Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Kaj je res samo še žensko telo tisto na kar trzam... mislim, čist sem adijo... žesnke pa piri... to ni dobr xrolleyesx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Ja, prav tisto...

Upam... x:Ix

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Kaj je res samo še žensko telo tisto na kar trzam... mislim, čist sem adijo... žesnke pa piri... to ni dobr xrolleyesx

xrolleyesx đizus, kdaj pa , če ne zdaj.....

pr petdesetih tud če boš hotu pit pa babe jagat...nau šlo...želodec nau zdržal

...da čujem pjetla, barem mjesečno jedared xsingx

xflirtx x:Dx x;)x

Jutr bo boljše. x;)x :palec:

x:Dx maybe yes or maybe no....kesera sera, what ever will be, will :madpro:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ali veste, zakaj

je voda mokra,

tema črna

led pa mrzel

in zakaj sem jaz zaljubljen?

Ne veste?

Jaz tudi ne-

kajti to je AKSIOM.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

wau svobodna izbira, ke ne de x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

saturnovi ljudje so cinični, nespoštljivi,večni dvomljivci, nedružabni,veliko časa preživijo za knjigo,pri srcu jim je kemija, pogosto zelo uspešni v okultističnih vedah, nadvse previdni, z njimi je težko shajati, ker vedno vidijo le temno plat stvari in so bojazljivi ter živčni, so skopušni, zlobni in zagrenjeni x:o)x

človek z dolgimi prsti se vedno spušča v podrobnosti, toda pogosto dovoli, da mu velike spolzijo mimo neopažene, je vedno sumničav in hitro užaljen, vvseh pogledih je zelo previden, tenkočuten in skrbi , da je njegova zunanjost zmerom brezhibna x:o)x

vedno je garač v senci x:o)x

Ali veste, zakaj

je voda mokra,

tema črna

led pa mrzel

in zakaj sem jaz zaljubljen?

Ne veste?

Jaz tudi ne-

kajti to je AKSIOM.

x;)x :palec:

Jst mam dolge prste... fak... xrolleyesx

x:Dx

Fernando Pessoa

x:Dx si pa našla ta prava dva špil ferderberja x;)x

mislim da sva oba tok težka, da sva oba naenkrat čist preveč x:o)x

V danem trenutku je Nimbus optimalna izbira x8Dx x:px xsuperx

Po enem letu od razhoda , je kolegica povedala, da se ji kaj lepšega v življenju sploh ni moglo zgodit.

Pekel je dala skoz. In preživela. Sam da je med razhajanjem popolnoma izgubila stik z najstniškim sinom, zajebal prvi letnik in se izgubil v vesolju.

Zdaj je v svojem stanovanju in otrok se je vrnil, z bivšim možem pa celo čist spodobno komunicirata , kar prej leta nista. Zdravje se ji je za 100 % izboljšalo , prešle vse alergije in ostala jajca, ženska cveti.

Tam nekje si napisala, ali je kje kdo , ki bi tebe zadovoljil....

v misli trenutka te vprašam

Ali je kje kdo, ki ga ti lahko zadovoljiš in osrečiš?

Moj namig: Začni pri sebi x:Xx xsuperx :flower:

Svojo lastno srečo , dajat v roke drugim je loto xrolleyesx x;)x

...ena zlobna.....pravijo, da ženska zacveti, ko se loči...al pa ko ji mož umre..... :inocent: :vragec: x;)x

lia......carica......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...ena zlobna.....pravijo, da ženska zacveti, ko se loči...al pa ko ji mož umre..... :inocent: :vragec: x;)x

Se sprašujem, če je res zlobna ... al kr realna. :inocent:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

no sej...ne morem kr tako počez govort.....k so ziher tud odnosi, kjer so stvari ok......ne bi blo fer do takih.......

...zame velja..... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Imaš prav :palec: vesela zate ...

Saj ponavadi je itak povezano z odnosom do sebe ... ko se ločiš pa ponavadi pogledaš vase in v svoje želje ... po mojem zato izrek velikokrat drži.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pismu, šele 2015 mam sade sati :o|o: ... pol je tole vse burek :xx!:

Nimbus, Lia... pridita v soboto k men na ločitveno - selitveni žur x;)x x:px x:Dx

Uff, hvala za povabilo... fajn ga zažurite... sem te dni koma... delam , jem, spim... delam, jem, spim,... delam, pijem x:Dx , jem, spim... itd. bla bla bla

tja do amena

x;)x

x:Dx si pa našla ta prava dva špil ferderberja x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

sam, ko se pa dobijo sami taki obscenci skupaj... pol pa ruka, ruka

ma ja, bi mel slabo vest, če bi jaz ustvarjal ta svet... tko pa prepuščam te stvari onemu tam zgoraj

x;)x

Fernando Pessoa

Uff, hvala za povabilo... fajn ga zažurite... sem te dni koma... delam , jem, spim... delam, jem, spim,... delam, pijem x:Dx , jem, spim... itd. bla bla bla

tja do amena

x;)x

sam, ko se pa dobijo sami taki obscenci skupaj... pol pa ruka, ruka

ma ja, bi mel slabo vest, če bi jaz ustvarjal ta svet... tko pa prepuščam te stvari onemu tam zgoraj

x;)x

KWA ČE RAVNOKAR SANJAŠ?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...