Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Ne vem.

Ne moreš dovoliti, da vsak vidi tvoje solze.Vidi in razume.

Težko je reči kdaj se počutim varno.

Težkotežkotežko. :vio:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

Le kako bi bilo, če bi ob vsakem postu navedel kak cheesy komentar slavne osebe, ki me hvali, kot je to praksa na platnicah knjig?

"Stunning new ideas. A refreshing vigor within the scientific community. I would bet money on every word he says."

Stephen Hawking

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Se bom končno znebila tistih misli, ki jih ne morem, ne smem imeti več v sebi?

Se bom še kdaj vrnila?

Ali bom kdaj nehala razmišljati o sebi?

xscratchx

Richard Bach

In ja... neboš me maltretiral več sploh :o|o: If you want war... prepare for peace x^x

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Mogoče pa bo sreča zopet na moji strani.

Možno je.Vse je možno.

Čeprav trenutno se nagibam k negativnemu.Nočem preveč pričakovati.Vsaj ne bom razočarana.

Kriva sem si pa sama.

Pa sem rekla , da ne bom več.Da je konec s tem.

Zakaj sem tako šibka?Zakaj?

Zmedena sem pa tudi.Malo bolj.

Ehhhh.

Važno, da živim, da ne vegetiram.Problemi gor ali dol.

Življenje bo teklo naprej....kaj naj..sikirala se ne bom.

NO WAY.

JOJ.Kako jaz dramatiziram.In full si grem na živce, ko to počnem.

Fak stara..dost je.. :xx!:

Richard Bach

sam bi brez težav živel ob morju. mislim, resnično, resnično vam povem... x:px ob morju so najboljši placi za artikuliranje misli ter za ukvarjanje z lastnimi in vesoljnimi ter občečloveškimi zadevami. nič, nič, nič... z mirno modro neskončnostjo, južnemorsko vetrovno simfonijo, lačnimi galebi in razprostrtim nebesnim obokom. vid je človekov najpomemnejši organ. ko gleda človek v neskončne daljave so prav takšne tudi njegove misli. neskončne, nepredvidljive, večne... včasih poželjive, včasih asketske, velikokrat treznim nedoumljive in nepredstavljive. hoditi... hoditi v tej edinstveni priložnosti, si z rokami pomagati pri artikulaciji, pozabiti na neposredni okolni svet in... govoriti. govoriti na glas. lahko, da nas kdo sliši, ampak saj nas nihče ne razume. zato se gledaš in se smejiš... pristnejše komunikacije ni. razmišljam, da bi človek le lahko bilo srečno bitje saj se lahko poleg orgij žretja in pitja, avtomatskih libidalnih razuzdanosti, poslužuje še mentalno-razvratniških partijev. sam da buta... butabuta.

verjetno pa vsa ta doživljanja z vsakodnevno navado počasi zgubijo svoj pristen dušni vtis in je vseeno bolje obiskati takšne kraje na vsake toliko kvatrou. po duši sem vseeno hribuc, moje misli bi ob stalni neskončni širjavi kmalu postale malone prazne in bi se vrtel v krogu. pogrešal bi strmine in prepade, kjer bi se lahko ganjal ter vrhove in planine kjer se radostil. človeku je okolje v otroštvu neposredno privzgojeno.

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

nikjer v naravi ne najdeš popolnega kroga in popolnoma ravne črte. vse to so naše ideje. po dekartu so vrojene, po humu induktivno spoznavne, po kantu kategorizirane, po kakšnem sholastiku pa neposredno od Boga dane. najboljši približek ravne črte je morski horizont. in nikol nimam enega velikega ravnila, da bi to preveru. :vragec: ampak tam sredi morja, ko se oziraš na vse strani in ničesah ne vidiš... imaš res občutek, da se čas ustavi. ker čas ni drugega kot zavestno spremljanje dogodkov. le-ti so pa spremembe stanja stvari (v času). krožni argument... čas definiram s časom x:Dx no, enak občutek dobiš v puščavi. zato so puščave tako rajcig. x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...