Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

vrti se mi... xhypnox xsrcbumx xegox :P x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

"Kdor tekmuje s pošastmi, se mu lahko zgodi, da tudi sam postane pošast; saj kadar dolgo gledaš v brezno, te gleda tudi brezno."

(Nietzsche)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vem, kako se čuti tvoj obraz pod mojimi prsti, dlanmi, kako diši tvoja koža, kako je slišati tvoje dihanje ko spiš, kak je tvoj obraz ko si sproščen, izginejo tiste gube med obrvmi... kak okus imajo tvoje ustnice ko zagrizem vanje, kako je ko se prepustiš... Pogrešam...

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Vem, kako se čuti tvoj obraz pod mojimi prsti, dlanmi, kako diši tvoja koža, kako je slišati tvoje dihanje ko spiš, kak je tvoj obraz ko si sproščen, izginejo tiste gube med obrvmi... kak okus imajo tvoje ustnice ko zagrizem vanje, kako je ko se prepustiš... Pogrešam...

js pa nism, dokler nis ropotala :vragec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

:?: xnckrivx x:Dx

Ja kaj čem... če je pa res w:Iw (da ga pogrešam)

.

.

.

"Naturam frenarepotes, sed vincere numquam."

Svojo naravo lahko obvladaš, premagaš nikoli.

Latinski

Latinski izrek

let's do it, let's do it, let's do it

.

.

.

and do it, and do it. x:)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Če odstraniš eno napako, jih boš popravil sto.

(latinski pregovor)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

"Življenje je podobno olimpijskim igram: nekateri trgujejo, drugi gledajo, tretji se borijo."

(Pitagora)

Picasso

(Valkira to ne leti nate x;)x )

Polno besedičenja... verjetno zmanjka časa za dejanja, al pa ni jajc? :o|o: Ne vem, zakaj moramo vsi brat take izpade xrolleyesx

.

.

.

Concordet sremo cum vita.

Naj se govor ujema z življenjem.

Latinski

Ali še drugače - od besed k dejanjem - pa ne bo časa za kvasanje neumnosti po forumu xcivx sicer pa - leva ali desna roka ti tudi lahko pomaga pri tvojih težavah :vragec:

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Latinski izrek

You've got a way to keep me on your side

You give me cause for love that I can't hide

xrainbowx

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

Fernando Pessoa

Pred nosom imam kupe paprijev... gledam jih in mislim na tebe :2src: x:Dx

... telefon me je prebudil x:o)x

xsrcx

x:)x :palec: Valkira je pa čisto v oblakih x8Dx luštno!

Latinski izrek

hasta la victoria siempre!

che

This love is based in freedom, not expectation or need. Its wings take us higher and higher towards the universal love that experiences all as one.

velike sanje malega vesolcka

Guest Jeti
spet je pišče pametnejše od koklje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

... sem brala (Imenovali so jo dvoje src), da Aborigini to zmorejo x:o)x :o|o:

Res je. V bistvu sem se narobe izrazila, hotla sem rečt, da je jaz ne morem. x;)x

(in itak je blo mišljeno metaforično)

Sem se pa spomnila, da mi je ravno zadnjič -celo meni- 'malce' uspelo xDDx; namreč na enem obisku sem se zaljubila v en kristal (ki zanj ne vem, kateri je, lastnik ga je prinesel iz Brazilije in je oranžne barve) in sem ga potem valjala po rokah - in je dobesedno spustil vodo - 'spotil se je'. xDDx x8Dx

Da sem še vsem kazala x:o)x x:Ix kako neverjetno da je kar vodo začel oddajat (pač reakcija zaradi soli, sklepam).

a smo alkimisti al nismo! xokx x:px

Picasso

... že razumet je težko, kaj šele sprejet. x:)x

Po drugi strani pa če razumeš, lažje sprejmeš (včasih x;)x). ...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...