cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Jaz sem se smejala, ko mi je usa marinec napisal na dovolilnico za vstop v bazo, da mi je ime Slovenija . Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 hih! da se smejim je že dosti, da vidim fotoaparat! ponavadi se smejim brez pravega razloga. enkarat pri angleščini sem se 2 uri skup režala kot da se mi v glavi kaj manjka. pol pa se je še kris začela in vsi so naju imeli za psihopatki.ja, itak... v soli smo se zmer mogl zadrzevat ... sploh pa, ce hocs 'dobro' ovort anglesko je primerno da si tudi primerno sproscen!! torej, pravzaprav morda nista poceli prav 0 neprimernega, le da bi salo delili se z drugimi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Zapisnik (neuspelega )sestanka hišnega sveta http://www.krompir.co.yu/005/jezici/jezici3d.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 A ste opazl, da je človk, ko se nasmehne enak psu preden ugrizne? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 A ste opazl, da je človk, ko se nasmehne enak psu preden ugrizne? odvisno kakšen pes je Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Jaz namreč že 9 let plešem sodobni ples! Pa smo imeli nastop v Cankarjevem domu! In bi pač ena mogla govorit. Ko je rekla eno besedo je moja prijatelica, ki bi mogla takrat it na oder kar šla, a folk je še kar ploskal in tako je stala na odru in gledala okrog, dokler ni ona vse povedala in se ni folk umiril¨! Mislim! Jz sem se tak smejala! Moja frendica je kr otrpnala tam na odru pa me tak gledala! Jojo! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Pa npr., ko se je ena sredi odra prevrgla, smo se pa začeli režat (pa publika tud) in potem smo komi speljali, samo ko je pa prišla koreografinja pa ni blo več tako zelo smešno!!!! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem se smejala, ko mi je usa marinec napisal na dovolilnico za vstop v bazo, da mi je ime Slovenija .Mojega prfoksa (profesorja) anglescine, samozvanega hudega Jacka (no saj vseen spet ni bil tolk svoh, sam ni bil tak jack, kakor se je hvalil in se sam cenil), je baje v Londonu nakljucni mimoidoci, ki ga je prfoks vprasal po eni informaciji (in se najbrz, tako si ga predstavljam, prav fejst pacil in skusal biti cimbolj angleski), najprej debelo gledal in potem vprasal: Excuse me, sir, can you speak English? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Jest sm se zadnjič prou fejst nasmejala... Me hči vpraša:Mami, a misliš da bom pri babici Ani( moja ex tašča) dobila kej za Miklavža? Jest: ma tamala sej veš kako je s tem Miklavžem... Hči: Mami, sej veš kaj mislim...(dvigne roke pa z prsti ponazori navednice)...Če bom kej od "Miklavža" dobila... Ti mala materialistka, ti....tko zgodi..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 kozmik, kaj pa ti v bazi marincev?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Apolonija, , kulsk. Mi smo temu od onega filma dalje (hm, kaj je ze, Austin Powers al kaj) rekli temu (navednice, ce je kaj bolj tko, 'kao') kar *laser* (lejsr). za vse kar je bilo takega, kao *lejsr*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 naj se kdo napise kako svojo smesno prigodo (ne vicev pa tacga)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ok...od kolega sine se je neki tepu v vrtcu, pol je pa vzgojiteljca poklicala fotra v vrtec in mu povedala kaj je blo...pa kolega vs namrščen stop do sina in vpraša: Kaj je blo? Pa tamal reče: Z glavo se mi je u pest zaletu! Valda, da ni mogu resn ostat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 pride tamal dam ves krvav po členkih, ja kaj je pa blo, ja nč, v zid sem se udaril... zakaj pa ? Ker se mi je Matic umaknil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 kozmik, kaj pa ti v bazi marincev?! kaj neki??? A tebe ni nikol zamikal, da bi šla? I was very busy there Mi kar malo manjka, tale mala amerika sredi evrope, fajn je tm Jaz se vedno režim, ko se spomnem tega. Ja, ja ta je dobra tudi Marsa, Can you speak English, pls. To me spomne včasih, ko smo se kao pogovarjal angleško, pol smo pa vsi tujci razumel, Angleži so rabil pa podnapise. Hecn, res. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Aja, jst se tud drgač krohotam ful...sam mora res bit smešn...tko da eni sploh ne upajo z mano v kino, eni grejo pa lih zato, da se bojo režal...k jst mam take finte, da v filmu dostkrat vidm kako skrito foro al pa kej, k ostalim uide in pol se rolat začnem...al pa predvidim, kaj se bo zgodilo in bruhnem v smeh in pol dvorane z mano... Najbolš mi je pa, k se do solz...to je pa tok sproščujoče, osvobajujoče... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 : Pa tamal reče: Z glavo se mi je u pest zaletu! Valda, da ni mogu resn ostat! Ker se mi je Matic umaknil Modeli tamali.... Še ena moja **jezična bariera**. Vsa navdušena sem se učila flamščine in razlagam na veliko, kaj vse že znam, samo malce so me naglasi zezal...in potem sem sem malce nerodno izgovorila ime pevca in namesto Paul Lev sem rekla Paul Lulček ok... mal je bilo groteskno, ker so bili neki resni frisi zraven, ene par jih je pa umiral od smeha Pa 1x sem enmu tipu, k sem ga spoznala, rekla, da sem zaljubljena vanjga, namesto, običajne fraze najs tu mit ju tudi flamska zbrka ajjj emberesing Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pa 1x sem enmu tipu, k sem ga spoznala, rekla, da sem zaljubljena vanjga, namesto, običajne fraze najs tu mit ju tudi flamska zbrka ajjj emberesing Take so hude, ja...jezikovne....ena moja kolegico se trenutno uči kitajščino in mi je v mailu napisala tole: za tiste, ki kitajscine ne poznate prav dosti, kitajscina ima 4 tone, in vsak zlog se lahko izgovori na 4 nacine, razlika pa je lahko usodna - namesto da "kupis konja" z malo nenatancno izgovorjavo "prodas mamo"! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Men je pa dons tolk smesn, kwa sm uslarije guvurila pr italjanscin. K sm mogla gdaj k'ksn dokument putpisat in nism nc razumela, so mi s prstom kazal kje nej putpism. Pisal je FIRMA! Jaz sm zacela: Io non avere Firma. (Sm hotla puvedat, d nimam Ferme, pudjetja, ne) Pa so me mal cudn gledal, usa zrihtana pa se se potpisat n zna, no dobr, itak smo extrakomunitari, jim ni za zamert. No dobr, pa sm putpisala, ampak vedno cist nekam na levo, n'kol put to Firma. Firma pa pumen PUTPIS! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Pol je pa moja sestra, hudila k men pu upravicila (sm ji bla kt ena mama za solska upravicila, zdej pa zamer, ce jo kej ucim, ne). K se ze ni mogla vec kej zmislt, k sma mele ze skor use sorodnike mrtve, vse bolezni srecno prezivete, je puskusla z novo varjanto. Pride, nej napism: Sosolka je dubila menstruacijo, ker pa jest kokr bliz sole stanujem, je moja sestra pozrvovano sla po vloske k meni. In medtem, ko je cakala in cakala in cakala, d sm vrata utprla, je ze minil skor ceu solski dan. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 no tega se jaz ne spomnim (to najbrz zato, ker je blo teh opravicil tolk ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 no tega se jaz ne spomnim (to najbrz zato, ker je blo teh opravicil tolk )Ja uprost, kwa se pa ti zravn bases! Kdo pa si, se sploh n spomnm? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.