Skoči na vsebino

NASMEJMO SE!

strelka

Recommended Posts

Potem pa pride spet enkrat, pa je imela ene obupne na pol vojaske skorne, pa jo vprasam: Ja u kaksnih grdih skornih pa ukol hods? Ona: Ja ves, k grsih nism dubla, pa so tut te kr u redu grde, ne!!!

Potem pa ji recem, da ji ne napisem niti enega opravicila vec, ce ne pride zrihtana. Moram povedati, da je ona bila vedno zrihtana, ampak prav v tistem stilu, ki ga jaz ne prenesem (punk). Pa ti prideta enkrat z Mitjotom, ga je za kurajzo sabo pr'ulekla. Pa hoce opravicilo, pa ga jest ne napism, ker ni bila oblecena po mojem okusu. Pa gresta, Mitja se smehlja. Pol pa puslusam, kwa se bosta pu stengah menla in jo slism: A si ti mors to mislt, d mi ta picka res ni upravicila napisala?!!! In ze cez kaksno urco pride nazaj prav lepo zrihtana in odtakrat naprej je vedno lepo zrihtana. xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 155
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se je igral ene par škratov skrivalnice, so bili stari od 2,5l -5l. In pride na vrsto mala škratovka, ki še ni znala šteti, pa pade v jok.... jaz ne znam šteti do 20. Jo potolaži 3 letnik in pravi: '' Pol bod pa tih do 20''

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

in pravi: '' Pol bod pa tih do 20''

x:Dx xDDx :palec:

Pa ti prideta enkrat z Mitjotomxsmx

ni bil mitja se tedaj. najbrz je bil B. (pri teb z mano, onega se pa ne spomnim, da bi jaz nazaj hodila 'vsa zrihtana').

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se je igral ene par škratov skrivalnice, so bili stari od 2,5l -5l. In pride na vrsto mala škratovka, ki še ni znala šteti, pa pade v jok.... jaz ne znam šteti do 20. Jo potolaži 3 letnik in pravi: '' Pol bod pa tih do 20''

hohohoho! :palec:

x:Dx xDDx :palec:

ni bil mitja se tedaj. najbrz je bil B. (pri teb z mano, onega se pa ne spomnim, da bi jaz nazaj hodila 'vsa zrihtana').

Uprost, ampak piimk je biu isti (in uringl, gdo ga je meu, a?) :frog: !!! (zrihtana, tko d nism vec kej mela prpomnt, ne!)

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

• 2 weeks later...

in morda manj zanimivo brat zgodbice o titu s te iste perspektive... x:o)x :vragec: x:)x

ali pa, zanimivo, pac pa tezko on topic. :P :P :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

:flower: Joooooj, xsmx tole je xsuperx pa spon! :flower:

Prijateljca mi je zadnjic povedala: Jo je tip ponoci pripeljal domov, oba nabasana. Pa ju je prijela tista sila, zaradi katere se potem sleces..... ja ne, svinjarij pa ne smem tuki pisat, zato so pa pikce, ne! Ko sta opravila, se ona odgunca v stanovanje. Zjutraj jo fotr zbudi: Dej Branka hitr prit pugledat cez okn, bos vidla enga nazga u autu! xsmx Mi je tooooolk smesn, k to pism! xsmx Pogleda in ga res vidi, xsmx usega nazga raztegnjenega cez ceu prvi deu auta xsmx jooooooooj, jest se bom puscala od xsmx ljudje pa mem hodjo xsmx ..... n morm naprej, pa je itak konc! Kdor razume, razume, ce pa ne, pa se 5 x preciti! xsmx

S prijateljico sva stopale, 1 ustavi. Ona je vedno vse lagala in mu je govorila, da dela v Metalki, da je tajnica.... Tip rece, da tam pozna nekaj ljudi, da kje pa to dela? Ona je imela eno prijateljco in ta je delala tam, kjer se je potem ona nalagala. Pove nadstropje in IME DIREKTORJA. Ko je to rekla, je tip ustavil avto, sel ven, se zacel zvijati od smeha, se vrnil, pokazal osebno ..... in ..... evogatina! BIL JE ON!!! xsmx Jest nism n'kol vec 0 lagala! xsmx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...