nimbus 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Hočem mal novice prebrat in naletim na 24kur pika kom na mega novico, da ima atomična špela nov avto Mislem, zdej k pa to vem, sm pa buga za jacja zagrabu Je bla pa taista špelca ful luštna, ko jo je hribar v svojem baru povprašal po heisenbergoven načelu nedoločenosti Bi ti to vidu njen "ksiht" Pa je reku en filozof, da nas bo lepota odrešla Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 biti ali ne biti....to je vprašanje.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 biti ali ne biti....to je vprašanje.... Po moje je to edina zadeva, ki ni vprašljiva. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 biti ali ne biti....to je vprašanje.... ...prej bi rekel "problem" kot vprašanje ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Emil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 danes cvetijo trobentice, teloh , narcise poganjajo pa sadno drevje...đizs pa ni sam folk na glavo, še rastline niso več to kar so bile za božič šopek trobentic Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Našla sem ljubezen, tam, kjer nisem pričakovala, da bo. Našla sem moč, tam kjer je nisem iskala. Našla sem vero, tam kjer je ni bilo. S tega potegujem nauk. Ne brani se teme, ker svetloba je skrita v njej. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Našla sem ljubezen, tam, kjer nisem pričakovala, da bo. Našla sem moč, tam kjer je nisem iskala. Našla sem vero, tam kjer je ni bilo. S tega potegujem nauk. Ne brani se teme, ker svetloba je skrita v njej. Jaz sem bila v preteklosti v veliki temi iz katere se počasi, a vztrajno prebujam v svetlobo. Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Če bi moral opisati stanje svoje duše, bi jo najbolje opisal z današnjim otožnim vremenom. Tako je lepo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 danes cvetijo trobentice, teloh , narcise poganjajo pa sadno drevje...đizs pa ni sam folk na glavo, še rastline niso več to kar so bile za božič šopek trobentic pa regrat za kosilo... v vazi pa vejica cvetočega drevja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Brzdajte svojo noro predrznost, da se izognete številnim nepotrebnim poškodbam. <varujte se predvsem pred napačnimi prijatelji in slabo družbo, oboje prinaša velike nevarnosti in težke poškodbe. Brzdajte svojo silno željo in predrznost po tveganih dejanjih, če se hočete izogniti telesnim poškodbam ali izgubi življenja Ko spoznaš celost bivanja in dojameš bolezen kot dozorevanje, ti življenje dopusti vstop v višje sfere nastajanja in minevanja igre enosti.Dr.Gerchard Fercher Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Še nikjer nisem zasledil rek "zverinica in lepotec"... poznam pa "lepotico in zver". Torej videz očitno za M ni pomemben... za dokaz je tako na hitro lahko sam Bukowski, ki je bil po nekih občih merilih lepote pravi pravcati grdobec... ampak od kje mu p*č*e, ko jih tako opeva Verjetno bo slava njegovo lepilo, po drugi strani je lahko velikokrat tudi sam denar, za kar je lahko lep zgled cepec Hrovatič. Zdejle, mi je kapnilo... a se ženske res pretežno na takšne vrline lepijo... al gre tu sam za centre moči? Ampak anyway... če je evolucija res tako naravnana, če ima res takšne kriterije odločanja, a je potem smiselno pričakovati, da bo enkrat, nekje daleč v prednamščini zavladal razum, spokojnost, mir Kako bi lahko v tem primeru zagovarjal demokracijo Vlada cepcev Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Bosa gazim skozi kri, ki mi sega do kolen. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Obrati so na max... ugotavljam, da drži... Arbeit macht Frei. Sem buljil v tisti napis gor, se transcendentiral v zgodovinsko resničnost, pa me potreplja malo nestrpno neki črnec ( jaaa, goddamn irony ) in mi reče: Can you move on, I'm trying to make a picture Sem se mu smejal, je mislil, da sem adijo ampak je bil ziher prekratek, da bi zaštekal finto... Delo pa solze... to izpere hudiča iz človeka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Nekje, nekoč je bila tema o Gibanju za pravičnost in razvoj oz. o Drnovšku in jo spljoh ne najdem, search engine dela pa s predpotopno hitrostjo, zato postam tule. Meni se zdi, da je izgubil srednjo mero in je postal prav tisto, proti čemur/komur se bori. Ne vem zakaj zgublja potrpljenje in tam v Ambrusu krili z rokami in sprašuje vaščane (pač tiste buhteljne, ki se niso še nikol vprašal kaj ploh so) ali so ljudje ali ne Mislem, on mu bo dal dve okol kepe in šel naprej drva premetavat v skladovnico, kar je čisto prav. Ampak, da tega Drnovšek ne šteka... to mi je preveč... z glavo skozi zid. Svet je takšen kot pač je in v precejšnji meri ga moramo sprejeti, če ga pa že hočeš spreminjati, ga lahko samo v pozitivni podobi (ne mislim positive attitude in ta crap) t.j. da nekaj daš, poveš, organiziraš itd. bla bla bla... ne moreš pa ambrušanov prepričat oz. prisilit naj imajo cigane za ljudi ali npr. radi... ne moreš se it pravičnosti... I mean Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Ne vem zakaj zgublja potrpljenje in tam v Ambrusu krili z rokami in sprašuje vaščane (pač tiste buhteljne, ki se niso še nikol vprašal kaj ploh so) ali so ljudje ali ne MZa in za Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 pogrešam mojčiko...in ji želim vesel božič bilo kje že je...(r.i.p.) Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Že ene dva dni mi gre po glavi stavek (ko je že ravno takšen čas): My God, my God, why have you forsaken me Pa bi kaj napisal, a sem empty Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ko bodo človeška srca kot sonce sijala na vse, takrat bosta zavladala mir in ljubezen. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Že ene dva dni mi gre po glavi stavek (ko je že ravno takšen čas): My God, my God, why have you forsaken me Pa bi kaj napisal, a sem empty Ni te zapustil...zato, ker si Bog TI! Razumeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Naredi si čudovit dan Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ni te zapustil...zato, ker si Bog TI! Razumeš? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 O, poba. Kej boljše danes? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 nikar ne poslušat heretikov ti nisi bog Nimbus ti si samo celica v Bogu kakor je zdrava celica, tako je zdrav ves organizem in kozmos...v ravnotežju Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ahmmmm, ma par pirov več v riti... drugače nič novega poba & u Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.