Guest VilaSonca 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 včasih bi kot miška smuknila v svoje domovanje, tiho, neopazno in se zabubila, zaščitena pred pogledi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Ne vem.Ne moreš dovoliti, da vsak vidi tvoje solze.Vidi in razume.Težko je reči kdaj se počutim varno.Težkotežkotežko. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Kakšna fajn definicija moškega in ženske: Eden je fantazija drugemu in obratno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Le kako bi bilo, če bi ob vsakem postu navedel kak cheesy komentar slavne osebe, ki me hvali, kot je to praksa na platnicah knjig? "Stunning new ideas. A refreshing vigor within the scientific community. I would bet money on every word he says."Stephen Hawking Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Ljubezen je kot šah. Vedno te zajebe kakšen konj, medtem ko osvajaš kralja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Ko se ničesar ne želi, ne razočara nič. Razočarajo [ne]realna pričakovanja, idealizirane predstave, želje [ne]realne v glavi lastni ... ) Ljubezen je kot šah.Vedno te zajebe kakšen konj, medtem ko osvajaš kralja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Sveža kost je več kot le potrdilo ljubezni.Je zagotovilo, da bo dan potekal, kot je treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 Dober dan s Soncem obsijan. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 Se bom končno znebila tistih misli, ki jih ne morem, ne smem imeti več v sebi? Se bom še kdaj vrnila? Ali bom kdaj nehala razmišljati o sebi? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 kdo si? včasih, ko izginejo besede in bi skoraj lahko videla, se ustrašim in ovijem nazaj v svetlomodre valove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 KAJ NI NAROBE? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 oprosti, zdaj vem, da nič ne vem kaj ne vem, pojma nimam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 In ja... neboš me maltretiral več sploh If you want war... prepare for peace Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 Mogoče pa bo sreča zopet na moji strani.Možno je.Vse je možno.Čeprav trenutno se nagibam k negativnemu.Nočem preveč pričakovati.Vsaj ne bom razočarana.Kriva sem si pa sama.Pa sem rekla , da ne bom več.Da je konec s tem.Zakaj sem tako šibka?Zakaj?Zmedena sem pa tudi.Malo bolj.Ehhhh.Važno, da živim, da ne vegetiram.Problemi gor ali dol.Življenje bo teklo naprej....kaj naj..sikirala se ne bom.NO WAY. JOJ.Kako jaz dramatiziram.In full si grem na živce, ko to počnem.Fak stara..dost je.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 Ne bom se stopila, nisem ledena. Ne bom se zdrobila, nisem steklena. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Ta moment = zunaj prav prijetno toplo. Podnebje pri nas zadnja leta zgleda, da v povprečju postaja toplejše. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Kamnik - okolica, je pa verjeten hladneje. Jzt mam okna, vrata na stežaj odprta ves čas. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Daš dvojno trenerko nase, dvojni puli + jopo [po potrebi]. Volnene nogavice gor na bombažne. Ma da greje. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 "All women should know how to take care of children. Most of them will have a husband some day."Franklin P. Jones :vragec: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Jaz sem to vzela kot hec, da so vsi tipi "otroc"... (ne pa o tem, kako naj bi skrbele zanj)...nisem se pa poglabljala... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 sej np, jst sm pa vzela bolj zares [/quoteDrugače se pa strinjam s tabo Jaz takega tipa ne bi dolgo gledala (če sploh). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Kako lažje bi bilo življenje, če bi se ljudje manj brigali za druge in bolj za sebe. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 sam bi brez težav živel ob morju. mislim, resnično, resnično vam povem... ob morju so najboljši placi za artikuliranje misli ter za ukvarjanje z lastnimi in vesoljnimi ter občečloveškimi zadevami. nič, nič, nič... z mirno modro neskončnostjo, južnemorsko vetrovno simfonijo, lačnimi galebi in razprostrtim nebesnim obokom. vid je človekov najpomemnejši organ. ko gleda človek v neskončne daljave so prav takšne tudi njegove misli. neskončne, nepredvidljive, večne... včasih poželjive, včasih asketske, velikokrat treznim nedoumljive in nepredstavljive. hoditi... hoditi v tej edinstveni priložnosti, si z rokami pomagati pri artikulaciji, pozabiti na neposredni okolni svet in... govoriti. govoriti na glas. lahko, da nas kdo sliši, ampak saj nas nihče ne razume. zato se gledaš in se smejiš... pristnejše komunikacije ni. razmišljam, da bi človek le lahko bilo srečno bitje saj se lahko poleg orgij žretja in pitja, avtomatskih libidalnih razuzdanosti, poslužuje še mentalno-razvratniških partijev. sam da buta... butabuta. verjetno pa vsa ta doživljanja z vsakodnevno navado počasi zgubijo svoj pristen dušni vtis in je vseeno bolje obiskati takšne kraje na vsake toliko kvatrou. po duši sem vseeno hribuc, moje misli bi ob stalni neskončni širjavi kmalu postale malone prazne in bi se vrtel v krogu. pogrešal bi strmine in prepade, kjer bi se lahko ganjal ter vrhove in planine kjer se radostil. človeku je okolje v otroštvu neposredno privzgojeno. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 Kar je podobno morju, ni nikoli dokončano. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 nikjer v naravi ne najdeš popolnega kroga in popolnoma ravne črte. vse to so naše ideje. po dekartu so vrojene, po humu induktivno spoznavne, po kantu kategorizirane, po kakšnem sholastiku pa neposredno od Boga dane. najboljši približek ravne črte je morski horizont. in nikol nimam enega velikega ravnila, da bi to preveru. ampak tam sredi morja, ko se oziraš na vse strani in ničesah ne vidiš... imaš res občutek, da se čas ustavi. ker čas ni drugega kot zavestno spremljanje dogodkov. le-ti so pa spremembe stanja stvari (v času). krožni argument... čas definiram s časom no, enak občutek dobiš v puščavi. zato so puščave tako rajcig. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.