Skoči na vsebino

Zastonj vrtci

luke22

Recommended Posts

Zastonj vrtci? Ja valda. V vsakem primeru jih bomo plačali. Tko da bomo vedeli, al pa tko da ne bomo. Sem rajši za to, da bi bili za tiste z nizkimi dohodki zares poceni.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

Navaden populizem, nič druzga.

...in pol svizec zavije čokolado...

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:palec:

Brezplačni vrtci se mi zdijo pravzaprav nesmisel. Res je, da so zdaj predragi, ampak ... ne vem no, po moje ne bo šlo skozi.

Itak.

To lahko izjavi, samo nekdo k so mu zmeri vse k riti prnesel in majo dnarja za rit z njim brisat in se jim ni nikol treba za nč potrudit, k jim vse starši dajo xrolleyesx :xx!: ...ostali, k mormo kej delat pa se trudit za lajf,l pa nam nebi bilo tko brezveze, če bi bli tud zastonj vrci

To lahko izjavi, samo nekdo k so mu zmeri vse k riti prnesel in majo dnarja za rit z njim brisat in se jim ni nikol treba za nč potrudit, k jim vse starši dajo xrolleyesx :xx!: ...ostali, k mormo kej delat pa se trudit za lajf,l pa nam nebi bilo tko brezveze, če bi bli tud zastonj vrci

Gre za to, da vrtci pač ne morejo biti zastonj, nekdo jih mora financirat. Meni se zdijo absolutno predragi in verjamem, da bi za marsikoga res morali biti zastonj. In ja, super bi bilo, da bi imeli dobro socialo in bi bile take stvari zastonj. Ampak za uresničitev te ideje bi bilo potrebno narediti kaj na gospodarstvu - brez dobrega gospodarstva ni sociale. Sicer nimam pojma o teh stvareh, ampak jasno mi je, da mora biti za vsako zastobj stvar neko ozadje, ki lahko to podpira.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Kaj je Trudi, a ti je tablet popustil x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Js pa mislim, da je to dobra ideja...vemo, da je veliko ljudi, ki ima otroke raje pri babicah in dedkih (ker je ceneje), kjer pa se otroci ponavadi žal ne "naučijo" dovolj (otroci, do petega leta si namreč veliko zapomnijo). In v končni fazi bi morali biti vsi otroki enako tretirani- kot v osnovni šoli (ustavna pravica). Glede denarja pa se strinjam, da bojo v vsakem primeru plačevali davkoplačevalci (kot to počnejo za osnovne in srednje šole). Js mislim, da je potrebno le pametno razporediti sredstva in se bo denar našel... xrolleyesx

Nisem tolk odvisen in k ti k niti s svojo glavo ne znaš mislt in se sramuješ sebe in svojih dejanj x;)x

Bošček, sem ti rekla, da morš tablete REDNO jemat, ne pa kar po dolgem in počez... x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest mačona

a lahko nehate se pričakti počez kot otroci. xrolleyesx x:Xx

zastonj vrtci - ja. in še marsikaj zastonj ... xrolleyesx šolstvo v celoti, pička materna!

Guest mačona
ko pomislim, kok stanejo učbeniki(in kok jih rabijo, za kojega klinca, ni mi jasno, zakaj rabijo v OŠ po 20 učbenikov, mi smo jih meli 3-5) in šolnine in in in, pa itak prfoxi ne znajo uporabljati teh učbenikov, kamoli učenci, dijaki ... xrolleyesx eeeeehhhhh.

Politikantje rabjo volivce ala Trudi :palec: ovce je treba stričt :palec: :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

tale debata ima pa velik veze z vrtci. x:Dx x:px

x:Dx x:Dx x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx x:Dx x:o)x

V bistvu ne razumem kaj se je zgodilo s tabo. Včasih si bil popolnoma drugačen človek, zdaj pa znaš samo še žalit vse povprek.

škoda

x:o)x

Ti nimaš pojma kakšen sem bil in kakšen sem

Žalim pa tako, kot ti mogoče bolj direkt, ampak to nima veze v pomenih besed, ker so tvoje iste; pa še on enih par tlele, k neki se delate poduhovljene pa 'zdravo' živeče pa naravovarstvene pa nevem kaj še vse, pa so vam vse k riti prnesl pa še vam....ne pol o Življenju tle na veliko razpravljet, k nimate pojma, kaj dejansko pomeni živet in SE PREživet....

...ja med drugim si ena večjih takih ti Mišelinka...pa ne spravljaj me da ti še kaj več napišem

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...