afrodita 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Kar nekaj smešnih situacij sem doživela z mojim sinkom. Pri enem letu in pol je že govoril v stavkih, po svoje sicer, ampak jaz sem ga razumela. Če je bil npr. žejen je rekel: mami, si žejen! ... dejmo mu pit! Tašča je zelo verna in ga je učila o bogu, pa kako se da roke skupaj in se moli ..... pa gremo enkrat na obisk k prijateljem od tašče, kjer so tudi zelo verni, pa imajo v jedilnem kotu Kristusov kipec, okrog vratu pa ima obešen rožni venec .... pa hitro preizkusijo koliko smo otroka že naučili, pa vprašajo.... no, Janček, povej kaj je tole, pa ustreli kot iz topa: "bogca" in ploska z rokami ....... Priden, priden! so bili navdušeni nad njim ...... pa vrtajo dalje v njega .... kaj pa ima okrog vratu? Janu so se kar zasvetile učke, tako se mu je fino zdelo, ker vse zna, pa ustreli: NARAMNICE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 24. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2002 Ja, ta mali ga tud pihnejo. Mi je sin, mislim, da je bil star pet let rekel, ko sem mu zategovala pas pri hlačah: Sej me boš še v trebuh zadavla! Ali pa v vrtcu, ko sem dveletnika vprašala, če mu zamenjam plenico. Pa reče Bom kar usrano mela (govoril je za deklico). Pa rečem, kdaj boš pa začel na kahlico hodit in odvrne Jutr zvečer. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Še ena, ki se mi je zgodila s sinkom, ko je imel približno dve leti.... Jaz ne jem mesa ... ne vem.... preprosto mi ne gre, od kar sem videla živali ubijati. Sinu dajem normalno jesti tudi meso, vendar je opazil, da meni ne gre in je tudi razumel zakaj, pa je vsakič predenj je jedel meso .... tako s spoštovanjem (po svoje) vprašal: mami, katera žival je bila ubita iz tega mesa? Pa sem mu vedno povedala: klobasa - prašičekzrezek - kravicanogica - piščančekitd. pa mu eno jutro mažem na kruh Hugo pašteto, pa ves ogorčen krikne:mami, pa ja niso Hugota ubili! Tako sem se smejala, da sem kmal pod mizo padla, pa sem rekla: pa ja da, v kekec pašteto so pa Kekca zmleli! .... takrat so pa še vsi ostali prasknili v smeh ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Ja, oh, seveda, tega pa je sploh ful... Ful se vsakič režimo, ko se spomnimo, kako smo hoteli Tima nekako prisiliti, da bo rekel "hvala" pri kakšnih dveh letih:A boš reku hvala?Bom.Kako boš reku?Tkole.:~)))))In to ene 5x drugo za drugim - kot bi zanalašč ne hotel izdaviti tistega hvala, vendar zakaj bi bilo tako, saj ni nič trmaril, tako je nekako naneslo, da smo se "zakačili" v tak krog. No, daj, reci.. Bom. No, kako rečeš? Tkole.:>))) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Če mogoče koga zanima, kaj se pravi, dobesedno crkavati od smeha pred ekranom naj pogleda v rubriko AKTUALNO in sicer temo MARSINA 900. objava. Tako kot ravnokar, se v življenju še nisem prerežala pred ekranom in to po Marsini zaslugi. Resnično Marsa, res si Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 25. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2002 Sem malo žalostna, ko sem pisala o cunjah , pa sem prišla še sem se malo razvedrit No, hotela sem povedat, da sem se včeraj nasmejala na račun Marsinega posta o ribiških škornjih in 'taščine' prijateljice. Sestri sem po telefonu pripovedovala o tem, pa sem se tako režala, da sploh nisem mogla do konca povedat, tisto o riti mi je pa še posebej všeč, sem se kar malo poistovetila x:Dx No, potem sva se pa še skupaj smejali! Ko sem omenila telefon, sem se pa še nekaj spomnila. Enkrat sem bila pri sestri, ko je zvonil njen mobitel, klical jo je mož. Sestra je ravno nekaj počela, pa je rekla, naj se oglasim. In sem se. In midva kar malo klepetava: živjo, živjo, me vpraša si šla po gume, pravim seveda, kako si pa ti... Skratka, sploh me ni prepoznal po glasu, je mislil, da govori s sestro. Tako mi je šlo na smeh, kaj na smeh, tako sem se smejala, da me je še vprašal, zakaj se smejim. Pol sem pa crkavala, tako da nisem mogla nič povedat, je sestra vzela telefon, da sta se zmenila. Oh, sem že boljše volje Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 jaz pa večkrat kakšne besede okol obrnem, pa se potem vsi trije smejemo. Sem pa eno tako povedala na dopustu. Zjutraj rečem možu: "Si povedal mamici in očitu kaj sva delala včeraj preden sva šla spat?" On pa me gleda, pa ne ve kaj naj reče. Sva seksala, pol sva pa mačka preganjala, ker je po smeteh brskal. Pa se ni spomnil na mačka in mu je bilo kar nerodno. Moja starša sta pa tudi debelo gledala, ker nista vedela zakaj gre. Pol se pa jaz začnem režat in razlagam o mačku, smeteh, kosteh. In vidim, da se kar oddahne, ker ne bi glih razlagal mojim staršem o najinem spolnem življenju. Pol pa greva popoldan na sprehod in mi reče veš, nisem vedel, da je treba za vsako kadar sexsava povedat tvojim. Pa spet v smeh. Tukaj se ne bere glih smešno, ampak je bilo ful. PA tisti izraz na obrazih, ko ni bilo nikomur nič jasno. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Tole mi je zakuhala hčerkica...... Nekje so ukradli majhnega otroka, pa se zavem, da svoje takrat dveletne hčerke še nisem naučila osnovnih podatkov... poleg imena in priimka še točen naslov kje živi ... za vsak primer, če bi se mi kdaj izgubila.Ves dan sva ponavljali... ime, priimek, ulica, kraj, država Slovenija, ime priimek, ulica, kraj, država Slovenija,...... dril, dril, dril ...... res cel dan dril!!!!Zvečer, pred spanjem pa jo v hecu pobaram: "No kaj boš rekla, če te cigani ukradejo?"Ona pa z ljubkim, nedolžnim, nežnim in oproščajočim izrazom na obrazku: "Nič hudega." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2002 Prijavi Deli 9. avgust 2002 Tudi jaz se rada pogosto in predvsem zelo glasno smejim. To ve najbolj moja starejša hčerka. ko smo pred letom ali dvema bili v kinu (gledali neko komedijo, pozabila naslov katero) in seveda sem se režala kot nora. ob koncu me Mihaela prime za roko in mi sikne: počakajmo, da drugi prej odidejo. Pa sem pomislila, ja punca prihaja v puberteto, sigurno koga ne želi videti...potem pa je le premagala radovednost in sem jo povprašala: zakaj vendar?Je vsa jezna pogledala vstran in rekla: ti in en stric sta se najbolj režala. cela kinodvorana se je smejala vama, ne pa filmu. Ob prihodu iz bolnice pa sem se prvo nasmejala moji sosedi - in vrtu. občasno se grem vrtičkarja - v zemljo namečem semena in iz njih ponavadi celo nekaj zrase. ker pa je to leto pri meni neka čudna situacija, za vrt nisem imela najbolj časa...in je ob paradižniku in vsem ostalem pridno poganjala trava(pa tudi itak ni za vzor!) no tokrat je pa res presegel vse meje dobrega okusa.vsa zbegana sem stala tam in se spraševala, kdaj je uspelo zrasti toliko trave, pa pride zraven moja soseda. očitajoče pogleda in pravi."Pravi čudež je, da še ti paradižnik rase, glede na to v kakšni travi je!" pa me je nekaj pičilo. hudobija verjetno in ji brž rečem: "Ne, to tako mora biti. mar še nisi slišala za mikroklimo? ravno ta trava je pomagala paradižniku preživeti sušo. če ne bi bilo trave bi sigurno ovenel!" Izraz na njenem obrazu si je zaslužil oskarja. saj ni vedela bi mi verjala ali ne. meni pa so kar solze lile od zadrževanega smeha. ja, prava hudoba sem včasih! natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2002 Prijavi Deli 21. september 2002 Uh, komaj sem nasla tole temo...Necesa sem se spomnila... Enkrat sem hotela frendu "pripraviti presenecenje". :>))))))))To pa je bilo presnecenje! :>)) Pri frendici "sva" pekli kokice (narekovaji pomenijo, da je ona pekla, jaz pa sem morda komandirala kaj ali se pametno delala)...In je vzela ponev (teflonsko!) in kokice notri, ck, parkrat se ck ck - evo jih... Kuul scena... Bom se jaz to kdaj naredila - sem si mislila! Pridem k frendu, ki je bil sam doma, zarotnisko ga posljem v sobo in recem, da imam presenecenje in naj kar lepo pocaka... Vzamem ponev (ne teflonske!!!), dam pect!Zacne smrdeti, jaz: pac, tako to ocitno zgleda - slaba posoda ocitno... :~))))Potem frend iz sobe, kaj da smrdi, in jaz, nic, pocakaj, se malo.. To je taksno presenecenje...Potem pa je res ze vedno bolj smrdelo in se malo ze zacelo tudi zgati, ptem pa sem le morala dvigniti tudi tisti pokrov - potem pa so se prezgane kokice izstrelile po vsej sobi in tako napravile veliko nereda in zmesnjave, posodo pa sem mu popolnoma unicila! :~)))))))))Da ne govorim o tem, da mu je se en teden totalno smrdelo stanovanje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 26. september 2002 Avtor Prijavi Deli 26. september 2002 Prejšnji petek smo v službi praznovale sodelavkinih 50 let. Pravzaprav smo šle nekam v gostilno in kot vedno ob takih praznovanjih pripravimo kakšno presenečenje, pa naloge in tako. In smo se odločile, da ji naredimo torto iz WC papirja. Cel teden smo naskrivaj izdelovale rože iz krep papirja, ki pridejo okrog torte. Torta pa je sestavljena iz skoraj tridesetih rol. No in jaz grem v trgovino po papir, štiri pakete. Za menoj v vrsti so stali eni mladeniči (tisti tapametni, ki itak vse vejo ). Pa pravi eden ravno toliko naglas, da sem jih slišala: Pri njih pa serjejo, kaj? Pa jih pogledam in pravim: Za torto je!! Me gledajo prav čukavo, pa spet rečem Za torto je papir. So bili tako šokirani, da niso vedeli kaj reči. En drug je le rekel, sem ti rekel, da bodi tiho. Potem me pa prodajalka na blagajni vpraša za kakšno torto in ji razložim. Fantje so pa le debelo gledali, ja meni je šlo pa oreng na smeh. Še bolj smešno je bilo potem, ko sem pripovedovala ostalim sodelavkam. Na istem praznovanju smo se šle igro, ko nas je slavljenka morala z zavezanimi očmi spoznati po glasu. Spremenjenem, seveda. Pa ji ni bilo pretežko, ker smo se zraven tako smejale, da nas je smeh izdajal. Pa sem šla po kelnarja in ga prosila, da z visokim glasom nekaj reče. Res pride in zacvili 'Jutri bo padal dež'. Me smo umirale od smeha, naša slavljenki pa ni bilo nič jasno. Trikrat je moral ponoviti, nakar smo jo rešile in povedale, kdo se skriva za glasom. Je bilo pa smešno, res - no, vsaj nam. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. september 2002 Prijavi Deli 26. september 2002 ahhahja, eto, tut jest sm se nasmeljal, res:))) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 27. september 2002 Prijavi Deli 27. september 2002 hehe, Strelka - tudi jaz sem se fejst nasmejala. Me pa na nekaj je spomnilo tole tvoje... Tudi je bilo hecno; Eno nedeljo (ko se ni bilo tako, da bi vsak mercator bil do 22h odprt in so bile dezurne trgovine), srecamo, ko gremo v stacuno po kavo, soseda, ki nese pod eno pazduho steko donata, pod drugo pa steko toaletnega papirja! No - asociacija je podobna kot v tvojem primeru! mimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. oktober 2002 Prijavi Deli 4. oktober 2002 Tam 6-7 let nazaj se peljemo po Ljubljani ob 4 zjutraj nekje v novembrskem mesecu. Seveda jaz sem moral voziti prijateljev avto, ker sem bil edini trezen. Z nama je bila se prijateljica. Kar naenkrat pufff avto se zaziblje in odletimo na plocnik. Bilo je vse v redu, nobene lampe ali pa stange nismo zrusili. Na vso sreco. Gremo ven in vidimo sprednja leva guma je bila pocena. Gremo po rezervno. Midva s prijateljem zacneva studirati kako se guma odsraufa dol. Pa se muciva s kljucem. Ma nisva mogla odsraufati feltne. Prijateljica je vmes skadila 3 ali 4 cigarete in se nama je rezala. Po priblizno slabi eni uri je z svojimi visokimi stiklami stopila gor na kljuko in... seveda odsrafua prvi srauf. No ostalo sva midva s prijateljem, ker sva koncno ugotovila (po prijateljicini zaslugi) da je treba stopiti gor na kljuc in ne rocno ga odvijati. Ja prijateljica se od naju se danes norca dela. Rekla je da sva bila kot onadva iz risanke A je to. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2002 Prijavi Deli 29. oktober 2002 Zadnjic je bilo nekaj trapastega...Hkrati sem odgovarjala na dva posta oz. ju poslala istocasno, na enega sem nekaj komentirala, drugega pa sem komentirala s tremi ali vec krohotajcki, ko je bilo nekaj smesnega, pa je bil moj komentar na izjavo onega samo ti krohotajcki (), pa sem nekaj zamesala, narobe postnila...Pa kasneje ali drugi dan gledam nove objave, pa vidim v eni temi eno svojo objavo, pac neko nakladancijo, spodaj pa nov post, tudi moj, ki se (temu mojemu komentarju, kot je videti) ful krohotam. :>))))Kao - sama sebi se ful rezim in to posebej objavim kot komentar! :~))))V resnici pa sem mislila, da sem rezanje objavila pod drugi post (morda Free-jev). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 6. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...=ST&f=29&t=2455 Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Strelka - A ves, da sem ravno danes pomislila, da skoda, ker tale tema se ne aktivira spet malo.. Tole je pa res - tudi jaz crkavam od smeha zraven, samo nocem tam komentirat krohotajcka, ker ne bi pasalo... (Mateja je se posebej v elementu in ima zelo dober smisel za tole - pa vse si zapomni, pa pol 'proti tebi uporabi' - tudi Pravi paradajz mi je naprej vrgla!) :>))) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 6. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2003 Ja, pa kavbojke menda tudi Tudi jaz nisem hotela tja komentirat, sem se pa do solz nasmejala, tako sem se pa spomnila te teme.... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Tim je rekel na morju, da je (pizza) Napolitana - pizza z napolitankami... Zadnjic pa je dobil asociacijo, ko sem jaz nekaj tezila, da ne bom pila flashirane vode - Ha! Fashirana voda!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Pa moram še sem napisat! Režala sem se do solz, ko sem gledala viktorje! Jure je bil odličen, , sam spomnim se na tisti tek Mutole in Joli, pa se že režim . Tisti, ki je gledal, ve zakaj gre, ostalim je pa lohka kar žal Al pa - lejga unga tmle gre Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Baje je letos res bilo zabavno.......sam sem gledal le del......in to ravno ta, ki si ga opisala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 O, kaj si zalaufala, Strelka, neverjetno!!!!!!!!!Ali imamo tu 'kopalke'?VCERAJ sem razmisljala, kje vendar imamo tole s kopalkami, probavanjem in to...Potem pa danes tole zagledam in pomislim, najbrz je pa tule!Samo je nimam casa popravit, to se storim, yes, kaj si nasla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ja,to je vse res smešno.Jaz pa ko sem prišla z Češke sem dolgo - dolgo ne razumela čist vse besede.Ko sem zanosila sem pač šla k zdravniku in v laboratorij.V naslednjem sem bila full šokirana.Zdravstvena sestra me prosila za vodo in dala lonček. :o|o: Jaz pa kar stala in premišlela zakaj hoče od mene vode -saj sem prišla zaradi sebe a ne?Zakaj zdaj hoče,da prinesem kar pijače ali kaj?Seveda,da sem šla kar v čakalnico in tožila možu zakaj baba hoče od mene pijače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 hih! da se smejim je že dosti, da vidim fotoaparat! ponavadi se smejim brez pravega razloga. enkarat pri angleščini sem se 2 uri skup režala kot da se mi v glavi kaj manjka. pol pa se je še kris začela in vsi so naju imeli za psihopatki. Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Tole mi je zakuhala hčerkica...... Nekje so ukradli majhnega otroka, pa se zavem, da svoje takrat dveletne hčerke še nisem naučila osnovnih podatkov... poleg imena in priimka še točen naslov kje živi ... za vsak primer, če bi se mi kdaj izgubila.Ves dan sva ponavljali... ime, priimek, ulica, kraj, država Slovenija, ime priimek, ulica, kraj, država Slovenija,...... dril, dril, dril ...... res cel dan dril!!!!Zvečer, pred spanjem pa jo v hecu pobaram: "No kaj boš rekla, če te cigani ukradejo?"Ona pa z ljubkim, nedolžnim, nežnim in oproščajočim izrazom na obrazku: "Nič hudega."ja, ce bi mogu tut jaz ponavljat cel dan eno in isto, bi bil tut vesel, da me vzamejo!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.