Skoči na vsebino

NASMEJMO SE!

strelka

Recommended Posts

Smeh je pol zdravja, to vemo. Fino bi bilo, da bi tu pisali kdaj smo se nasmejali od srca, ob katerih priložnostih se smejemo, kaj nas spravi v smeh.

Vem, da potem, ko opisujemo situacije ni več tako smešno kot je bilo takrat, pa vendar bomo verjetno le izvabili kak nasmeh tudi pri drugih. Ko pa bomo podoživljali svoje trenutke smeha, se bomo pri sebi spet nasmejali - mislim, da je vredno. Poskusimo!

strelka
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 155
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Enkrat sva šli s kolegico skupaj iz službe, še po enih opravkih, z avtom. Ona je imela en kup prtljage, torbico, vrečke pa še kanglico (mislim, da od marmelade), v kateri so bili ostanki hrane - za psa. Predno je vse naložila v avto, nekaj v prtljažnik, nekaj na sedež, je kar trajalo. Pa sva se odpeljali po ulici. Vsi so nama nekaj mahali, pozdravljali. je pa moja frendica zelo taka odprta, hecna punca. Ona kar pozdravlja ljudi, pa ni važno ali jih pozna ali ne. In tudi tokrat je mahala naokrog. Pa sva se pripeljali do križišča, se ustavili in tam je končno nekdo prišel do naju in povedal, da imava na strehi avta kanglico. Midve pa v smeh.Ona je vozila, pa pravi pejd jo iskat! Ne ne grem, pejt jo ti - režali sva se, ko dve kuri no in končno sem šla iz avta, da bi vzela to kanglo, a je s svoje strani nisem dosegla - jasno pol pa še okrog avta, da sem prišla do nje. Za nama se je nabrala kolona, vsi so se smejali, medve pa še najbolj. In na ta račun se smejem še vsakič, ko to pripovedujem.

Aja, še to, kanglica se ni prevrnila, bog ne daj da bi se...

strelka

1x smeju 45 minut...:)))

vse me je ze bolelo...

bili smo pod holiday inn-om sfredni;

in 1 od frendov se smeje zelo smesno, tako, da je 1 nekaj

rekel oz. karkoli rekel hahahah pa ponovni val smeha...

prosili smo ga da neha, ker nismo mogli vec.

itak...

potem so zaceli vodo vlivat na nas... hahahaha

in nobenega polili hahaha

pomoje ce bise smejali se kaksnih 15 min- bi sli v klinicni.

ali pa si toliko dvignili energijo, da bi vse blokade odpadle

v sekundah:))))

al pa se kaj drugega celo?

In zanimivo, kako se um sprosca ob smehu, in kako se kontrola

hoce vmesavati ane.

aura kar zari!!

Jaz sem imela včasih kar napade smeha. Ko mi je bilo kaj smešno, ampak fuuul smešno, se kar nisem mogla nehat smejat. Ko sem pa se nehala, to ni dolgo trajalo, saj me je vsaka beseda spet spravila v smeh. Bolj kritično je, če te smeh prime na kakšnih, neprimernih temu mestih, kot je pogreb, poroka.

Aja, na svoji poroki. Sem mislila, da me bodo ganile besede, ki ti jih preberejo pred podpisom , v uradnem delu. Men je blo pa tako smešno vse skup, da sem se začela kar smejat, pol sem se pa zadrževala, tako da uzadej niso vedeli ali jokam ali se smejem. No imela sem se fajn.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Kadar se jaz smejim, mi ponavadi solze kar tečejo, kadar pa moram zadrževati smeh, bi pa lahko v solzah utonila.

Nazadnje se mi je to zgodilo, ko smo imeli ob morju terenske vaje (šola ob delu), pa smo morale priti na obalo v škornjih, je bilo slabo vreme. In je ena kolegica prišla v dveh desnih škornjih (ali pa levih), kupila je čisto nove in se je prodajalka verjetno zmotila. Skratka, ona je stala v tistih škornjih tam, poslušale smo z enim ušesom predavatelja in se smejale. Komaj smo se malo umirile, pa se je slišalo v gruči: boš zdaj lažje kolo plesala - me pa spet v smeh! Vic je bil pa še v tem, da vse sprva še niso vedele in vsakič, ko je katera opazila, se je začela smejat, ostale pa za njo. Bile smo vse mokre - od dežja, od solz, pa še polulale bi se kmalu - od smeha seveda x:Dx x:Dx

strelka

Oh - jaz večkrat crkavam od smeha - kot omenja Free.. Tudi imam precej bedast in rezgetajoč (ali kakšen že) smeh in se smejem nekako v intervalih... najprej kar hitro eksplodiram, potem pa komaj pridem do sape, pa spet nov naval...

Kar se smeha tiče, pa sem precej hrupen človek.

Ko sem premišljala, katera je bila zdaj ravno ta situacija, ki bi jo bilo "vredno" omenjat, pa se pravzaprav nobene ne spomnim, ker po mojem nikoli ni bilo nič posebnega, ker imam vedno smeh zelo "na koncu" - tako se zaradi dosti brezveznega razloga že ful krohotam. Kakor me piči, preseneti ipd...

Kakšnim vicem, šalam etc. pa se sploh ne morem smejati.

Ko pa si Strelka govorila o "dveh levih nogah" ;~)) in o škornjih, sem se pa nečesa spomnila. Sicer se nisem krohotala, sem se pa v sebi in tudi potem, ko sem se spomnila. Bili smo na nekem žuru, jaz zelo zrihtana - v minici in mrežastih nogavicah... Ko hočem na WC, vidim, da je totalna poplava, pa vprašam gostitelja, kaj naj naredim. Pravi, na, tu imaš: in mi je dal nekakšne ribiške škornje do čez kolen - zgolj da opravim v kopalnici, se morda še malo našminkam itd.. Ko sem potem v predprostoru srečala neko neznanko, me je zgroženo in zbegano opazovala - imela sem namreč minico, mrežaste štumfe in gumijaste prevelike škornje! xDDx Potem pa me piči in ji pravim - ja, pač, jaz imam pa kar takole - nikoli ne veš, kako in kaj, pa morda bo še deževalo... Pa me debelo gleda, pa pravi: Ja, saj, pametno...

:>)))))))))))))))))))))))))))

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

hahahahahahahahahaha!!! Prosm ne! Pocu bom od smeha, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Rad spravljam ljudi v smeh in rad sem od drugih nasmejan do solza. To so moji najbolj srecni trenutki.

Ja sam ka mali pao s lipe

Ja, Marsa mene si spravila v smeh! Kar predstavljam si te škornje. Je imela ena kolegica na vajah tudi ribiške, pa smo se ji tud narežale.

Praviš, da se nisi krohotala, prav gotovo bi se, če bi lahko to takrat z nekom delila, se pravi, če ne bi bila sama.

Sem se zdajle spomnila, kako sva se zadnjič s sestro smejali. Naju znanci (oziroma tisti, ki naju ne poznajo dobro) pogosto zamenjajo. Tako me zadnjič nekdo pozdravi, mi da roko in pravi: Živjo, čestitam, kako si. Nekaj zamrmram, sem mislila, da mi je čestital, ker je moj sine nekaj dni nazaj naredil en dober rezultat pri šahu. Pa on nadaljuje: Kar dobro zgledaš. Jaz pa Hvala. Potem pa vpraša, sta že doma s tamalim. No, takrat pa meni klikne, da me je zamenjal s sestro, ki je pred dvema mesecema rodila.

No, midve s sestro sva se režali predvsem na račun 'Dobro zgledaš' Imam pač malo več kilogramov kot ona in za po porodu kar dobro zgledam x:)x Sicer je pa taka zamenjava zame kar kompliment, saj sem 7 let starejša od nje.

Nasploh pa imava s sestro podoben smisel za humor in včasih se reživa za kakšno stvar, najina moža se pa le nasmehneta. Ja, mislim, da je družba s katero se smeješ zelo pomembna!

strelka

Ja - tudi sama se velikokrat krohotam za računalnikom, bodisi ob mailanju s prijatelji ali ob branju postov ali med pogovorom v Chatu - in mačke me čudno gledajo in sosedje si morda mislijo bogve kaj, ko tule nabijam po računalniku, ki vsake toliko utihne, potem pa se oglasim jaz s smehom.

Tudi ko kaj berem, se večkrat na glas smejim.

Zoprno pa mi je najbolj, ko se ne smem smejati (npr. v šoli ipd.).

Ali enkrat med gledališko predstavo, za katero sva se s sošolko oborožili z vsem mogočim - mdr tudi z jabolki.. Potem sva čakali na kaj dramatičnega, da je bilo hrupa in vpitja, da sva hitro lahko ugriznili, potem pa počasi hrustali (seveda se to ni dalo potiho in potem sva se temu še začeli smejati in sva vsake toliko šepetajoče eksplodirali izmenično pa se hititati).

Potem naju je bil obiskovalec pred nama sit in nama je rekel: "Nehajta se Zgečkati (res je rekel z) tamle zadaj"!

Midve pa prasneva v stašanski krohot - takrat se res nisva mogli zadrževati.

Večkrat pa sem se začela smejati ob nastopanju, kar je bilo zelo zoprno.

Enkrat smo z zborom peli v klubu poslancev zelo starim ljudem. peli smo "na oknu glej obrazek bled" - midve s sošolko sva peli... Potem zagledava med množico nekega starega gospoda, bledičnega, da bolj ne bi mogel biti, in se samo spogledava, in eksplodirava v tak smeh, da se sploh nisva mogli umiriti, in bi bilo prav zoprno -kajti zborovodja naju je že besno streljala z očmi- ko ne bi v tem trenutku vsi prisotni začeli navdušeno in glasno ploskati - kajti bili sva dve smrklji, rdeči v obraz, ki sva čisto lepo čivkali, potem pa se pač od treme začeli smejati...

Drugič pa smo se ob snemanju nekih mojih komadov tako smejali, da sem se kakšne 5 minut smejala, frend pa, brez da bi vedela (ker sem že odpela enkrat), to posnel in smo naredili celo komad iz tega.

Tako čez eno linijo vokala pojem, čez drugo pa se režim.

Mestoma je prav strašljivo! :~)))))))))))))))))))))))))))))))))

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj mi še zbudi smeh tukajle na Forumu...

Podobice. Včasih se ful režim zgolj zaradi izbire smajlčka (ne samo tega iz obstoječe baze ikon, pac pa tudi teh, ki si jih izmislimo sami z locili.

Poleg tega pa to tudi obarva pogovor in kaže, kakšen izraz ima trenutno objavljalec. :::~)))

Picasso

Še nečesa hecnega sem se spomnila, tako sva se smejala s sinom, da se mi zdi, da mu je celo majčkeno ušlo...

Kaj je bilo?

Bilo je to obdobje ( katero že - ali je bilo kakšno takšno? ;;]] ), ko ni bilo mogoče, da bi prišla domov, brez da bi me na vratih počakal in me vprašal:

"Kaj si mi prinesla? Ali si mi kaj prinesla?"

Enkrat sem imela dosti in me je nekaj pičilo. Iz juhe, ki se je ravnokar kuhala, sem vzela kuhano peteršiljevo korenino (xDDx x:px), jo na hitrico ohladila, in jo prav lepo zavila v aluminijasto folijo in še v nek pisan papir. (*Korenina je bila že kuhana, torej je bila srebrnkasto prozornkasto rumenkasta, vsekakor pa je bila videti odštekana že po obliki).

Pokličem tamalega in rečem - glej, na, nekaj sem ti prinesla...

On navdušeno pogleda, zagrabi, začne odvijati tisto, potem pa bi morali videti njegov zbegan izraz, ko je odvil in zagledal kuhano peteršiljevo korenino in sploh ni vedel, kaj je to in še tako čudno strukturo je imelo! :>)))))

A je poštekal nekako, v čem je bila finta, ali pa sem mu takoj razložila, zakaj sem se spomnila tegale, ampak on pa je duhovit in se mu je to tako hecno zdelo, da je padel v takšen smeh, da... no, saj sem že povedala.

Picasso

Najbolj se nasmejim takrat, ko moja nečaka rečeta kakšno besedo, ampak čisto narobe, tako da postane že smešno: npr. ko sem se pripravljala na pevski nastop, mi je eden od nečakov svetoval naj si spletem " kipke, da bom lahko pojala". S tem je želel povedati naj si spletem kitke, da bom lahko pela. Isti nečak pravi mladičkom "mdlički". tako zabavno je poslušati majhne otroke.

Še ena štorija mi je ostala v spominu. Pred leti, ko sem bila v pevskem zboru, nas je zborovodkinja opozorila, da nas pride poslušati komisija ali nekaj podobnega. (se ne spomnim več). In ko smo se še rihtali pred nastopom, so počasi že začeli prihajati tisti ljudje. Moja prijateljica pa je opazila neko žensko. Prišepnila mi je, da zgleda kot hudičeva nevesta, ali nekaj podobnega. pogledala sem v njeno smer. Imela je živo rdeče našminkana usta, rdeče nohte in oranžno-rdeče lase. Ko sem jo videla, je malo manjkalo, da se ne bi začela krohotati. komaj sem se zadrževala. In to je bilo ravno pred pomembnim nastopom. Ko se je nastop končno začel sploh nisem smela pogledati tiste ženske, ker bi se začela grozno smejati.

Ni mi bila toliko smešna pojava tiste ženske, ampak prijateljičina pripomba, kako izgleda. Potem pa sem vse skupaj povezala in je nastala res velika smešnica.

Moja hčerka je bila na dopoldanskih "počitnicah" pri dediju. Dopoldan me pokliče in se menimi kaj sta že vse delala, zajtrkovala, bila v trgovini... Pol mi pa reče: "Veš kam greva pa zdej? Še dedija morava spustit in na sprehod peljat." Jaz pa :" koga?dedija?" Obe sva planile v tak smeh, da se nisva mogle ustavit. Mislila je Sašita, kokeršpanjela.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Danes smo se v Chatu malo pogovarjali.

Sama vedno uporabljam ful teh smajlčkov in vsega, vendar ne maram vedno že grafičnih, ker je potem to preprosto tako x:)x, ne more pa biti npr. tako: :-)))))))))), kajti izpade :))))))) - skratka - čisto mimo.

Potem pa imam raznorazne za razne priložnosti. ;>))

Pa se malo hecam danes, pa me nekdo vpraša v Chatu: "Ti, zakaj pa ti vedno tiste znakce na koncu stavka narediš?" ?? ::~))))))))))))

Pravim, katere, ali te: :-)))))), pravi ja. Pravim pa to so pač smajlčki. Ali ga zdaj vidiš :-) , pravi, Aja! če glavo okoli obrnem!

Kok sem se režala!

Skratka - če se še kdo čudi mojim hieroglifom, je to takšen trapast smeh.

Picasso

Tudi jaz se rada in veliko smejem. Imam nalezljiv smeh, ki se širi kot epidemija. Znana sem po tem, da ko enkrat začnem, potem se ne morem nehati smejati, ....... ko se že vsi umirijo, jaz pa še kar cvilim in se zvijam, solze mi špricajo, vsake toliko prasknem v smeh in pri tem spuščam čudne zvoke. To morate enkrat doživet. :))))))Ogromno smešnih situacij je že bilo, pa se nekako nobene ne morem zdaj spomniti .....

AJA! Pred kratkim sem bila na enem seminarju ...Spodbujanje smisla za humor. Udeleženci smo se najprej predstavili. Vsak je moral povedati svoje ime in se označiti z enim smešnim pridevnikom, potem smo izpolnjevali pole, delali vaje, vsak je moral povedati en vic.... na zadnje pa smo se morali preseliti v Deželo smeha. Predavatelj nam je naročil naj se v mislih preselimo v sanjski kraj, kjer je popolna tišina in mir, kjer nas nihče ne moti ..... govoril je: popolnoma ste sproščeni ...... mirno in spokojno je ...... nič nas ne moti .... okrog nas je popolna tišina ...... DRRIIIIIIIIIIN DRRRRRIIIIIIINN zazvoni telefon ravno v tistem momentu. Ni potrebno razlagati, kakšen smeh se je razlegal iz predavalnice. Vajo smo ponovili še dvakrat ... obakrat smo na tistem mestu, kjer naj bi bila popolna tišina, prasknili v smeh. Ko smo vajo tretjič ponovili, je ostalim uspelo zadržati smeh, jaz pa sem tako cvilila, da sem morala zapustiti predavalnico.

JA, poznam seminar, mi smo ga lani imeli v službi v dveh dneh. Sem se nasmejala v teh dneh, kot že dolgo ne. Je pa tudi predavatelj (Gregor Hartman) hecen, vic pripoveduje tako, da sploh ne veš ali je vic ali kaj, ker ga govori v prvi osebi.

Najbolj sem se smejala, ko smo se šli igro Kako nastane čenča. Deset kolegic je šlo ven iz sobe, ostalim pa je povedal eno zgodbo, kar dolgo - o Petru in Mojci, kako sta se spoznala, kakšne starše sta imela, da sta se poročila, koliko otrok, kje sta bila zaposlena, zakaj sta se začeala kregati in tako naprej. To zgodbo je nato ena izmed kolegic, ki smo ostale v sobi, povedala prvi, ki je prišla iz hodnika - tako kot si jo je zapomnila. In nato ta drugi in tako naprej do desete.

Mislim... kaj vse niso dodale oziroma pozabile. Me, ki smo poznale originalno zgodbo, smo crkavale od smeha. Pa še smejat se naj ne bi smele, ker smo s smehom opozarjale pripovedovalko, da ga je polomila. Na primer, v originalu Peter 'celo enkrat udari Mojco'. Ampak ena je rekla, da jo je celo pretepel, na koncu pa je izpadlo, da jo je kar vsak dan pretepal. Me smo se zvijale od smeha, solze so mi v potokih lile. Ko smo se že malo umirile, je pa predavatelj še enkrat povedal originalno zgodbo, zdaj vsem. In, ko smo opazovale in poslušale 'pripovedovalke', smo se spet režale. Prav butasto so gledale in mrmrale, aja to sem pa pozabila, tega mi pa ona ni povedala... Skratka, smešno.

Prvi dan seminarja smo se dogovorili, da bo naslednji kao SMEŠNI dan. Vsak izmed nas je na sebi nekaj spremenil, dodal - skratka, da je bilo smešno, a hkrati ne preveč vpadljivo.

Jasno, drugi dan smo se samo pogledale - pa v smeh. Ena je prišla z navijalko v laseh, ena je imela prav luštno strgane nogavice, ena je bila v dveh različnih nogavicah, ena je imela na eni nogi zimski čevelj, na drugi pa salonar z visoko peto (kako smo se ji smejale pri pantomimi)ipd. Sprva smo mislile, da se naš predavatelj ni nič omislil, ko pa se je čez nekaj časa slekel, odložil reklc, smo opazile, da ima kravato na hrbtu.

Po dveh dneh so me bolele trebušne mišice od smeha!!

strelka

Še nekaj sem se spomnila. Vsaka je morala povedati neko svojo lastnost, ki nas moti (kasneje tudi, ki nam je všeč) in jo obrniti, oziroma povedati v hecu, na humoren način.

Meni je bila najbolj všeč od moje frendice, zato jo moram povedat.

Je rekla: Imam tako velike joške, da se ljubljanske in celjske mlekarne kregata, katera jih bo odkupila x:Dx

strelka

Hehe, tole me je pa spomnilo na prijateljico od svoje "tašče", ki zase pravi, "da je tako debela, da ko jo mož zjutraj potreplja po riti, ko gre v službo, se, ko pride mož iz službe, le-ta še vedno trese!... :>))))))

Picasso

Tole mi je tudi za crknit smešno...

Pri naših znancih so imeli pujsko, ki so jo želeli oploditi, pa se zmenijo s sosedovimi, da jo k njihovemu pujsku pripeljejo, da opravita svoje stvari. Pa vrli možje sklenejo, da jo popeljejo kar na karjoli. Pujska se je upirala na vse kriplje in pretege. Borila se je, cvilila, brcala ..... vsi so bili oraskani in obrcani, pot je lil z njih, po celem dvorišču so jo lovili. Pošteno so se nagarali, predenj so jo spravili na karjolo, pa do sosedovega pujska, pa nazaj v hlev. Parjenje žal ni bilo uspešno, zato je bilo potrebno postopek ponoviti. Tokrat so se možje res temeljito pripravili na operacijo "oploditev pujske". Kakšnh 10 se jih je zbralo....zavihali so rokave in se pripravili na dirke po dvorišču. Pujsko spustijo iz štale, ko pa pride ven in zagleda karjolo ... meni nič ... tebi nič, gre kar sama gor. :-))))))))) Možje so se valjali po tleh od smeha.

Fajn, da si odprla tole temo, Strelka. :>))

Ker kao bi lahko tudi bil forum ali vsaj tema vici, šale, to pa se mi je nekako upiralo.

Meni osebno 90% vicev ni smešnih. No, ob kakšnih vseeno crkavam od smeha. Vendar nisem hotela LNF dati energijo zdaj vseh teh butastih šal.

Tako mi je takšenle pristop veliko bolj všeč.

Da se ne bi kdo ustrašil zdaj: absolutno seveda lahko kadarkoli odprete temo in nizate vice in šale in morda se bom celo sama najbolj glasno smejala najbolj butastim vicem (pri meni nikoli ne veš, kaj se mi bo zdelo smešno), vendar mi je všeč, da je zastavljeno tako.

Tudi luštno mi je brati vaše komične situacije in prav predstavljam si npr. tvojo skoraj hrupno veselost, Strelka..

Vendar point je v tem, da jaz lahko crkavam od smeha že samo ob branju katerih komentarjev..

Ko je npr. Frre Bobnarju v komentar samo napisal: "Bobne je vredu špilat včas" - sem umrla od smeha. :>D

Pa ni bilo nič takega...

Picasso

No, kako se jaz trapasto zabavam včasih...

Ko smo šli s frendi gledat Rdeči boogie ali kaj ti je deklica, je v filmu bila nekakšna zabava, miting, veselica v nekem starem vaškem gasilskem domu (ali nekaj podobnega).

No, ko je Ivo Ban prišel na oder in otvoril veselico, je 6-im udeleženim začel z besedami: "Sedaj pa bomo začeli s prgiščem šal"...

In potem je povedal zelo bedasto in neumno in prav nič smešno šalo, ob kateri si je v zadregi, a ponosno, vil in mel roke in imel bedast izraz, ob čemer pa sem sama zaradi neumnosti in smešnosti PRIZORA (in ne šale) prasnila v totalen glasen smeh, vsa kinodvorana pa me je debelo gledala, kako da se mi je ta šala lahko zdela tako smešna, mojim prijateljem pa je bilo kar nerodno.

Potem sem se pa samo še bolj smejala.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...