aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 A je s tabo vse goody Š pa Č si uporabu ni schlo drgacsh zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jebote dojče šprahe zlomk...tralalate pa Tschüß (po stari rehtšrajbungi), pa Tschüss (po novi rehtšrajbungi). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 te pa Tschüß (po stari rehtšrajbungi), pa Tschüss (po novi rehtšrajbungi). kwa pa umlaut zram pochne zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 vse je po pravilih, ne vem, kaj ti štinka. aja, ne vem, zakaj Slovenci Münchnu rečejo Minhen in Kölnu Keln. bruham, ko tole slišim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ni schlo drgacsh zlomk...tralala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ma meni pa zelene niso glih kaj ... ful bi imela rjave. so tako tople. se mi zdi, da sem imela včasih bolj rjave, zdaj pa vedno bolj zelene. nice! ne vem. tkole po slikci se mi tista tvoja prjatlca ne more kej dost primerjat s tabo. drugač mam res rajši modre al pa zelene oči. sam od tvoje frendice me prov nič ne prtegnejo. evo girly to ni dalo in ni dalo miru mi je poslala še celo fotko. tak, da vzamem nazaj. njena frendica je prov mucho simpatiko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 vse je po pravilih, ne vem, kaj ti štinka. aja, ne vem, zakaj Slovenci Münchnu rečejo Minhen in Kölnu Keln. bruham, ko tole slišim. a nemSHCHina te pa ne mot? tojflhen....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 evo girly to ni dalo in ni dalo miru mi je poslala še celo fotko. tak, da vzamem nazaj. njena frendica je prov mucho simpatiko! no, končno! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a nemSHCHina te pa ne mot? tojflhen....tralalame like bohoričica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 no, končno! častiš pivo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a ker sem ti dokazala svoje? ali ga ti meni, ker sem imela prav? hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 častiš pivo? a ker sem ti dokazala svoje? ali ga ti meni, ker sem imela prav? hehe pejta zhe na tist perpa dol se dejtapa na kondome ne pozabitsej vesta....splone bolezni pa to zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a ker sem ti dokazala svoje? ali ga ti meni, ker sem imela prav? hehene vem ka ga dej serješ..ka pa pol daješ teledva k trkata s pivom pa mi lušte delaš? pejta zhe na tist perpa dol se dejtapa na kondome ne pozabitsej vesta....splone bolezni pa to zlomk...tralalaprideš tud ti? zanč v ortotu sem mislu, da bomo spil kak pir pa kakšno rekl pa si se prej usral pa pobegnu na metelkovo, pinky boy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne vem ka ga dej serješ..ka pa pol daješ teledva k trkata s pivom pa mi lušte delaš?prideš tud ti? zanč v ortotu sem mislu, da bomo spil kak pir pa kakšno rekl pa si se prej usral pa pobegnu na metelkovo, pinki boy. haloooookaka muska je pa bla? :xx!: :xx!: :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 čuj ti Nols, tisto je bla oranžna in ne pink. uuu, kaj si mislil glede Orta, ti, pa Ante, pa Zlomk pa Mačona? ali raje v dvoje z Zlomkom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne vem ka ga dej serješ..ka pa pol daješ teledva k trkata s pivom pa mi lušte delaš?prideš tud ti? zanč v ortotu sem mislu, da bomo spil kak pir pa kakšno rekl pa si se prej usral pa pobegnu na metelkovo, pinky boy. zlomk ka je zj s fotko si oblubu enkrt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 zlomk ka je zj s fotko si oblubu enkrt kaj kaj je s fotkorech uno k me je fotkala v K4!!!!jst vsak dan kle tezhim zajno zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kaj kaj je s fotkorech uno k me je fotkala v K4!!!!jst vsak dan kle tezhim zajno zlomk....tralala eh....pol si pa nej s tabo kej človk pomaga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 eh....pol si pa nej s tabo kej človk pomaga a jebigaza fukat sm she zmeri dobr zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 čuj ti Nols, tisto je bla oranžna in ne pink. uuu, kaj si mislil glede Orta, ti, pa Ante, pa Zlomk pa Mačona? ali raje v dvoje z Zlomkom? hja sej vama sem prinesu pir..pa če ga Antoninus kar ni hotu.. gostga soka pa nam plačval..fej in fuj! bi pa tud s pinkyjem spil en pir pa reku kakšno. pinky, da je oranžen?! čuj ti Mačona pa zakaj je pol pinky? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a jebigaza fukat sm she zmeri dobr zlomk...tralalaeh veš kolk je takih morš kej bol orginalnega zgruntat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 čuj ti Mačona pa zakaj je pol pinky?eeeee, to bi ti mogu vedet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 eh veš kolk je takih morš kej bol orginalnega zgruntat a zej nej pa kle she originalnost furamdej gmah pa pejt spatjst grem pa zhuratse bo zhe kaka nezahtevna nedoletnica v K4 najdla zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a zej nej pa kle she originalnost furamdej gmah pa pejt spatjst grem pa zhuratse bo zhe kaka nezahtevna nedoletnica v K4 najdla zlomk...tralala nom komentirala raj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 nom komentirala raj boljsh zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.