janko 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 itak, da delamo sodbe nonstop. ampak če nardimo eno nesodbo na mesec je to zmaga. a nesodba ni to, da povzročaš dva pola. tertium non datur so si izmislili logiki, ker so si s tem zelo povečali instrumentarij. če ni to je pa ono. možnosti niso dve, ampak neskončne. samo pomisli kaj lahko nastane iz tega sveta in iz nas, če je pa že ta svet in mi nastal iz nič (big bang). en mora delat to in drugi mora delat kej druzga in brezveze je, da si drug drugemu vsiljujemo lasten svet. pol pride pa do fajta v smislu... ti men že nouš guvoru bemo boga. si lajšamo pot k se z nesodbami spodbujamo. ne ljubit... pusti ljubiti. ne futraj... nauči loviti. itd. škodit v globalu pa itak ne morš, ker je vse skup ena igrca. ko jo bomo ubrnl bomo spet pri big bangu. ker... če bi lahka delu škodo bi mogu priznat, da obstaja hudič, s tem se pa ne morem strinjat (vič, sodba ). taka je moja trenutna psihična slika... itak pa sam mal ircam mal je še zgodej... ampak se že od deleč wid, da mutiš ko swina da skrajšam... use skp teb tut nč jasn ane? tertium non datur-WTF??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2009 Prijavi Deli 15. april 2009 za vsem je praznina...kjer se vse začenja...in tam še smrti ni prizanešeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2009 Prijavi Deli 17. april 2009 mako šou med budiste... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. april 2009 Prijavi Deli 21. april 2009 oblike... velikosti... polozaji... odtenki... o b l a k o vprov nepomembna sm proti njim... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. april 2009 Prijavi Deli 21. april 2009 mako šou med budiste... dobr ti to predalčkaš...čeprav bo to ena mala pomota...nudist sem...razgaljen pred resnico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2009 Prijavi Deli 21. april 2009 dobr ti to predalčkaš...čeprav bo to ena mala pomota...nudist sem...razgaljen pred resnico se spomnim tud nudo fotke bemu, zlopamtilo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. april 2009 Prijavi Deli 21. april 2009 babe kaj si res ne morete kaj pametnejšega zapomnit....kot najbolj butaste stvari na vsakem moškem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 21. april 2009 Prijavi Deli 21. april 2009 osel gre dvakrat na led ...Zato je osel; če bi šel stokrat, bi se naučil drsat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 kje pa... na moškem je (lahko) še marsikaj dosti bolj butastega itaq.npr. to, da prenaša tko popolno babo, kt ene ženske zase misljo da so.(lahko) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 kje pa... na moškem je (lahko) še marsikaj dosti bolj butastega mhm...pa pod njim tud...sploh če je blond Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 mhm...pa pod njim tud...sploh če je blond no zarad mene tipu ni treba , da je blond, raje ga pa mam ob sebi čeprav moja generacija je zdaj srečna , če tip sploh še ma lase Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 no zarad mene tipu ni treba , da je blond, raje ga pa mam ob sebi čeprav moja generacija je zdaj srečna , če tip sploh še ma lase še najboljše če ga imaš za sabo...se ti ne bi bilo treba tolko z njegovo blond čupico ukvarjat...ampak bolj s tem...kak se on s tabo ukvarja naah...95% blondink je itak umetnih jps...pristne blondinke so izumirajoča vrsta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 še najboljše če ga imaš za sabo...se ti ne bi bilo treba tolko z njegovo blond čupico ukvarjat...ampak bolj s tem...kak se on s tabo ukvarja se ne strinjam cenjeni kolega, če že imam izbiro, pol sem raje zgoraj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oceans 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 Don' worry about the people in your past. There's a reason they didn't make it to your future. Svojemu učitelju sem dolžen vse, nikoli mi ni ničesar jasno razložil. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. maj 2009 Prijavi Deli 6. maj 2009 when i get sad... i stop being sad... and be awesome again... true story Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 dva vodnjaka... oddaljena en od drugega... nekje na robovih vrha zemlje... sta se spojila eden v drugega... v bolecinah... ki jih nihce ne vidi... in se v globinah pretakata eden v drugega... da sta si blizje... ceprav na vrhu... kjer je luc sonca najmocnejsa in odseva najmocnejse sence... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 ni ................................................................................................................................................................................................................................................. me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 ni ................................................................................................................................................................................................................................................. me x:Dx to more bit dobr filing... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 don't care about the world anyway ................... only strangers everywhere ... no warm embrace. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 prepustim se nama, pleševa naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lejči 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Radostno dajem življenje in življenje mi ljubeče vrača (L. Hay) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 Die wahre Natur des Menschens veraendert sich niemals. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. maj 2009 Prijavi Deli 24. maj 2009 zaskrbljenost zavira.strah zavira. veselje daje moč za delovanje.samokritika ubija ustvarjalnost.spočitost in sproščenost krepita koncentracijo. kjer je volja, je moč in uspeh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 temne misli zapeljujejo,ponujajo udobje,vlečejo nazaj,a težek udarecjih zavrnein zmelje v prah,nesnaga izginilase razpršila,ne bo me zavajala,to nisem jaz! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 oklevam.nič zato.to počnem že celih 356 dni. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.