Vilinčica 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 Kiro zavrto pi*do moti orgazem?? Hehe ti bom dala + za zbalansirat 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 misel na biti in ali je prav ,da tisto kar ti sprva ne gre,kar obiti ,misel ,da tolk premlevam o civilizacijah ,ki so ,so bile in bodo,ki jih ne morem razložiti...,verjeti v to ,da le nismo tolk zabiti,da bi sledili pohlepni eliti in se ne sekirati ,ker smo pokopani pod krediti ? pol pa kakšna nonca reče:"ja nč zato,če nis'pr koriti in hvala bogu , meni in vesolju in nevemkomu še ,da res nisem...,da ne mislim za dnar krvi preliti, nobenmu lizat okrog riti,še manj pa komu jebanja dovoliti... samo še ljubezni na dan dovoliti da vidmo kolk smo v resnici čustveno razviti p.s. ta je skor za zarepat bla zdej 2 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 "Skromnost je struga, po kateri mogočne vode božanske moči in milosti tečejo v odprta srca."(neznani avtor) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. marec 2011 Prijavi Deli 10. marec 2011 ...pictures in the dark that live in the light... 2 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. marec 2011 Prijavi Deli 11. marec 2011 "Tempora mutantur et nos mutamur in illis." Časi se spreminjajo in mi z njimi. Latinski 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2011 Prijavi Deli 12. marec 2011 kdor je wanted, je pač wanted, nimaš kej. ... a veš da sem pa jaz mislila, da to pomen ('ogled profila') kolikokrat sem si JAZ ogledala profil(e). Kao da to kaže, kolk firbcam okol. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2011 Prijavi Deli 12. marec 2011 "Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni."(Mati Tereza) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2011 Prijavi Deli 13. marec 2011 "Nihče ni tako star, da bi ne mogel živeti še eno leto, in nihče tako mlad, da bi ne mogel umreti prav danes."(španski pregovor) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 13. marec 2011 Prijavi Deli 13. marec 2011 Moja vrednost ni odvisna od oblike mojega telesa. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. marec 2011 Prijavi Deli 14. marec 2011 Ko se tista čudovita raznovrstnost opojne spoznave skrči na pojmovno vednost, postanejo tudi stvari same in predvsem ljudje le sredstvo za dosego svojih delnih ciljev. Temu rečemo preživljanje in je nasprotno življenju. Življenje namreč časti življenje ne glede na prazen žep in raztrgane gate, njegova širokogrudnost se kaže v molčečem dojemanju in neskončnem motrenju. Besede tu preprosto ne zadostujejo, z njimi ničesar ne posredujemo, po njih niti ne obstajamo. Na začetku je sicer bila Beseda, vendar ta beseda je bila Logos, ki je hrbtna stran Kozmosa. Brez njiju je tudi na prvo žogo najumnejše dejanje, kot je recimo plačevanje položnic, še kako nesmiselno. Veselimo se radosti sonca in stopamo, kot Zaratustra, vsak dan lahkotnejše in ne-umnejše. Tako kot Pek zavije resnico sladkosti v pekovsko testo, jo zavije sofist v besede in drago proda na mednarodnem trgu neumnih ciljev. F NI m krat a. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2011 Prijavi Deli 14. marec 2011 hmnja... jst sm bila samo malo sarkastična verjamem oz. se mi je zdelo. No jaz pa nisem bila. Se strinjam z Mystico. marsa največji firbec tle aja pa happy b-day (nobenih let na osrednji strani )Itak. Šnofator težkega kalibra. Thanx! (jp, no sej se ni za bat, da se ne bi vedlo - ampak v uč pa res ne tolčejo cifre... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2011 Prijavi Deli 14. marec 2011 "Nihče ni srečnejši od tistega, ki ne potrebuje sreče, da bi bil srečen."(K. Denscher) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. marec 2011 Prijavi Deli 14. marec 2011 Tvoj nasmeh me spravlja v smeh 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. marec 2011 Prijavi Deli 16. marec 2011 ma jebeš cunami in jedrsko katastrofo našo mystico zobek boli 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2011 Prijavi Deli 18. marec 2011 "Osrečuj druge; vsem ne moreš ustreči, tistim, ki ti prekrižajo pot, pa lahko daruješ prijaznost in ljubezen."(neznani avtor) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jaglac_zuti 18. marec 2011 Prijavi Deli 18. marec 2011 "Moji dokazi prepričajo nevedneža, mene pa prepričajo dokazi modreca. Ne morem prepričati tistega, čigar sklepanje niha med modrostjo in neznanjem, tisti pa ne more prepričati mene" Kahlil Gibran & in Jaz 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 18. marec 2011 Prijavi Deli 18. marec 2011 lep tale tazadnhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, I like ithttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpghttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jaglac_zuti 18. marec 2011 Prijavi Deli 18. marec 2011 lep tale tazadnhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, I like ithttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpghttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2011 Prijavi Deli 19. marec 2011 En mora bit tud tak kot jaz in sem potem pač kar že jaz. Še najboljš. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jaglac_zuti 20. marec 2011 Prijavi Deli 20. marec 2011 Ego ne želi umrijeti i štiti se izmišljajući negativne oblike..neje sem prebrala ne vem gdo je prvi objavil 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. marec 2011 Prijavi Deli 20. marec 2011 metafizika temelji na pozabi ontološke diference. zato je tudi ontološki dokaz o bivanju božjem, neveljaven. vsak ima pa svojega bugeca nad sabo...itak. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. marec 2011 Prijavi Deli 20. marec 2011 fiziocentrizem antropocentrizem teocentrizem teogonija teologija kozmogonija paruzija ontologija metafizika numinozno teozofija henologija blasfemija sveto majestetično nihilizem ... pojmi ne morejo nikoli zapolniti bistva če pa rečem WOOF-WOOF je pa jasno vsem do tokia za kaj se gre Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. marec 2011 Prijavi Deli 20. marec 2011 ... sam to pa ni res... že neki cajta se sprašujem in mam kr neki asociacij v zvezi s tem "medmetom" v mislih... kera je zdej prava veš, veš,...takrat ko šprica vse naokol. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jaglac_zuti 20. marec 2011 Prijavi Deli 20. marec 2011 'Ti možeš imati želje, ali želje ne bi trebale imati tebe.To je kao da konj ima tebe pod kontrolom, a ne ti konja.'- Sri Sri Ravi Shankar 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. marec 2011 Prijavi Deli 20. marec 2011 AAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.