh na splošno.O življenju...Pa si mislim, kam gre ta svet?Aveš... Pa saj to vsi počnemo..po malem. Važno, da nam ni vseeno. paaa, važno, da si z mislimi 300 km naprej, samo da ne boli (včasih pač, fuck it ... raje v crazy prihodnosti kot jokajoči preteklosti), čeprav je kamuflaža. drugače pa, manj razmišljaš, boljše ti je. to pa jaz vem. itak, da nam ni vseeno ............................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 ehehehe, si se malo precenil? samo tono in pol? ja, ne... sila je masa krat pospešek. po tej formuli naj bi bila masa neodvisna od pospeška, sila v njutnih pa pač ne. ampak, tehtnica mora upoštevat pospešek saj meri silo, ki nanjo deluje. torej ni druge, kot da ima konstanto zemeljskega pospeška vključeno v softveru pri digitalni tehtnici oz. v fedru pri analogni. torej, glede na napisano, se motim oz. precenjujem v masi samo v primeru, da je bila tehtnica delana za kak masivnejši planet. a štekaš možno, možno... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 lažje bi bilo, če bi rekel: "sila v njutnih pa pač ja" tako pa me siliš, da napenjam možgane bolj kot bi bilo potrebno. poštekala sem nekje do tričetrt teksta po desetih branjih. po svoje seveda. drugače pa sem imela pri fiziki lepe ocene, razlog pa je profesorica, ki nam je znala dobro razložiti snov in njena super izdelana skripta, po kateri sem se z užitkom pripravljala na teste. v primeru, da bi imela kakega težatorja za fiziko, bi bile temu primerne tudi ocene. ampak se te formule ne bi spomnila. kaj pa formula, ki sestoji iz teh treh komponent: volumen, masa, gostota? help. drugače sem pa mislila .... misliš, da si tako lahek(metaforično)? samo tono in pol torej ... whatever. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 the music is something on my mind, the music is something on my mind, ........................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 oči mam rdeče na dilo,možgani ne sprejemejo niti bita infortmacije več,pa sej zlegnil bi se v kot,pa vem da moram že takoj vstat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Nekatere stvari v življenju je nemogoče popraviti. Nekaterim stvarem se je nemogoče izogniti. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Tudi če se do nagega slečemo, ostanejo nam naše maske. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 V bistvu pa.. words are uselessespecially sentences....they don't stand for anything....how could they explain how I feel Hmmmm Si sem nisem. Bo. Ni. Je. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Vsak odnos je za sebe. Zakaj so vsi ljudje, po bitki generali. vedno in povsod. Jao.to me full jezi.kao popolni, vsemogočli, nezmotljivi...japajade. In zakaj toliko pompa okrog vsake malenkosti? Vse kar delaš delaj za sebe in ne za druge. Ne prenesem tega , ko se vse obeša na velik zvon.Ma vsaka malenkost. Jebeš druge.Ves kar delam-delam za svojo dušo ..ne pa zato, da se potem hvalim kaj imam, kaj sem naredila in blablabla....in vsi bi radi ,da se jih hvali , se jim aplavdira ..jao...zakaj že?? Narava ne udarja pa bobnih , ko se razcveti in ne igra žalostinke, ko se jeseni poslavlja od listja. Nič.a ma nič. Je. Prveč besed, preveč govorenja.Preveč vsega. Saj sploh ni slabo ostati brez besed.Sploh ne. Kar naenkrat postaneš opazovalec.Opazuješ.Čutiš.Izžarevaš.Živiš.... Ps; še vedno jaz na drugi strani besed..od zunaj teh besed nikoli ne bo... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Glede na to, da mi je ostal eden, moram priznati, da mi sploh ni lahko Upam, da se kmal spet na noge postavim. Pač življenje gre dalje. No, važno je, da ljubim. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Tiho poslušam. Smejem se. In noč bo zamenjala dan. Ljubim glasove, ki niso tuji. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.