Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

itak, da delamo sodbe nonstop. ampak če nardimo eno nesodbo na mesec je to zmaga. a nesodba ni to, da povzročaš dva pola. tertium non datur so si izmislili logiki, ker so si s tem zelo povečali instrumentarij. če ni to je pa ono. možnosti niso dve, ampak neskončne. samo pomisli kaj lahko nastane iz tega sveta in iz nas, če je pa že ta svet in mi nastal iz nič (big bang). x:Dx

en mora delat to in drugi mora delat kej druzga in brezveze je, da si drug drugemu vsiljujemo lasten svet. pol pride pa do fajta v smislu... ti men že nouš guvoru bemo boga. xDDx

si lajšamo pot k se z nesodbami spodbujamo. ne ljubit... pusti ljubiti. ne futraj... nauči loviti. itd. škodit v globalu pa itak ne morš, ker je vse skup ena igrca. ko jo bomo ubrnl bomo spet pri big bangu. ker... če bi lahka delu škodo bi mogu priznat, da obstaja hudič, s tem se pa ne morem strinjat (vič, sodba x:Dx ).

taka je moja trenutna psihična slika...

itak pa sam mal ircam x:px xcivx

xrainbowx

mal je še zgodej... ampak se že od deleč wid, da mutiš ko swina :vragec:

da skrajšam... use skp teb tut nč jasn ane? :o|o:

tertium non datur-WTF???

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

mako šou med budiste... x:)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

oblike... velikosti... polozaji... odtenki...

o b l a k o v

prov nepomembna sm proti njim... :o|o:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

dobr ti to predalčkaš...čeprav bo to ena mala pomota...nudist sem...razgaljen pred resnico x:Dx

x8Dx se spomnim tud nudo fotke x:Dx x:Dx x:Dx

bemu, zlopamtilo x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

kje pa... na moškem je (lahko) še marsikaj dosti bolj butastega x;)x

itaq.

npr. to, da prenaša tko popolno babo, kt ene ženske zase misljo da so.(lahko) x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

mhm...pa pod njim tud...sploh če je blond x:Dx

x8Dx no zarad mene tipu ni treba , da je blond, raje ga pa mam ob sebi

čeprav moja generacija je zdaj srečna , če tip sploh še ma lase :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x8Dx no zarad mene tipu ni treba , da je blond, raje ga pa mam ob sebi

čeprav moja generacija je zdaj srečna , če tip sploh še ma lase :o|o:

še najboljše če ga imaš za sabo...se ti ne bi bilo treba tolko z njegovo blond čupico ukvarjat...ampak bolj s tem...kak se on s tabo ukvarja x:Dx

naah...95% blondink je itak umetnih x:Dx

jps...pristne blondinke so izumirajoča vrsta x:Dx

še najboljše če ga imaš za sabo...se ti ne bi bilo treba tolko z njegovo blond čupico ukvarjat...ampak bolj s tem...kak se on s tabo ukvarja x:Dx

x8Dx se ne strinjam cenjeni kolega, če že imam izbiro, pol sem raje zgoraj x:Dx x:Dx x:Dx

Don' worry about the people in your past.

There's a reason they didn't make it to your future.

Svojemu učitelju sem dolžen vse,

nikoli mi ni ničesar jasno razložil.

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!

• 2 weeks later...

when i get sad...

i stop being sad...

and be awesome again...

true story

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

dva vodnjaka... oddaljena en od drugega... nekje na robovih vrha zemlje... sta se spojila eden v drugega... v bolecinah... ki jih nihce ne vidi... in se v globinah pretakata eden v drugega... da sta si blizje... ceprav na vrhu... kjer je luc sonca najmocnejsa in odseva najmocnejse sence...

Guest VilaSonca

ni ................................................................................

................................................................................

.

................................................................................ me

ni ................................................................................

................................................................................

.

................................................................................ me

x:Dx x:Dx x:Dx

to more bit dobr filing...

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest VilaSonca
don't care about the world anyway ................... only strangers everywhere ... no warm embrace.

Die wahre Natur des Menschens veraendert sich niemals.

xrainbowx

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...
Guest VilaSonca

zaskrbljenost zavira.

strah zavira.

veselje daje moč za delovanje.

samokritika ubija ustvarjalnost.

spočitost in sproščenost krepita koncentracijo.

kjer je volja, je moč in uspeh.

Guest VilaSonca

temne misli zapeljujejo,

ponujajo udobje,

vlečejo nazaj,

a težek udarec

jih zavrne

in zmelje v prah,

nesnaga izginila

se razpršila,

ne bo me zavajala,

to nisem jaz!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...