luka4u 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Hudooo: Video - Nina Osenar v akciji! http://www.ona-on.net/media/images/nina-osenar/nina-osenar.JPG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 tale bejbika je meni tako hot ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Mah men se pa ne zdi čist nč posebnga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 jaz se pa kar ne morem odločit ... mi je pa mama enkrat rekla, ko je nek nov kruh domov prinesla in sem ga probala in se isto nisem mogla odločit, če je ok ali ni, da sigurno ni, ker če bi bil, bi to vedla v trenutku. ma na čase je, na čase pa ni. v tem videu mi ni. v playboyju pa. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Punca gradi svojo popularnost očitno samo na fetiših s Sanjo se mažeta s čokolado, v spotu fura S/M, upam da niso naslednje na vrsti živali Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Punca gradi svojo popularnost očitno samo na fetiših s Sanjo se mažeta s čokolado, v spotu fura S/M, upam da niso naslednje na vrsti živali Jah očitno folku ne dopizdijo te scene.Men so že zdavnej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 (popravljeno) ma men je tud huda,čeprav mi od začetka ni bila,ko se je začela pojavljat na sceni,preveč je bila vulgarna pred kamerami,zdej se je pa mal porihtala,kar se komunikacije z mediji tiče,pa morm rečt,da je prav fajna...inteligentna je zadost da zna igrat,kar se pa seksipila tiče je pa ni čez njo...od slovenskih estradnic seveda...so še navadne smrtnice,ki jih poznam,pa so mi boljše...da ne užalim katere Popravljeno 27. september 2006 -> lubenica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Precej je boljših "smrtnic" po telesu, seksipilu ali pa intelektu tole je meni precej prozorno in prazno Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 men je pa ona prov glupa.... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Mah men se pa ne zdi čist nč posebnga Kaj si normalen?! Meni tudi ne. Hvala bogu, nisi normalen. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Umetno... :xx!: Dolgčas... in kot je napisal že Onix - prazno.Za ljudi brez domišljije. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 men tud ni bila všeč tukaj...so mi nekatere slovenke bolj všeč, ki pa so bolj uspešne v tujini kot pri nas...recimo martina Kajfež itd.. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 men tud ni bila všeč tukaj...so mi nekatere slovenke bolj všeč, ki pa so bolj uspešne v tujini kot pri nas...recimo martina Kajfež itd..No, ta je šele glupa Včas mi je bla ful dobra, pol je pa parkrat usta odprla...prazno, vakuum. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 No, ta je šele glupa Včas mi je bla ful dobra, pol je pa parkrat usta odprla...prazno, vakuum. Saj to je z vsemi temi misicami... Dokler imajo usta zaprta je še nekako... Pol pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Huda bejba, postavca, vse..... vsec mi je, ker je tok sproscena bejba (kot jaz nikdar nom )sam - DOLGCAS. Prazno, ekshibicionizem, brez veze, ubije erotiko takle, dobr jaz sem zenska, sam vseen - saj sem estet, no topogledno je dbest (razen face). Sem sita mal tega, k bejbe (razne shakire pa beyonce pa vse) sploh ne vejo, kok pa s cim bi she ritale pa migale pa rit nastavljale. sem ugasnila po eni tretjini. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 sem ugasnila po eni tretjini.jst tud... zelo izvirno je tole... am mogoče kaj vpliva na moje mnenje trenutno ampak občutek imam da smo ženske same razvredotile svoje telo, ptoem se pa neki pizdimo... da nas ne cenijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 meni tudi ni, ampak mi je pa hecno, kako se različno odzivamo. no, precej normalno, v bistvu. in tukaj sem se vprašala, kako to,da je nekomu totalno hot in sexy, drugemu pa dolgočasno in bedno. ni mi jasno, kaj je tisto, ki meni naredi nekoga lepega in sexy, a gre res samo za energije, ker sem ugotovila, da mi je sexy nekdo, ki je po vseh mojih merilih grd in sploh totalno izven tega, komur bi moja glava rekla, da je ok. absurd totalen . Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Nina je kul, ker se zna nastimat, prodat, ni je strah, zna bit samozavestna skratka je idealna za sport s katerim se ukvarja in je ravno zato se vedno na sceni, medtem ko bi s kakim drugim znacajem ze davno tonila v pozabo -> svaka ji cast edino ob njenem smehu ponavadi dobim krce, ampak to je pa itak moj probelem, pa IMHO prevec govori P.S; enkrat sem na na 2m vidu v koloseju, ko se je neka njena prijatlejica z mojo zgovarjala in sem si mislu -> hmm kvaj pa to za ena picura ->pol mi pa cez 15 min frednica pove ' to je Nina Osenar' -> lol Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 ...edino ob njenem smehu ponavadi dobim krce, ampak to je pa itak moj probelem, ... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Sem gledal cel spot... mi je ful huda... muska Ostalo tko, tko... smo že mal razvajen, saj nam že iz vsakega plakata tiščijo ženska prsa pod nos Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Umetno... :xx!: Dolgčas... in kot je napisal že Onix - prazno.Za ljudi brez domišljije. se popolnoma strinjam Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Sanja in Nina http://www3.shrani.si/files/sanjanin965990.jpg Pirih in Sandi http://www3.shrani.si/files/borojevi965994.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Men je lušna, postavna.Se mi zdi, da je ena redkih, ki bo res čisto izkoristila te svoje nazive. Že zaradi tega je fajn.So pa lepše...čeprav med misicami jih ne najdem. MISS je zame najbolj bedno tekmovanje sploh. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Je pa zanimivo da mi je npr. Angelina všeč povsod, kakorkoli in..Sem zarad tega čuden ? Čuden si, pa ne samo zarad tega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.