triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 No da vidmo kake oke mate forumci in forumke! P.s. Spomnu me je Natrix u temi rokce! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 tole je pa hudo....pa od kogarkoli so že.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Ke so pa tvoje< Amiska? Tele so moje tle se mal mrščm, sam boste že prenesl! Sn dubu enkrat tak kompliment od ene beybe. Je rekla, čuj ..... maš take jebozovne oke jih morm skoz gledat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 a si ti resničen, al kaj....?...hm...če je to res, pol je kr hudo..... js mam pa sam en uč nekje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 No dej! Bolš en kt noben Grem stavt d si rjavookica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 heh...kdo se več spomni v kateri temi je....drgač si pa napol zadel....rjavo zeleno....približno.... so pa tvoje učke res lepe...ker je res, je res..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Kok je šele ostalo! No dej mi un uč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 No da vidmo kake oke mate forumci in forumke! P.s. Spomnu me je Natrix u temi rokce! Wau Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ma ne...fotk itak ne znam limat...takrat sem mela pomočnike ...nč bat, sej nisi kej dost zamudu...učki pač.... grem je spat....kaj sploh dans bluzim.....nočko 3x.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Če si dala fotko na forum pejd na osebno stran pogledat, kjer maš priponke-slike, pol maš link uredi slike in tm boš najdla, če si kdaj gor dala. Brez frke! Melody ke so pa tvoje? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Mojih pa še ni... Jih ravno iščem... Saj bi jih šla pofotkat, pa se mi pravzaprav ne da Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Na eni večji fotki k se dobr vidjo oči, daš cut, povečaš, postneš in that is it! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 No, eno oko sem pa res našla. Sicer imam zelene oči, čeprav na tej fotki zgledajo črne. http://img55.imageshack.us/img55/1363/o269iqu5.jpg Še ena fotka. Tokrat drugo oko. In glava pod zelo čudnim kotom. http://img206.imageshack.us/img206/5608/o269i2qo0.jpg Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teych 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Ravno včeraj sva s kolegom debatirala o očeh in kaj nama pomenijo na drugih... in glede na to da so oči ogledalo duše in da sem nova tukaj, je mogoče najboljši način da se predstavim s tem, da napopam eno učko... al pa dve... http://www3.shrani.si/files/ukemediu964487.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 take bi........... in moje............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Ful huda tema in res lepe okice! Tripl, dej prid že v lj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Koliko lepih oči! Moj uček! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 No da vidmo kake oke mate forumci in forumke! P.s. Spomnu me je Natrix u temi rokce! http://img.freecodesource.com/pages/grafix/ugly//pic/13_ugly.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Same lepe okice. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Koliko lepih oči! Moj uček! vesel, malce nagajiv in iskriv uček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Kolk lepih učkov na tem forumu Tole pa moje učke ... obe slikci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 No da vidmo kake oke mate forumci in forumke! P.s. Spomnu me je Natrix u temi rokce! O BOHHHH POMAGEJ KIRE SAMOHVALE, sploh pa k vem od kod iz interneta jih je snel dej ne bit taka maska, a ti jajc manka al kaj , sploh pa se na tem forumu SAMOENI IN ISTI VN MEČEJO k se drugje ne morjo ... revčkiiiiiiiiiiiiii Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 učke pa še moje matr sm prov šla gledat, na nbeni sliki skor nimam okrogle zenice....ampak tkole....kt kača....strupena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 uf.... todika.....tole pa res kačji pogled.....nekaj prav posebnega..... conti....toplina...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 no kle so pa okrogle....vsaj za silo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.