nimbus 17. november 2009 Prijavi Deli 17. november 2009 človekov način eksistiranja je umiranje...in to je veselo oznanilo. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 17. november 2009 Prijavi Deli 17. november 2009 What You Can LOSE, You Can LOOSE Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. november 2009 Prijavi Deli 17. november 2009 mhm Smrt je dokaz, da je življenje škodljivo. da, da... MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE OPOZARJA, DA JE ŽIVLJENJE ŠKODLJIVO. PRI NEPOSREDNI IN BREZKOMPROMISNI UPORABI LAHKO POVZROČI MOČNE HALUCINACIJE, V SKRAJNEM PRIMERU PREVZEM IDENTITETE IN IGRO VLOG. O TVEGANJU SE NE MORETE POSVETOVATI Z ZDRAVNIKOM, KER ZDRAVNIKOV NI. VSE OSTALO JE FIKCIJA. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 zadnic sm gledu en film, v katerem je ena omenila macko rezalko pozabu naslov jst sm pa kar edina iskanje tvojega nicka na googlune razumem ...kaj se tukaj greste ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 nope. zakaj ze? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čipka007 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Ničesar ne imej za dokončano, dokler ostane še kaj za postoriti! (avtorja sem pa pozabila ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 mogoce je bla kaksna čipkarka Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 20. november 2009 Prijavi Deli 20. november 2009 Nimam miru. Zafeclana - Sine qua non. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. januar 2010 Prijavi Deli 25. januar 2010 zakaj je danes tak čuden dan... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Vsaki dan je čuden, le da mi tega ne zaznavamo,ubadamo se z drugimi stvarmi,nam bolj pomembnimi,ko pa naš um nič ne privleče, pritegne,vidimo da nekaj manjka, posledično je to.. čuden dan.... Napravimo si ga čimlepšega, to zmoremo, vemo in hočemo tigrota Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perezija 8. marec 2010 Prijavi Deli 8. marec 2010 (popravljeno) "Boj za enakost ... predpostavlja sprejemanje danih meril in prilagajanje njihovim pričakovanjem ter zahtevam. Boj za avtonomijo pa predpostavlja pravico, da takšna merila zavrnemo in ustvarimo nova," pravi avstralska filozofinja Elizabeth Grosz http://24ur.com/novice/slovenija/za-kaj-se...ara-zetkin.html Popravljeno 8. marec 2010 -> parezija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackOrchid 1. avgust 2010 Prijavi Deli 1. avgust 2010 moja trenutna misel: usoda že ve kaj dela.. (: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 We ignore the ones who adore us, adore the ones that ignore us, love the ones who hurt us and hurt the ones who love us..Me je tole spomnil na eno pesmico, ki gre nekako takole: By the rule man is fool:wanting hot when it's cool,wanting cool when it's hot,wanting that which is not. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 že neki časa tuhtam. a bi? al ne bi? imam malo morje razlogov (morda bolj izgovorov) za ne... in enega samega za ja. ahhhhhh.... tu bi .... or not tu bi... give me a sign.Ma kaj?! Sej se točno vidi, da si za "ja". ... ne me brat!Samo ircarim malo pa itak nič ne vem za kaj gre Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 Ma kaj?! Sej se točno vidi, da si za "ja". ... ne me brat!Samo ircarim malo pa itak nič ne vem za kaj gre ops pri ircanju se vedno točno ve, zakaj se gre. torej: mačka k je učas škorpjon, učas pajk... uglavnem skos ena golazen ... odgowor je seweda velik jasen JA Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 No vidiš - jaja. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 ku se je razhudila itak. da sm za ja. ampak to bi pomenilo izstopiti iz cone ugodja v neznano. in čeprav se to lahko še tako dobro konča, je strashljivo. sej, tud mene raj ne brat ...every night and every mornsome to misery are born,every morn and every nightsome are born to sweet delight... bemu, še jankotu je jasno hvala za pozornost ... lahko pa tako vzameš, bo pa zato vsaj (še) nekaj novega pa zanimivega ...a neee!! še ena bujš beseda!Adrenalinsko! ... se rajš umaknem, da ne bom slučajno zakrila (morebitnih) jankotovih modrosti ...še kar me ne brat Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 največja modost je znat bit tih. jest to dobr vem in znam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 ampak po swoje pa ni fer swoje kwalitete in modrosti skriwat in narod prikrajšat zanje 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 ampak po swoje pa ni fer swoje kwalitete in modrosti skriwat in narod prikrajšat zanje x:Dx ... in ravnotako ne za veselje! ... Ne more bit člowk tok sam za svojo rit, no! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 ... Ne more bit člowk tok sam za svojo rit, no! aha. pazi, da te ne primem za besedo rit 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. avgust 2010 Prijavi Deli 18. avgust 2010 aha. pazi, da te ne primem za besedo rit ...jst pa moja rit greva v glavnem spat. ... in potem sanja svinja kukuruz. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. avgust 2010 Prijavi Deli 20. avgust 2010 delavci iz preventa že ne vem koliko časa niso dobil plače. socijalno dobijo šele naslednji miesec. no, so pa nekaj dobili takoj. danes se jih je 200 udeležilo motivacijskega seminarja. že tuhtam, da bi s.p. odpru, ker to bo po mojem kar biznis. naslednji, ki bodo potrebovali motivacijo namesto plač bodo...zdravniki. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 ne zanimaš me več.... ti pa tudi vedno manj. če ne pokažeš niti najmanjšega interesa... ne da se mi več čakat. bolš da ne.očitno nobenga nimaš rada Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.