girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ma meni pa zelene niso glih kaj ... ful bi imela rjave. so tako tople. se mi zdi, da sem imela včasih bolj rjave, zdaj pa vedno bolj zelene. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jaz sem imela pa včasih modre, zdaj so pa zelene. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ma ja zelene so zakon olive pa tud men rjave recmi niso tok.....čprov čist odvisno, kdo jih nosi recim...nektere so tud prov ma vska uč je po svoje lepa.......bi pa rada js enkrt dab uspelo me slikat k mi mrak pade na oči ono k se me razpizdi res....k mi čist potemnijo, taka ubita, zamolkla temnosiva rata pluton Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ma pravim, da niso nič ekstra. evo. tudi za pust slikano. brez maskare, ker imam ful probleme z očmi in če mi tista kemija not slučajno pride, je še večji suffer. najraje povsem brez make-upa (ampak za pust to pač ne gre).nice! ne vem. tkole po slikci se mi tista tvoja prjatlca ne more kej dost primerjat s tabo. drugač mam res rajši modre al pa zelene oči. sam od tvoje frendice me prov nič ne prtegnejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 drugač mam res rajši modre al pa zelene oči. sam od tvoje frendice me prov nič ne prtegnejo. pol si pa ti ekstra. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 sem dele mal tuhtal zakaj ne..pa tak..res, da so modre. sam ni v njih čist nobene nežnosti. recmo če pogledaš fotke od melody, contese, ScorpioGirl, Todike (vsaj v prvem komentarju, 2. slikca ), Mystice, Marse, valkire, klarus, 5rce pa tvoje. to vsi učki oddajajo eno žensko toplino al pa tisto vašo nagajivost.. sam ta tvoja kolegica pa res..ko stroj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 hihi, učke in mozoljček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 to pa zdaj prvič slišim .. hehe ... drugače jo imajo za ful milo deklico, tako nedolžno ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 sem dele mal tuhtal zakaj ne..pa tak..res, da so modre. sam ni v njih čist nobene nežnosti. recmo če pogledaš fotke od melody, contese, ScorpioGirl, Todike (vsaj v prvem komentarju, 2. slikca ), Mystice, Marse, valkire, klarus, 5rce pa tvoje. to vsi učki oddajajo eno žensko toplino al pa tisto vašo nagajivost.. sam ta tvoja kolegica pa res..ko stroj joj pa kje s ti toplino najdu men se zdi da zmeri tok satansko gledam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 snake eyes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a ne no Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 joj pa kje s ti toplino najdu men se zdi da zmeri tok satansko gledam dej nehi že enkrat satana špilat, misliš če malo bojnih farb gor vržeš, pa indijanskih uhanov , da si pol satan... prav topla kjut bejba si Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kurc :xx!: mojga kurjega ochesa pa nben noche obchudvat... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 dej nehi že enkrat satana špilat, misliš če malo bojnih farb gor vržeš, pa indijanskih uhanov , da si pol satan... prav topla kjut bejba si kok že ti rečš...da te dol buje al zuje al ka že Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kurc :xx!: mojga kurjega ochesa pa nben noche obchudvat... zlomk...tralalapismo, a si ga sploh dal na ogled tuki na forumu? pol bi se dalo kaj rečt. če hočeš mnenje strokovnjaka (kozmetičnega tehnika), se obrni name ... da vidimo, če ti grozi sepsa ... (pojma nimam o kurjih očesih) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 se obrni name ... da vidimo, če ti grozi sepsa ... dej paz kuko tipkash: seXsa si mislla zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jst sem do zdej same lepe učke vidla, tista bjonda je mogoče full preveč namaškirana pa ne pride do izraza drugač pa - kaj mate proti olivam Mačonine so mi všeč, pravzaprav itak ko govorimo o očeh bi se zraven morale nujno obrvi štet... pomoje no in ti mačona imaš res lepo obliko obrvi - verjetno imaš naravno tak lok in ti pristoji. Všeč mi je tut to da so zlo globoke, v živo isto globoke delujejo, mogoče mal tko misteriozno in zapeljivo O nols... spet ti okol Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 dej paz kuko tipkash: seXsa si mislla zlomk...tralalasexsa je nepravilno, pravilno je sexa. Verdammt, du Idiot! Mačonine so mi všeč, pravzaprav itak ko govorimo o očeh bi se zraven morale nujno obrvi štet... pomoje no in ti mačona imaš res lepo obliko obrvi - verjetno imaš naravno tak lok in ti pristoji. Všeč mi je tut to da so zlo globoke, v živo isto globoke delujejo, mogoče mal tko misteriozno in zapeljivo moje obrvi so moj ponos. ja, to je moj naravni lok, s tem da jih tudi pulim. naravne so debelejše, nikakve. ja, tale oblika pa je perfect in me tudi pri ostalih ženskah najbolj pritegne. meni se zdijo pa moje učke take zvedave, vprašujoče, pa mežikam veliko (živček ).a misteriozne da so? meni se ne zdijo glih, še manj pa globoke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 mačona se mi zdi da maš čist devičje učke, take merkurjevske kritične, ocenjujoče....nič jim ne uide Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Verdammt, du Idiot! ih šprehn dojće niht...edin kr vem od dojščine je, de se una pevka verboten prebere ferboten tojflhen....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 mačona se mi zdi da maš čist devičje učke, take merkurjevske kritične, ocenjujoče....nič jim ne uide točno tko. v bistvu so kar precej zasanjane ... folku se sanja ne, kaj vse opazim in pol so šokirani, ko povem, kaj vse opazim, medtem ko "sanjam". hja, astrološko jim je Marsa (in ona je zame avtoriteta, kar se tiče horoskopa in videza) prisodila Jupitra in Neptuna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 točno tko. v bistvu so kar precej zasanjane ... folku se sanja ne, kaj vse opazim in pol so šokirani, ko povem, kaj vse opazim, medtem ko "sanjam". hja, astrološko jim je Marsa (in ona je zame avtoriteta, kar se tiče horoskopa in videza) prisodila Jupitra in Neptuna. možno........ Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ih šprehn dojće niht...edin kr vem od dojščine je, de se una pevka verboten prebere ferboten tojflhen....tralalaJa, mein lieber Teufelchen, dann gibt es von meiner Seite nichts mehr zu sagen. Ciao Schatzi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ciao Schatzi! jebote dojče šprahe zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ih šprehn dojće niht...edin kr vem od dojščine je, de se una pevka verboten prebere ferboten tojflhen....tralala A je s tabo vse goody Š pa Č si uporabu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.