baila 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Preprosto - uživam v tem trenutku! Upam, da tudi vi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 račun za mobitel.dns ideja.predlagaj spremembo imena podjetja. kraditel.in vaši so čisti računi. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Zberi pogum in ne boj se zavrnitve Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Ne razmišljaj preveč o prihodnosti. Bodi tu in sedaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Živeti zadovoljno z majhnimi stvarmi pomeni: raje iskati eleganco kot razkošjein raje pretanjenost kot modnost; biti časten, ne ugleden,in premožen, ne bogat;pridno študirati, misliti po tihem, prijazno govoriti, iskreno delati; z odprtim srcem poslušati zvezde in ptice, dojenčke in modrece;vedro delati, se pogumno lotevati vsega. W. E. Channing Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Predati se trenutku - pomeni živeti Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Osel gre enkrat na led, oslica pa večkrat Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 S fanatičnimi idejami se muči druge ljudi, z zdravim razumom pa samega sebe. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 film al sprehod?postelja ali zrak? sedela/ležala/brala sem danes že dost. preden me prime spanec, še traja. sedlo bi se malo zadimit, samo NI NI zdaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilacvetka 8. julij 2009 Prijavi Deli 8. julij 2009 Trenutek je večnost in večnost je trenutek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. julij 2009 Prijavi Deli 8. julij 2009 my speakers are crying...somebody hate me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. julij 2009 Prijavi Deli 15. julij 2009 Živeti zadovoljno z majhnimi stvarmi pomeni: raje iskati eleganco kot razkošjein raje pretanjenost kot modnost; biti časten, ne ugleden,in premožen, ne bogat;pridno študirati, misliti po tihem, prijazno govoriti, iskreno delati; z odprtim srcem poslušati zvezde in ptice, dojenčke in modrece;vedro delati, se pogumno lotevati vsega.W. E. Channing nikoli ti nisem povedala kaj so mi pomenile tvoje zapisane misli....kadar mi je bilo najhuje si me razvedril. kadar je bolelo si me zamotil ,da je pozornost pobegnila od bolečine, kadar sem obtičala v slepi ulici, si me obrnil nazaj na krožno križišče in kadar sem mislila, da je konec si mi blago razložil, da sem šele na sredini poti rada te imam tebe in tebe in tebe žalost brez pričakovanj in brez izhoda sreča brez razloga in brez povoda Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 švohotnost namenov...še za puši kurac ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. julij 2009 Prijavi Deli 22. julij 2009 Od namenov ni orgazmov.. od dihanja pa so lahko....namenskega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2009 Prijavi Deli 22. julij 2009 nikoli ti nisem povedala kaj so mi pomenile tvoje zapisane misli....kadar mi je bilo najhuje si me razvedril. kadar je bolelo si me zamotil ,da je pozornost pobegnila od bolečine, kadar sem obtičala v slepi ulici, si me obrnil nazaj na krožno križišče in kadar sem mislila, da je konec si mi blago razložil, da sem šele na sredini poti rada te imam tebe in tebe in tebe žalost brez pričakovanj in brez izhoda sreča brez razloga in brez povoda Čuj stara, sn pol ure tuhtal kaj, pol sn te že hoto na pir povabt ........ pol pa sn se spomno da so vabila tebe na pir tko vedno neuslišana........pa da si me po pomoti citirala Sam misel pa je odlična. Mi je res ljuba. Tota od Channinga. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Če vtipkaš moj nick v google, sem na 8. mestu. Pred mano sta Antoninus Pius pa Marcus Aurelius Antoninus, prehitim pa Sv. Antoninusa iz Firenc. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 vpras mene ker sem ..... ... free@lunin.net Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 free pride na vrsto najbrž čez kak milijon vpisov Za strelko bom pa kar sam pogledal....nepričakovano na prvem mestu...kot mačka režalka. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 brezveznost...ti da vezo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 kaj imajo skupnega otroci in ptiči? vsi poserjejo hišo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2009 Prijavi Deli 15. avgust 2009 words are useless, especially sentences....they don't stand for anything...how could they explain how I feel........ :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. avgust 2009 Prijavi Deli 19. avgust 2009 antoninus, tega pa ziher nisi vedu... stric od alberta schweizerja, teologa, filozofa, zdravnika, misijonarja in velikega duha 20. st. je bil star fotr od J.P. sartra. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. september 2009 Prijavi Deli 7. september 2009 samo nebo ve, kaj je prav ali narobe. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 kaj je politika ko se obama pripravlja na invazijo na afrganistan (pa še kam drugam), mu podelijo nobelovo nagrado. to je tko ko častni doktorati,...z njimi si še riti ne moreš obrisat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina_Krneki 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 berem, slišim, občutim... misli vseh so polne... le v meni ničesar ni... kaj pa ta neznosna bolečina praznine? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.