Skoči na vsebino

NASMEJMO SE!

strelka

Recommended Posts

Ja naslednjič mu pa ti kavico plačaš in svoj čokolatin odstopiš, a ni kul x:Dx :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 155
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

9. NE DRZI! Use k puznam buli glava, razn mene..... To pa dobr vem, zato ker ce sm predlagala fantu, d dejva se enkrat (k sva itak ze 3 x), torej ta cetrtic, pa ga je glava bulela. NO EVO, DOKAZ!

To pa rad verjamem... :frog: :bomb: x:Dx xsmx

A sam to? A drugo ne? Premisl! :frog:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

A sam to? A drugo ne? Premisl! :frog:

Tud drugo, vsaj mal, ampak tisto od glave pa 100%... x:Dx xrolleyesx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:flower: na ALEFCEK :flower: da ti malo ofrisam spoomin! xsmx

xrolleyesx 10 koristnih nasvetov za prijetnejše in bolj sproščeno življenje! Ali ste vedeli, da lahko iz polti razberete ali je neka oseba seksualno aktivna ali ne?

1.Seks je lepotilna kura. Znanstvene raziskave so pokazale, da ženske, ki seksajo proizvajajo veliko hormona estrogena, ki daje lasem sijaj in gladkost koži.

2.Nežen, sproščen seks zmanjša možnost, da bi vas mučilo vnetje kože, koprivnica ali mozoljavost. Potenje ob seksu čisti pore in dovede vašo kožo do žarenja.

3.Ljubljenje lahko skuri vse kalorije, ki so se nabrale med romantično večerjo.

4.Seks je ena od najvarnejših zvrsti športa in se nanj lahko zanesete. Sprošča in deluje skoraj na vsako mišico vašega telesa. Veliko bolj udoben je, kot plavanje na 20 krogov, pri tem pa niti ne potrebujete posebnih športnih copat.

5.Seks je neposredno zdravilo za depresijo. Sprošča endorfine v krvnem obtoku, ki povzročajo občutek ugodja in vas navdaja z velikim zadovoljstvom.

6.Čim več boste seksali, tem več boste lahko ponudili. Seks iz aktivnega telesa odvaja velike količine spojin, ki jih imenujemo feromoni. To nežno parfumira in obnori nasprotni spol.

7.Seks je najzanesljivejše pomirjevalno sredstvo na svetu. DELUJE 10 KRAT MOČNEJE OD VALIUMA.

8.Vsakodnevno poljubljanje bo ohranjalo vaše zobe zdrave in ne boste potrebovali zobozdravnika.

Poljubljanje spodbuja izločanje sline, ki čisti vaše zobe in preprečuje nastanek zobnih oblog.

9.Seks olajša glavobol. Ljubezenski sestanek vas lahko sprosti in zmanjša napetost žil v možganih.

10.Veliko ljubljenja pozdravi zamašen nos. Seks je kot naravni antihistaminik. Lahko pomaga pri astmi in senenem nahodu. xrolleyesx

Evo, to je vceraj objavil nas :flower: ALEFcek :flower: priv Salah. Jaz pa bom to iznicila in strokovno obrazlozila! Jasno, on prepisuje, ne da bi probal ali preveril! Jaz pa prvo preverim in probam, potem sele napisem. In tukaj so odgovori:

1. NE DRZI! Ce bi Alef pogledal moje slike bi mislil, da neprestano kavsam, glede na lase, ne! Evo, jest pa tipa sploh nimam! Pa ce kausam al pa ne, lase mam vedno fajn, z'to k velik, ne skor sam to, sadja + zelenjave jem + kadim!

2. NE DRZI! Glih obratno! Poglej kaksne seksualne manjake kako so mozoljasti! Evo, cim se moskega dutakn'm, ze muzolck dubim. Zdej pa jih res nimam, k se moskih bl mal dutikam!

3. VELJA

4. VELJA, no dobr, nej bo!

5. NE DRZI! Glih ubratn, jest pu sexu sm tolk nrvozna, d bi puzrla uso hrano s celo umaro vred! Mene razdraz in pol bi hotla kr naprej! Cim pa je konc, pa lacna ratam!

6. NE DRZI! Spet gli ubratn! Zavoha se potrebneza in potrebnico ze na 10 km! Tisti pa, k usak dan prtiskajo, jih pa se ps ne puvoha!

7. NE DRZI! Razen ce je beseda VALIUM latinskega izvora in bi ga mi prevedli v POVALJATI se (nekaj kar se VALI)! Ja, potem pa ja!

8. NE DRZI! D nam tezila s tem "glih ubratn" bom pa rekla, da je to izmisljotina. Jest mam pr svojih letih use svoje zube, pa to ni zasluga cezmernega in usakodneunega kusvanja, ne, to mam zarad kajenja in pa vitaminov. Vidim pa punce, ki so pri 30 ze brez zob, potem pa mi se povedo, da ga rade fafajo, to je to, tuki pa zobe zgubis, z'to k clouk n sme n'kol kr usako svinarijo u goflo tlact!

9. NE DRZI! Use k puznam buli glava, razn mene..... To pa dobr vem, zato ker ce sm predlagala fantu, d dejva se enkrat (k sva itak ze 3 x), torej ta cetrtic, pa ga je glava bulela. NO EVO, DOKAZ!

10. NE VEM, toda ce dva seksata na senu, pu moje tut senen nahod, ce je en alergicen, si ga ne bo na kupu sena pozdravu!

To je to - AMEN xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

• 2 weeks later...

Kako postati sponzor Luninega neta?

Čist ajnfoh! Greš k Marsi, žejen in zaspan, pa ti ponud namest kave, k je škodliva, kr tm eno SOU, pa je hotla, d jo spijm, jest sm se pa na use kriple branla in je tut pukusla nism. Dučakala sm kufe! No, pol ti mal šloga, tut če ni pr voli, pa ji daš k'kšn kompliment, pa se te prec usmil. Sam pazt morš, k greš u WC, DA NE UGASNEŠ LUČ, ker bo pupenla! Jo ma kokr eno VEČNO LUČKO, ZMERI PRŽGANA? :eek: Prav da tko štrom špara! xrolleyesx Pol se pa začne enogovor, njen, k jo sploh n morš prekint, sam kimaš lohk! Pol te pa upraša kwa ti je, d si tolk tih, če te kej buli in te prec mal zmasera pa še jogo in tm ene razgibalne vaje ti pukaže, jasn, use za tvoj dobr počutje! Če pa si slučajn lačn, pa ni nuben prublem pr njej du hrane pridt. Kr z glave ji lohk jajc direkt u ponvo postrgaš, k je itak že zmešan, sam še spečš ga! xrolleyesx

No, to je to! Pa jo uprašte! xrolleyesx

Situacija, ki me je nasmejala (če je že tema o tem, anede):

Včeraj sva se z ženo zglasila pri informacijah Leclerca za potrditev nekega papirja, pa tam ena gospa pri dobrih petdesetih parlamentira z uslužbenko in dela vrsto. Čez kakšno minutko smo postali pozorni, ker je uslužbenka stopila na sredo tistega kroga, v roki je visoko držala pol kile barkafeta in z nekakšno baterijo poskušala gospe pokazati in dopovedati, da je rok trajanja tiste kave "020606" in kaj to pomeni. Gospa je vztrajala, 1 da to ni dobro vidno, 2 da ona ne vidi in - kasneje, ko se ni več dalo blefirati - 3 da to zanjo ne pride v poštev, "ker ona do takrat ne bo spila toliko kafeta" (?!). Na koncu je pustila (že plačano) kavo kar tam in odšla. :eek: Uslužbenke so se križale, mi smejali, nihče pa ni točno vedel, za kaj je sploh šlo.

x:Dx x:Dx

hehe, prau hudo :D tko k pr nas, aš 2 cole na pust pa ti eno potegne drugo da pa kr prek pa plačaš eno :D (odneseš 2)

sam to se ne zgodi pogosto ;)

PREVOD ZA FREE-ja:

Prav hudo - to je jasno, ne!

Tako kot pri nas, polozis/das 2 kokakoli na PULT pa ti eno potegne (mislen je tekoci trak), drugo pa (prodajalka) kar naprej da pa placas samo eno! (odneses pa 2) Samo to se ne zgodi pogosto - jasno!

FREE OTROKE MORAS RAZUMET, ker so kot ZENSKE!!!

Drugac pa, kr se Buckota tice, je pa prou prejsn teden baje slovenski spis v soli skor odlicno pisal, samo vejce so ga zezale, ne! Zgleda, da ma fajn ucitlco, ce ni sploh zalublena u njegouga fotra? xrolleyesx

hvala za prevod. x:Xx

torej pravis, da moram razumet zenske... xcivx xzobkox

------

PREVOD ZA FREE-ja:

Prav hudo - to je jasno, ne!

Tako kot pri nas, polozis/das 2 kokakole na PULT pa ti eno potegne (mislen je tekoci trak), drugo pa (prodajalka) kar naprej da pa placas samo eno! (odneses pa 2) Sam to se ne zgodi pogosto - jasno!

FREE OTROKE MORAS RAZUMET, ker so kot ZENSKE!!!

Drugac pa, kr se Buckota tice, je pa prou prejsn teden baje slovenski spis v soli skor odlicno pisal, samo vejce so ga zezale, ne! Zgleda, da ma fajn ucitlco, ce ni sploh zalublena u njegouga fotra? xrolleyesx

Hahahaha, dans se sebi smejim. x:o)x Pred nekaj časa sem nekomu (nedolžno) past nastavil.......mal navihan bil pač, no :vragec: ........sam stvar se je zasukala tako, da sem se na koncu sam vanjo ujel. :o|o: x:Dx x:Dx Luštkana šola.....k nič hudega ni blo, v bistvu čist nedolžna stvar, nikomur res škodljiva......je pa potrditev unga pregovora, ne......kdor drugemu jamo..... x;)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:inocent: x:Ix

Hm....no, ne bi. x^x :vragec:

Lahk sam tak mal približn......nekomu sem mal polepšano predstavil stvar h kateri sem ga vabil........no, ta polepšan del zdaj bremeni mene. Heh, če bi bil lajf vedno tko pošten...... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xsmx KWA SE MI JE DONS ZUTRI ZGODL! xsmx

Je zvonil mobi, odgovorim in zaspim naprej. Potem spet zvoni xsmx spet prijazno odgovorim, no, pravzaprav sprasujem, kdo je, pa je bila tisina pa sem mislila, da nekdo zajebava! xsmx

Zakljucek: Ta zadnji pa sploh ni bil klic xsmx AMPAK JE BIL MOBI NASTIMAN ZA BUJENJE! xsmx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...