Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Pa frendi sem razlagala, da če bi mel ful težke glave, da bi jih moral ful pokonc držat, če bi se nagnil, da bi pogledal v smeti, bi ti jo not v smeti odneslo. :D

xsmx hehe je fajn če si tole lahko predstavljaš - vse vidim v slikah, tako - dobesedno, predstavljam, naslikam si celotno situacijo x:)x

Tko tudi knjige berem - v bistvu si jih "narišem" x;)x

.

.

.

Nekaj v temu duhu:

"Izzvati v sebi že nekoč doživljeno čustvo in nato s kretnjami, linijami, barvami, podobami, izraženimi z besedami, predati to čustvo tako, da tudi drugi doživijo isto čustvo, to je stvar umetnosti."

Tolstoj

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

:palec:

xsmx hehe je fajn če si tole lahko predstavljaš - vse vidim v slikah, tako - dobesedno, predstavljam, naslikam si celotno situacijo x:)x

hehe, x:Dx x;)x

Ja, tud js sm vizualc, s knjigami pa tud podobno - pol si včas čist *razočaran*, k si mel čist druge podobe v glavi...

"Življenje, to niso dnevi, ki so minili, temveč dnevi, ki smo si jih zapomnili."

(Pavlenko)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

naslednja revolucija se bo dogajala na zavestni ravni

.

.

.

v glavah ljudi. x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

"Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi."

(Coelho)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa nadaljevanje tega pa je: Kam pa pridemo brez domišljijahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif

saj. to ni nadaljevanje, pač pa prevod. xDDx

(ampak sem citirala iz reklame, k se mi je zdelo bolj spontano kot pa pravilno slovensko x:)x)

Picasso

now I'm ready to close my eyes,

now I'm ready to close my mind,

now I'm ready to feel your hands

and lose my heart on a burning sand,

now I wanna be your dog.

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

"Če si se napotil proti cilju in se med potjo začel ustavljati, da bi kamenjal vsakega psa, ki laja nate, ne boš do cilja nikdar dospel."

(Dostojevski)

Picasso

AAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

tuliti,

ooo tuliti.

naj odmevajo zategli volčji

glasovi v prazni noči.

renčati,

ooo renčati.

naj ostro nabriti čekani zagrizejo

v mlado, s krvjo prepojeno toplo meso.

Woof-Woof

now I wanna feel the pain,

now I wanna be your dog.

xrainbowx

Fernando Pessoa

sam res

.

.

.

razgnal me bo. x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

neki se dogaja. a bo zemljo raznesl al pa mene. ah, ne. js se bom še naprej delu, ko da je vse v redu.

.

.

.

sam zdele grem pa tulit. majke mi. x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

dej lej nooo... kaj pa če se jutr raj ne vidva x:Dx x:Dx x:Dx

----------------

Norost je le znak, da se dogajajo spremembe. Prepusti se toku, drugače znoriš! xsrcx

si že brusim zobe x:px

čak, zdej morm seminar nardit no :vragec:

bla, bla, bla

kao... x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

lej znor, men boš kul tut če te bom po žlici futrala x:px x:Dx

mogoče pa fašem sifilis

in se mi strga ko nietzscheju

pustim dolge brke in

.

.

.

postanem trendsetter. x:Dx

xrainbowx

Khm khm mal si pozen. Polno Luno si že zamudil x:px Počakaj naslednjih skoraj 26 dni.

A se mogoče greš kake une scene iz Twilight? x:Dx x:Dx

ej, zdej pa res grem

.

.

.

v objem noči.

uhuhuhuhu...

xrainbowx

ma, zdele sem se spomnu. meso sm jedu po dveh tednih. in zdej me je zadel. pi*da.

.

.

.

močna roba tole. x:Dx

gggrrrrrrrrrrr :vragec:

x:px

xrainbowx

Fernando Pessoa

Včasih se tudi to zgodi ja. Večinoma si želimo vedeti več in še več, potem pa enkrat vemo preveč. Odvzeti se ne da.

Drži se xcrossfingx

Thank u.

Ehh. :V:

Pa saj je trapasto po eni strani.

Ampak dopovedat si to :vragec: xrolleyesx

Sanje pa tud take, da se človek še bolj na podnu počuti ...

Ma ja. Če je to tisto najhujše,

se mam menda prekleto dobro x:Dx

Sej bo, ja!

... Say what you mean

And mean what you say ...

"Da, tako sem rekel, bratje: ni je v soncu, ni je v vetru, ni v valovih je nemirnih, v krepkih dušah je usoda."

Oton Župančič

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...